antares2000 Napisano 19 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2019 Witam, Mam do zaoferowania nowe nie używane jeszcze narty Head SuperShape i.Magnum 156cm z tego sezonu. Więcej informacji TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 20 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2019 6 godzin temu, antares2000 napisał: Witam, Mam do zaoferowania nowe nie używane jeszcze narty Head SuperShape i.Magnum 156cm z tego sezonu. Więcej informacji TUTAJ Magnum i 156? Chyba Piccolo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antares2000 Napisano 20 Styczeń 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2019 3 godziny temu, sstar napisał: Chyba Piccolo! co znaczy piccolo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 20 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2019 Może łatwiej: piko. Taka kolejka. Ciągle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antares2000 Napisano 20 Styczeń 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2019 54 minuty temu, sstar napisał: Może łatwiej: piko. Taka kolejka. Ciągle w temacie. Chłopie weź się ogarnij...brak merytoryki w twoich wypowiedziach jest żenująca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 21 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2019 (edytowane) Wystarczy pomyśleć. Koniec rebusów. Za krótkie te narty w tej wersji. I tyle. Piccolo z wł. mały, drobny, niewielki. Kolejka piko - skala 1:87. Taki żart. Edytowane 21 Styczeń 2019 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 21 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2019 Wystarczy pomyśleć, że są mężczyźni mierzący 165cm... i że kobiety też wybierają tę nartę... dla nas długość jak znalazł akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 21 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2019 14 minut temu, idealist napisał: Wystarczy pomyśleć, że są mężczyźni mierzący 165cm... i że kobiety też wybierają tę nartę... dla nas długość jak znalazł akurat Cześć Szczerze powiem, że nawet bym nie wymyślił tej narty w tej długości a tu okazuje się, że jest nawet 149cm. Bardzo dziwne. To są długości nart dla dzieci przy tym rodzaju narty. Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 21 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2019 7 godzin temu, idealist napisał: Wystarczy pomyśleć, że są mężczyźni mierzący 165cm... i że kobiety też wybierają tę nartę... dla nas długość jak znalazł akurat Dla mężczyzny 165 sugerowałabyś Magnum 156? Jak to określił ktoś na forum, którego nazwy tu nie można wypowiadać, przecież to nie slalomka! Dla bardzo lekkich i niskich kobiet pewno jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 21 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2019 Cóż, wydaje mi się, że te narty byłyby w sam raz dla mnie - a jestem mikrego wzrostu kobietą. Nawet pomyślałam o nich, ale już mam niezłe narty o podobnej charakterystyce (i tej samej długości). Doprawdy nie są za długie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 21 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2019 Ja zawesz w opozycji więc napiszę tak. Od paru lat używam 163 Rally i nie widzę żadnych problemówz długością. 156 dla kobiety będzie super narta. A teraz się spierajcie 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 21 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2019 To świetne narty o charakterystyce slalomki , tylko bardziej miękkie i przyjazne - poleciłem je kilku znajomym i wszyscy są zadowoleni z zakupu.156 cm będzie dobrym wyborem dla niewielkiego faceta , a tym bardziej kobiety. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi