Cisiu Napisano 15 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2006 Witam Własnie wróciłem z Ischgl z Austri udzielam świeżych informacji! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 15 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2006 Prosto z Ischgl!!!!! duzo ludzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siw Napisano 16 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2006 Prosto z Ischgl!!!!! no to udzielaj czekam na wrażenia... pozdr siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cisiu Napisano 16 Styczeń 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2006 Prosto z Ischgl!!!!! Ludzi Dość duzo zależy też w jaki dzień A jeśli chodzi o wrażenia to super Stoki dobrze przygotowane bez wyjatków szeroki trasy 200km tras jak chcecie wiedzieć coś więcej to zadajcie konkretne pytanie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siw Napisano 17 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2006 Prosto z Ischgl!!!!! raczej mi chodziło o ogolne wrażenie konkrety zobaczę na miejscu.... no może jakaś trasa warta polecenia... może knajpka... a jezdziłes w Kappl..??? pozdr siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cisiu Napisano 17 Styczeń 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2006 Prosto z Ischgl!!!!! Tak jeździłem w Kapl we wszystkich tych osrodkach jeździłem i kapl jest naprawde super mi siebardzo podobał oraz całej mojej ekipie fajne trasy do funcarvingu:) trasa warta polecenia to w Ischgl Czarne trasy są super i ogólne wrażenia są super:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cisiu Napisano 17 Styczeń 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2006 Prosto z Ischgl!!!!! Acha i polecam ci jedź do Ischgl wieczorem miasto jest naprawde piękne i jest się gdzie zabawić i napić piwka:) Z pod głównej stacji gondoli na do samego centrum Ischgl można przejechać tunelem jadąc po taśmach transportowych nie trzeba chodzić Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siw Napisano 17 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2006 Prosto z Ischgl!!!!! widze ze sie podobalo.. no to odliczam cierpliwie dni do wyjazdu.... pozdr siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cisiu Napisano 18 Styczeń 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2006 Prosto z Ischgl!!!!! A kiedy jedziesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawszem Napisano 18 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2006 Prosto z Ischgl!!!!! Mógłbyś podać jakiś namiar na fajną kwaterę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siw Napisano 18 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2006 Prosto z Ischgl!!!!! od 04 marca.... zaraz po feriach.... pozdr siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dar Napisano 22 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2006 Prosto z Ischgl!!!!! Namiar na niezłą kwaterę w miejscowości See: www.see.at/mirabell - mirabell@see.at Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siw Napisano 23 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2006 Prosto z Ischgl!!!!! a pytanko... jak ta skibusy jezdza..??? bede mieszkal w Kappl... wiec do Ischgl to albo auto albo skibus... jakies uwagi..?? spostrzeżenia..??? pozdr siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi