grimson Napisano 17 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2021 10 minut temu, izydar napisał: Wielkie dzięki za info - za chwilę konferencja będzie wszystko jasne. Nieoficjalnie lockdown od piątku - oby nie. Kibel. Lockdown od soboty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izydar Napisano 17 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2021 2 minuty temu, grimson napisał: Kibel. Lockdown od soboty. Zbieram myśli, jutro Świeradów, Piątek Szklarska i koniec sezonu. Chyba. Jechać i tak miałem ale w planach była jeszcze sobota. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 17 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2021 (edytowane) Lola będzie tylko dla skiturowców. Ja jutro jadę do CG. Jeszcze Jakuszyce można odwiedzić. Edytowane 17 Marzec 2021 przez brachol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 17 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2021 (edytowane) 4 minuty temu, izydar napisał: Zbieram myśli, jutro Świeradów, Piątek Szklarska i koniec sezonu. Chyba. Jechać i tak miałem ale w planach była jeszcze sobota. Zawsze można podejść z buta. na CG podchodziłem z buta w końcówce grudnia, jak Luxtorpeda stanęła tytułem zbyt silnego wiatru, i na Polu Narciarskim zrobiły się dzikie tłumy w kolejce do Efki. wiązania poluzowane, narty i kijki na barki i looooogien panie! Dla zdrowotności propozycja bardzo korzystna. Edytowane 17 Marzec 2021 przez grimson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 17 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2021 No to pojeżdżone. Miałem nadzieję jeszcze na najbliższy weekend... U mnie sezon (tylko lokalny) od 13 lutego do 13 marca. Czekam z utęsknieniem na grudzień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izydar Napisano 17 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2021 4 minuty temu, grimson napisał: Zawsze można podejść z buta. na CG podchodziłem z buta w końcówce grudnia, jak Luxtorpeda stanęła tytułem zbyt silnego wiatru, i na Polu Narciarskim zrobiły się dzikie tłumy w kolejce do Efki. wiązania poluzowane, narty i kijki na barki i looooogien panie! Dla zdrowotności propozycja bardzo korzystna. Aż tak to nie, bez przesady, chyba że prawdziwe skitury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 17 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2021 6 minut temu, brachol napisał: Lola będzie tylko dla skiturowców. Ja jutro jadę do CG. Jeszcze Jakuszyce można odwiedzić. Śnieg pada mocniej niż rano. Jutro sprawdzę Lolę skiturowo. Zawsze bezpieczniej bo widać. ps rzeczywiście stoki zamknięte https://www.rmf24.pl/raporty/raport-koronawirus-z-chin/polska/news-lockdown-w-calej-polsce-juz-od-soboty,nId,5112533 zdążyłem przed Panem Bogiem rezerwacja do piątku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 17 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2021 9 minut temu, grimson napisał: Zawsze można podejść z buta. na CG podchodziłem z buta w końcówce grudnia, jak Luxtorpeda stanęła tytułem zbyt silnego wiatru, i na Polu Narciarskim zrobiły się dzikie tłumy w kolejce do Efki. wiązania poluzowane, narty i kijki na barki i looooogien panie! Dla zdrowotności propozycja bardzo korzystna. Tez tak szedłem jak nie miałem skiturow, na Mala Upa, potem butów nie mogłem włożyć, bo zmarzły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 17 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2021 (edytowane) 3 minuty temu, sstar napisał: Tez tak szedłem jak nie miałem skiturow, na Mala Upa, potem butów nie mogłem włożyć, bo zmarzły. W nowych Head Vector nie mam tego problemu zamarzania, co w starych Head Vector 🙂 nowsze maja system ułatwiający włożenie stopy do buta. W starych poranilem palce do krwi przy mrozie -10 st C na CG, przy próbie zapięcia butów; poluzowałem na mrozie, bo mnie wtedy jeszcze mocno uwierały. Edytowane 17 Marzec 2021 przez grimson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michas222k Napisano 17 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2021 Też planuje jechać jutro do szklarskiej a piątek Zieleniec na pożegnanie sezonu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 17 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2021 6 godzin temu, brachol napisał: Lola będzie tylko dla skiturowców. Ja jutro jadę do CG. Jeszcze Jakuszyce można odwiedzić. To się jutro możemy zobaczyć na CG, jadę na nocne jazdy po pracy 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 17 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2021 1 minutę temu, grimson napisał: To się jutro możemy zobaczyć na CG, jadę na nocne jazdy po pracy 🙂 Ja jadę rano i będę gdzieś do 15.30 max. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 18 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2021 Lola z rana jak śmietana zamiast śniadania takie dania. Pół ratrak, pół w mój smak. Do wyboru do koloru. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izydar Napisano 18 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2021 Widzę na stronie że trasa otwarta i warunki dobre zarówno na Loli jak i Śnieżynce Jutro zatem dobre nartowanie na zakończenie sezonu. Oby tylko tłumów nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 18 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2021 Godzinę temu, izydar napisał: Widzę na stronie że trasa otwarta i warunki dobre zarówno na Loli jak i Śnieżynce Jutro zatem dobre nartowanie na zakończenie sezonu. Oby tylko tłumów nie było. Zazdraszczam bo warun w Szklarskiej jest gruby. Napisz jutro ile km zostało w nogach 🙂 Ja dziś kończę sezon w CG na nocnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 18 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2021 2 godziny temu, sstar napisał: Lola z rana jak śmietana zamiast śniadania takie dania. Pół ratrak, pół w mój smak. Do wyboru do koloru. Po prostu czysta poezja . Ech, jaka szkoda, że mnie tam nie ma! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 18 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2021 1 godzinę temu, tanova napisał: Po prostu czysta poezja . Ech, jaka szkoda, że mnie tam nie ma! Ano szkoda, jest czego żałować, wczora z wieczora z nieba biały puch... okazało się, że wcale nie taki marny. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 19 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2021 Jak na ostatni dzień przystało pada, piękna jazda zapowiada się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 19 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2021 Może się w przyszłym tygodniu wybiorę tam na skitury (to będzie mój pierwszy raz ). Gdzie lepiej pożyczyć? Karkonosz - wypożyczalnia nart i kawiarnia - Strona główna | Facebook czy Paulo Sport - Wypożyczalnia nart i snowboardu oraz serwis Paulo Sport Szklarska Poręba Planuję wejść na Szrenicę może do Łabskiego i zjazd na dół po trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 19 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, brachol napisał: Może się w przyszłym tygodniu wybiorę tam na skitury (to będzie mój pierwszy raz ). Gdzie lepiej pożyczyć? Karkonosz - wypożyczalnia nart i kawiarnia - Strona główna | Facebook czy Paulo Sport - Wypożyczalnia nart i snowboardu oraz serwis Paulo Sport Szklarska Poręba Planuję wejść na Szrenicę może do Łabskiego i zjazd na dół po trasie. Z ciekawości popatrzyłem na ofertę i o ile pierwsza ma dobre zestawy skiturowe to w drugiej nie byłem w stanie znaleźć szczegółów. W każdym razie obecnie 100 zł/dzień za zestaw to "dobra" cena, 120 zł też normalna. Warto zarezerwować sprzęt wcześniej bo różnie może być z dostępnością. Z Schroniska pod Łabskim pojedź dawną nartostradą "bystra", na końcu trzeba przejść przez strumień ale nie jest to specjalnie trudne. Pozdro Wiesiek Edytowane 19 Marzec 2021 przez Wujot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 19 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2021 20 minut temu, Wujot napisał: Z ciekawości popatrzyłem na ofertę i o ile pierwsza ma dobre zestawy skiturowe to w drugiej nie byłem w stanie znaleźć szczegółów. W każdym razie obecnie 100 zł/dzień za zestaw to "dobra" cena, 120 zł też normalna. Warto zarezerwować sprzęt wcześniej bo różnie może być z dostępnością. Z Schroniska pod Łabskim pojedź dawną nartostradą "bystra", na końcu trzeba przejść przez strumień ale nie jest to specjalnie trudne. Pozdro Wiesiek Też mi ta druga strona nie chodzi. Jak sprawdzałem tam zestawy w styczniu to mieli z tego co pamiętam narty K2 i do tego buty Tecnica. Cena też 100 zł. Będę rezerwował jak już się zdecyduję na konkretny dzień Dzięki pozdro Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 19 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2021 Jak dzisiaj ostatki w Szklarskiej? Kamerki pokazują, ze frekwencja całkiem całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 19 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2021 Wujot kazał odpuścić skitury to poszedłem w zjazd. Warunki jak to mawia Jasiek brak. Mgła, śnieżyca i pełno świeżego na trasach, nie mogą z tym czegoś zrobić. Izydar gratki za wspólną jazdę także na kanapie, jak rodzina. Tak zakończyłem sezon. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 19 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2021 14 minut temu, grimson napisał: Jak dzisiaj ostatki w Szklarskiej? Kamerki pokazują, ze frekwencja całkiem całkiem. Tak. Znacznie więcej luda niż wczoraj. Choć pogoda gorsza, nie dla bogaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 19 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2021 52 minuty temu, sstar napisał: Tak. Znacznie więcej luda niż wczoraj. Choć pogoda gorsza, nie dla bogaczy. Dobrze w takim razie zrobiłem, ze wczoraj skatowalem czworoglowe na CG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi