zaruski Napisano 17 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2019 Ale co jest nie mądrym zachowaniem ? Jeżdżenie na nartach slalomowych na stromym stoku ?😗 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2019 (edytowane) 6 minutes ago, zaruski said: Ale co jest nie mądrym zachowaniem ? Jeżdżenie na nartach slalomowych na stromym stoku ?😗 Cześć Nie ma co Zaruski. Poczytaj więcej postów kolegi to zrozumiesz. Pozdro Edytowane 17 Marzec 2019 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 17 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2019 Quote Nawet Pani otworzyli na moment płotek, aby łatwiej jej było “nawrócić”, a co do strefy to jest to oczywiste, ale widocznie nie dla nakłaniajàcych nowicjuszy do jazdy po świeżym i głębokim puchu na slalomkach, nigdy nie zaakcptuje takiej ignorancji, ponieważ kończy się spuszczaniem lawin przez freeriderów ..., ilu narciarzy zginęło w lawinach i jaka był powód? Kapryśna natura czy ignorancja, głupota, rytuna, brak odpowiedniego przygotowania/sprzętu itd.? Kolego, zostań na razie przy tematach kawy i Teneryfy. Za kilka lat sam będziesz się śmiał, ze swoich postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2019 8 minutes ago, Spiochu said: Kolego, zostań na razie przy tematach kawy i Teneryfy. Za kilka lat sam będziesz się śmiał, ze swoich postów. Nie jesteśmy kolegami a pycha połaczona z brawura nigdy nie będa dla mnie śmieszne a jak chcesz dyskutować o jeździe w puchu na slalomkach to otwórz sobie własny temat. Dobranoc I bez odbioru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 19 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2019 Quote Nie jesteśmy kolegami a pycha połaczona z brawura nigdy nie będa dla mnie śmieszne a jak chcesz dyskutować o jeździe w puchu na slalomkach to otwórz sobie własny temat. Dobranoc I bez odbioru. Będziesz się śmiał, kiedy zrozumiesz, że jazda w puchu na slalomkach nie ma nic wspólnego ani z pychą, ani z brawurą. Nie jest to też żadne osiągnięcie. Przeciwnie, to coś tak zwyczajnego jak picie Barraquito na Teneryfie. Problem w tym, że narciarsko, jeszcze nie wychyliłeś nosa poza "Gran Canarię". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 19 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2019 (edytowane) 20 minutes ago, Spiochu said: Będziesz się śmiał, kiedy zrozumiesz, że jazda w puchu na slalomkach nie ma nic wspólnego ani z pychą, ani z brawurą. Nie jest to też żadne osiągnięcie. Przeciwnie, to coś tak zwyczajnego jak picie Barraquito na Teneryfie. Problem w tym, że narciarsko, jeszcze nie wychyliłeś nosa poza "Gran Canarię". @Spiochu na slalomkach dobrze się jeździ dobrze, do momentu przejazdu na 118... Wtedy widzisz co to jazda a Jazda. Edytowane 19 Marzec 2019 przez przemo_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 19 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2019 Na 118 to jeszcze muszą być warunki. Jak pojadę na Alaskę to takie wezmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 19 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2019 7 minutes ago, Spiochu said: Na 118 to jeszcze muszą być warunki. Jak pojadę na Alaskę to takie wezmę. To co ostatnio było na Łomnicy byłoby cudowne! Ja mam 110 i nawet na trasie dobrze się spisują. A w puchu bajeczka. Heady do auta, łopaty na nogi i w kosówkę😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 19 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2019 Quote i nawet na trasie dobrze się spisują. Chyba równie dobrze jak moje komórki SL w puchu. U mnie sprawa jest prosta. Na trasie jeżdżę na maksa. Jest to możliwe tylko na nartach race. Poza trasą zawsze jest trochę asekuracji w jeździe, bo boję się o życie, stąd sprzęt może być dowolny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 19 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2019 4 minutes ago, Spiochu said: Chyba równie dobrze jak moje komórki SL w puchu. U mnie sprawa jest prosta. Na trasie jeżdżę na maksa. Jest to możliwe tylko na nartach race. Poza trasą zawsze jest trochę asekuracji w jeździe, bo boję się o życie, stąd sprzęt może być dowolny. A jeździłeś na łopatach 110-120? Bo jeżeli nie, to nie wiesz o czym piszesz. U mnie też heady nie komórkowe były dobre do wszystkiego. Teraz zawsze dwie pary w aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 19 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2019 (edytowane) Wystarczyły mi takie 90mm. Na trasie już był dramat. Mimo że sztywne i full camber. Od lat się kurzą w piwnicy. Quote U mnie też heady nie komórkowe były dobre do wszystkiego. I o to właśnie mi chodziło. Uniwersalna jazda na SL to nic niezwykłego. (Co wcale nie oznacza że są najlepsze w każdych warunkach.) Edytowane 19 Marzec 2019 przez Spiochu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf ski Napisano 13 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2019 W dniu 9.02.2019 o 18:59, Sariensis napisał: Dziekuję, ale chyba sa tutaj lepsi relacjujacy. Nie bądź taki skromny - dobrze jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2019 W dniu 9.02.2019 o 16:46, johnny_narciarz napisał: Jakieś 2 lata temu miałem całosezonówkę na słowackie ośrodki TMR, ale wstawanie o 4 rano co weekend mnie zamordowało... Ma to sens jedynie jako cało weekendowe wypady, inaczej się nie wyśpimy i trochę paliwa przeleje się przez bak naszego samochodu... Zobaczymy co zaproponują na nextępny sezon, ale raczej tanio już było... Zobacyles nowa oferte i co, taniej juz bylo czy sie skusiles ;)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2020 Żeby nie bylo, że marnotrawie sezonowke, na Štrbské Pleso dzisiaj taka Sariensisowa lampa , jest tez jakas nowa oonstrukcja widzoczna na zdjeciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lika Napisano 15 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2020 1 godzinę temu, Sariensis napisał: Kładka widokowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekn Napisano 15 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2020 4 minuty temu, lika napisał: Kładka widokowa? https://portaltatrzanski.pl/aktualnosci/szczyrbskie-jezioro-tak-ma-wygladac-wieza-widokowa,2574 Pod koniec listopada ostro budowali może żeby się wyrobić przed protestami ? Pozdrawiam mirekn 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2020 38 minut temu, lika napisał: Kładka widokowa? Nie wiem co to jest, buduja przy skoczniach i trasach biegowych, moze ladowisko dla heli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2020 Tutaj można bardzo tanio i bardzo smacznie zjeść, sa tez fajne pamiatki, duzo lokalnego rékodzieła, polecam też Pleso wiosnà/latem na wędrówki, rower etc. Dobrze jest zwiedzić Stary Smokowiec tuż obok. Moja Tynka w czapeczce ze straganu na Strbske Pleso. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2020 W dniu 15.02.2020 o 12:20, mirekn napisał: https://portaltatrzanski.pl/aktualnosci/szczyrbskie-jezioro-tak-ma-wygladac-wieza-widokowa,2574 Pod koniec listopada ostro budowali może żeby się wyrobić przed protestami ? Pozdrawiam mirekn To wyglada koszmarnie i psuje widok, myślałem, ze to dopiero rusztowanie, jest to już skończone to nie mam więcej pytań, kolejny domek gargamela, tyle ze w wykonaniu słowackim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2020 Na Lomnicy dzis bajkowo, Sedlo miekkie od masy sniegu :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2020 (edytowane) Zaczelo wiac, zamkniete wszystko od startu w gore, nie mam juz co tutaj robic, wracam. Przy okazji odkrylem sposob Na kolejki do gondoli, wystarczy troche pokaszlec glosniej a lesne dziadki znikaja z kolejki w oka mgnieniu , ciekawe czy w Scyrku zadziala:) ? Edytowane 29 Luty 2020 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kodomita Napisano 29 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2020 Super warun,piękne foty👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruchauho Napisano 29 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2020 @Sariensis a Ty co robisz w ośrodku TMR? Przełamałeś się jednak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2020 3 godziny temu, gruchauho napisał: @Sariensis a Ty co robisz w ośrodku TMR? Przełamałeś się jednak? Przecież pisałem, ze nie mogę marnotrawić sezonówki, ale jak nalegasz to już sie tam nie pojawię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lika Napisano 29 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2020 8 godzin temu, Sariensis napisał: Zaczelo wiac, zamkniete wszystko od startu w gore, nie mam juz co tutaj robic, wracam. Przy okazji odkrylem sposob Na kolejki do gondoli, wystarczy troche pokaszlec glosniej a lesne dziadki znikaja z kolejki w oka mgnieniu , ciekawe czy w Scyrku zadziala:) ? "Te pieprzone Dolomity!" - to chyba już wszędzie działa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi