marcinn Napisano 20 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2019 Coż będę dużo się rozwodził Warunki jakie dziś były dawno żywieccy górale nie pamiętają Śniegu w brud,tem.ok -4 bezwietrznie, czegóż chcieć więcej... Może tego żeby rodzinka pomału oswajała się że skituringiem. Dziś był debiut moich kobiet,wprawdzie bez nart ale... 10 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 20 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2019 Marcin lejesz miód na moją duszę. To są tereny które pamiętam z dzieciństwa!!!! Złatna huta, Schronisko na Rysiance. Cudnie. Dzięki wielkie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 20 Styczeń 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2019 Piotrze Rysianka i Lipowska to tereny które pamiętam za szczeniaka Pierwszy tygodniowy wypad z rodzicami w bodajże 1983,ech Obowiązkowa jeden ,dwa razy w sezonie zimowym tam jestem 😊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 20 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2019 Ja na Rysiance lub Lipowskiej pierwszy raz byłem w roku 1974-75. Zimy takie właśnie wtedy były. Przy obu schroniskach "latały" wyrwirączki. Rok później "zaliczony" Krawców Wierch. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi