antares2000 Napisano 24 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2019 Witam, Chciałbym zapytać szanownych kolegów i koleżanki, czy może jest wśród Was ktoś kto wie ile kosztuje przejazd autostradami przez Austrię do Włoch do Val di Sole? Zamierzam jechać przez Insbruck. Proszę powiedzcie gdzie są bramki i ile kosztuje przejazd? Wiem na razie tyle że wjeżdżając do Austrii potrzebuję winietę. Ale czy to wystarczy? Słyszałem, że potem gdzieś też są jeszcze jakieś bramki na których trzeba dodatkowo zapłacić. Bedę wdzięczny za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antares2000 Napisano 24 Styczeń 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2019 nie piszcie wszyscy naraz... 😀 już znalazłem A13 - 9 EUR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2019 (edytowane) Płacisz na bramkach w Austrii i Włoszech, w sumie około 20,00 euro na odcinkach alpejskich autostrad. Edytowane 25 Styczeń 2019 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 25 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2019 jak jest korek pod Monachium i na Brennerze to czasami szybciej , bez winiety i dodatkowych opłat można przejechać przez Fernpass i Reschen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2019 W styczniu był korek na granicy austriacko niemieckiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 25 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2019 16 minut temu, Sariensis napisał: W styczniu był korek na granicy austriacko niemieckiej a jak gdzieś na północy są ferie to w sobotę rano rozpoczyna się już przed Monachum na A9, potem stoisz na obwodnicy A99, na A8 koło Rosenheimu i na A93 przed Kufsteinem, potem trochę jedzie aż do korka przed zjazdem do Zillertalu a potem jeszcze przed bramkami na Brennerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2019 2 godziny temu, Jeeb napisał: a jak gdzieś na północy są ferie to w sobotę rano rozpoczyna się już przed Monachum na A9, potem stoisz na obwodnicy A99, na A8 koło Rosenheimu i na A93 przed Kufsteinem, potem trochę jedzie aż do korka przed zjazdem do Zillertalu a potem jeszcze przed bramkami na Brennerze w czasie mojego wyjazdu niemiecka policja prowadziła jakieś bliżej nieokreślone kontrole, zrobili zwężenie i zrobił sęi korek na hohoho kilometrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi