JC Napisano 31 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2019 Kolejny odcinek mojego Vloga o nartach. Tym razem zapraszam do Cortiny d'Ampezzo. 19 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 31 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2019 Rewelacja! Ja też chcę, nie tylko pojeżdić! Ech, trzeba tam zajrzeć... PS.Super relacja! Brawo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 1 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2019 Cortina jest taka brzydka, że mógłbym w niej mieszkać Byłeś w części, do której my nie dotarliśmy a sam nie dotarłeś tam gdzie byliśmy my. Koniecznie muszę tam wrócić. Trasy, widoki - najlepsze miejsce w jakim byłem na nartach PS. @JC Wierna fanka oglądała film przy śniadaniu, a zaczęła już przed 6stą 😮 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 1 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2019 43 minuty temu, marboru napisał: Trasy, widoki - najlepsze miejsce w jakim byłem na nartach 😮 Widoki i stoki - faktycznie rewelacja, szczególnie przy takiej pogodzie! Zastanawiam się jednak, jak zmieni się ten ośrodek po modernizacji na MŚ, czy na pewno w 100% na korzyść? I czy zachowa swoją atmosferę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2019 4 minuty temu, tanova napisał: Widoki i stoki - faktycznie rewelacja, szczególnie przy takiej pogodzie! Zastanawiam się jednak, jak zmieni się ten ośrodek po modernizacji na MŚ, czy na pewno w 100% na korzyść? I czy zachowa swoją atmosferę? Modernizacja dotycz przede wszystkim infrastruktury narciarskiej. Zostanie przebudowana m.in. dolna część tras w okolicach mety. Uważam, że większa rewolucja czeka Cortinę w momencie, gdy otrzyma organizację Igrzysk. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 1 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2019 5 minut temu, tanova napisał: Widoki i stoki - faktycznie rewelacja, szczególnie przy takiej pogodzie! Zastanawiam się jednak, jak zmieni się ten ośrodek po modernizacji na MŚ, czy na pewno w 100% na korzyść? I czy zachowa swoją atmosferę? I to jest powód aby udać się tam jeszcze przed MŚ Faktycznie ten ośrodek na przeciw "Tofany" jest prześliczny. Mariusz organizuj. PS: Jacku faktycznie podałeś złą datę , nie zmienia to jednak wartości filmu i zawartych w nim treści. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 1 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2019 58 minut temu, marboru napisał: PS. @JC Wierna fanka oglądała film przy śniadaniu, a zaczęła już przed 6stą 😮 Bo fanka wie, że z rana percepcja jest najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 1 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2019 2 godziny temu, marboru napisał: Trasy, widoki Wszystko super tylko szkoda że na 7/8 filmiku operator zasłania te piękne widoki swoją osobą. Zdecydowanie bardziej podobają mi się Twoje filmiki z Dolomitów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 1 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2019 (edytowane) Z jednym się do końca nie zgadzam - kwestia upadku Cortiny jako miasteczka - to jest miasteczko dla starszych bogatych Włochów. Ono nie jest tak odpicowane jak te nowe modne miejsca typu Sankt Anton, czy Ischgl, ale tu jest zupełnie inny czar i o coś innego chodzi. Jak się siądzie przy deptaku popołudniu to człowiek zaczyna to rozumieć - Panie w futrach, panowie też dość oryginalnie ubrani w kreacjach prosto z domów mody z Mediolanu. Dobre żarcie, luksusowe hotele. To jest atmosfera tej starej Cortiny i ona się raczej nie zmienia. Kitzbuhel też na pierwszy rzut oka jako miasteczko wielkiego wrażenia nie robi, a jednak w Austrii uchodzi za miejsce kultowe. Jest tam w centrum rzeczywiście hotel ruina, ale z tego co czytałem to jest wynik jakiejś przepychanki - są tam zdaje się jakieś rosyjskie pieniądze w tle, a miasteczko trochę się przed tym broni. Edytowane 1 Luty 2019 przez Cosworth240 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 1 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2019 9 godzin temu, johnny_narciarz napisał: Rewelacja! Ja też chcę, nie tylko pojeżdić! Ech, trzeba tam zajrzeć... PS.Super relacja! Brawo! Ooo to a propo Cortiny zwolniło mi się jedno miejsce na wyjazd nierodzinny.. Wyjazd na tydzień czasu od 8 marca Za całość 2500zł (skipas,wyżywienie,hotel ze spa w centrum Cortiny) Kto pierwszy ten lepszy 😃 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2019 1 godzinę temu, marcinn napisał: Ooo to a propo Cortiny zwolniło mi się jedno miejsce na wyjazd nierodzinny.. Wyjazd na tydzień czasu od 8 marca Za całość 2500zł (skipas,wyżywienie,hotel ze spa w centrum Cortiny) Kto pierwszy ten lepszy 😃 gdyby nie ten 8 marca to bym sie skusił, Panie adminie wielkie dzięki, juz wiem gdzie będę kończył sezon z końcem marca, choć Val di Sole ponownie mnie kusi :), przy czym na filmiku najbardziej spodobały mi sie "jajeczka", do których mam sentyment, natomiast co do bani, to zabrakło w niej tradycyjnego rosyjskiego trunku :). Filmik rewelacyjny, czekamy na kolejne, wyrażają więcej niz 1000 słów na forum, @johnny_narciarz może razem cos zmontujemy w marcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2019 1 godzinę temu, Sariensis napisał: gdyby nie ten 8 marca to bym sie skusił, Panie adminie wielkie dzięki, juz wiem gdzie będę kończył sezon z końcem marca, choć Val di Sole ponownie mnie kusi :), przy czym na filmiku najbardziej spodobały mi sie "jajeczka", do których mam sentyment, natomiast co do bani, to zabrakło w niej tradycyjnego rosyjskiego trunku :). Filmik rewelacyjny, czekamy na kolejne, wyrażają więcej niz 1000 słów na forum, @johnny_narciarz może razem cos zmontujemy w marcu? Trunek był... nie w stylu rosyjskim, tylko włoskim. Był jeszcze pływający barek , ale to się zbytnio nie nadawało do filmu.... albo ja jestem jeszcze zbyt powściągliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2019 Przed chwilą, JC napisał: Trunek był... nie w stylu rosyjskim, tylko włoskim. Był jeszcze pływający barek , ale to się zbytnio nie nadawało do filmu.... albo ja jestem jeszcze zbyt powściągliwy Oczywiście, trzeba trzymać fason przed kamerą, filmik rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar Napisano 1 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2019 Szacun za piękną relację z miejsca kiedyś kultowego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 1 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2019 3 godziny temu, marcinn napisał: Ooo to a propo Cortiny zwolniło mi się jedno miejsce na wyjazd nierodzinny.. Marcin, jak dalej nie ma chętnego, to ja bym się poświęcił... 😉😃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 1 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2019 4 godziny temu, marcinn napisał: Ooo to a propo Cortiny zwolniło mi się jedno miejsce na wyjazd nierodzinny.. Wyjazd na tydzień czasu od 8 marca Marcin, dzięki za propozycję, ale 15 lutego będą mnie kroić i raczej są nikłe szanse żebym na ten termin był gotowy. Niektórzy mówią, że w ogóle będę potrzebował 2 miesięcy na powrót do pełni sprawności. 3 godziny temu, Sariensis napisał: @johnny_narciarz może razem cos zmontujemy w marcu? Mamy wstępny plan z Marboru, ale jeszcze nie wiem czyn będę mógł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2019 3 minuty temu, johnny_narciarz napisał: Mamy wstępny plan z Marboru, ale jeszcze nie wiem czyn będę mógł. Jak obaj na GSechach to chyba was bym nie dogonił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 1 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2019 5 minut temu, Sariensis napisał: Jak obaj na GSechach to chyba was bym nie dogonił Musisz zabrać... GS-y! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2019 1 godzinę temu, johnny_narciarz napisał: Musisz zabrać... GS-y! Moje X-max tez potrafią sie niezłe rozpędzić, ale do GS to im brakuje jakieś 10-15 km/h ;), GS tez sa w planach, tylko jeszcze nie te umiejętności na taki sprzęt, chyba prędzej bedą narty z 100 cm pod butem do freeride :), wtedy was mam szansę dogonić na przełaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 1 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2019 8 godzin temu, Jeeb napisał: Zdecydowanie bardziej podobają mi się Twoje filmiki z Dolomitów. Dziękuję @JC robi zupełnie co innego ode mnie. Ja robię klipy - on robi krótkie reportaże. Zupełnie inna forma - myślę, że trudniejsza. Nie jest łatwo coś interesującego i składnego powiedzieć do kamery. Trzeba mieć dużo dystansu do siebie i przede wszystkim pomysł. Montaż, całość - to masa czasu, który trzeba poświęcić, by taką formę stworzyć (zarówno u @JC jak i u mnie). Jacek zaczyna swoją przygodę z Vlogiem i myślę, że jest wdzięczny za informację zwrotną Myślę, że doskonałym uzupełnieniem jego materiału będzie mój klip. Bardzo dużo ujęć jest w nim z Cortiny i z miejsc gdzie @JC nie dotarł. Może jeszcze ktoś nie widział. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 4 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2019 A Natalie, Linda i Chloe nie chciały wskoczyć do bani? 😅 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2019 Dnia 4.02.2019 o 15:06, Aressi napisał: A Natalie, Linda i Chloe nie chciały wskoczyć do bani? 😅 Natalia wskoczyła.... 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2019 Na stronie zamieściłem galerię zdjęć z Cortiny d'Ampezzo - Faloria, Cristallo i Cinque Torii 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2019 Zdjecia sa super, sa tam trasy rowerowe jak na Dolasie? Rozwazam wiosenny wyjazd narciarsko/ rowerowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 11 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2019 😋 Dnia 7.02.2019 o 19:47, JC napisał: Natalia wskoczyła.... Piękne te góry! 😍😍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi