fredek321 Napisano 27 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2019 Czy macie jakieś doświadczenia z odzieżą firmy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 27 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2019 3 godziny temu, fredek321 napisał: Czy macie jakieś doświadczenia z odzieżą firmy . Używam od niedawna. Rewelacja jak dla mnie - jeżdżę na nartach w nim do -3 i jest ok z dwoma warstwami odzieży termicznej pod spodem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beata_tu Napisano 27 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2019 Przez 4 sezony jeździłam w kurtce narciarskiej Schoffel. Bardzo dobra jakość materiałów i wykonania, oraz kolorystyka. Przetestowałam ją w każdych warunkach atmosferycznych. Na pewno mogę polecić. Beata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 27 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2019 Używam kompletu tej niemieckiej marki co najmniej 7 sezonów (ok 60 dni w sezonie) Krótko rewelacja, choć spodnie mi już troszku wypłowiały kolorystycznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 27 Styczeń 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2019 Dziękuję za opinie. Kupiłem. https://rajsport.com.pl/product-pol-21915-Kurtka-meska-SCHOFFEL-SOLDEN2-black.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi