piłkarzyk Napisano 26 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2019 Witam, przymierzam się do kupna gogli może ktoś coś podpowie z własnego doświadczenia jakie poleca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lu5asz Napisano 21 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2019 Anon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 21 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2019 Cena do jakości to tylko arctica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2019 Arctica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 21 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2019 Ja polecam dwie pary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 21 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2019 Anon helix dwie szyby w standardzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lu5asz Napisano 21 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2019 1 godzinę temu, przemo_narciarz napisał: Anon helix dwie szyby w standardzie Mam te gogle.Bardzo łatwo wymienia się te szybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven Napisano 21 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2019 2 godziny temu, yoss napisał: Ja polecam dwie pary. Ja również. Jedna S0, druga S1-S3 dobieram do warunków. Łatwo zmieścić drugą parę w kurtce o aucie nie wspomnę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 21 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2019 11 minut temu, seven napisał: Ja również. Jedna S0, druga S1-S3 dobieram do warunków. Łatwo zmieścić drugą parę w kurtce o aucie nie wspomnę. Pełna zgoda S0 absolutna podstawa na kiepskie warunki i jazdę wieczorną. Generalnie w Polskich warunkach uważam,że szyba ciemniejsza niż S2 jest absolutnie niepotrzebna Nie rozumiem czemu 90% gogli na sklepowych półkach to S3 Jeszcze gogle fotochrom, posiadam take i są ok, pod warunkiem,że nie ma słońca..., tak wiem dziwne, na nasłonecznionym stoku są ok, ale w przypadku gdy stok jest raz nasłoneczniony, a zaraz wjeżdżamy w cień to masakra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 21 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2019 Żadna szyba nie pomoże przy mgle i płaskim obrazie. S0 puści jaśniejszy obraz i tyle. Muldy i tak nie zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi