tanova Napisano 23 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2023 1 godzinę temu, Michas222k napisał: Wybierasz się? Ja chyba będę w sobotę rano. Pogoda zapowiada się kiepska, ale w tygodniu pracuje. Sezon się kończy to pewnie skorzystam. Wybieram się sobota-wtorek, głównie na biegówki, ale w któryś dzień chciałam wyskoczyć na stok, jeśli będzie sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 23 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2023 Ski Arena zwozi sprzęt z wyższych partii, koniec sezonu tuż-tuż. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Otella889 Napisano 23 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2023 Patrząc po warunkach myślę, ze sezon w ogóle się już zakończył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 23 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2023 44 minuty temu, Otella889 napisał: Patrząc po warunkach myślę, ze sezon w ogóle się już zakończył. Do weekendu zamkną się. Jak na dniach przyjdzie ochłodzenie i spadnie białe - odpalą ponownie. Tak było kilka razy w poprzednim sezonie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 25 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2023 Wczoraj Szklarska podała na FB, ze jak tylko Puchatek będzie bez przejazdu, to kończą sezon. Tymczasem Puchatek dzisiaj rano: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 25 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2023 Szrenica dzisiaj tylko z oddali. Już zakończyli sezon 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 29 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2023 Ski Arena nie składa broni: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 30 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2023 21 godzin temu, grimson napisał: Ski Arena nie składa broni: Świeże stopniało miałem one day ticket to the moon. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisRR Napisano 30 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2023 5 godzin temu, sstar napisał: Pięknie Ci to wieczorne zdjęcie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 30 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2023 57 minut temu, KrisRR napisał: Pięknie Ci to wieczorne zdjęcie wyszło Poranne. Ale iPhone ładnie doświetla. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisRR Napisano 30 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2023 2 godziny temu, sstar napisał: Poranne. Ale iPhone ładnie doświetla. Który iPhone? Bo żona ma 13 i jak robimy zdjęcia w trudnych warunkach to z mojego SGS 20 wychodzą lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narty pilsko Napisano 30 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2023 Mam pytanie czy co roku otwierają czarną trasę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 30 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2023 39 minut temu, Narty pilsko napisał: Mam pytanie czy co roku otwierają czarną trasę? nie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 30 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2023 (edytowane) 3 godziny temu, KrisRR napisał: Który iPhone? Bo żona ma 13 i jak robimy zdjęcia w trudnych warunkach to z mojego SGS 20 wychodzą lepsze Tez 13 mini. Ja pisałem tylko o nocnych. W innych warunkach porównywalne z poprzednia Sony xperia z5. PS tak w ogóle nie jestem jakoś zachwycony a na pewno nie tak jak iPadem którego ciagle używam i mnie cieszy Edytowane 30 Marzec 2023 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 31 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2023 12 godzin temu, sstar napisał: tak w ogóle nie jestem jakoś zachwycony Bo iPhone nie ma jakichś wybitnych aparatów, wersje PRO sa lepsze - maja lepsze soczewki (jaśniejsze) i jedną wiecej co stwarza dodatkowe możliwości (np w korekcji perspektywy). Jest wiele lepszych aparatów w innych telefonach - z tym że "soft" iphona sporo nadrabia - jest podobno najlepszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 31 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2023 Jeśli ktoś się łudził, to pozbawiam złudzeń: https://szrenicaskiarena.pl/koniec-sezonu-narciarskiego-w-szrenica-ski-arena/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 31 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2023 Dzisiaj oficjalnie Szklarska zakończyła słaby sezon, jeden z najgorszych w ostatnich latach. Czynny z przerwami Puchatek i Śnieżynka. Lola przejezdna na nielegalu, Świąteczny Kamień i Hala mimo dosniezania nie wystartowały. FIS powoli zaczyna rdzewieć od ostatniego otwarcia w 02.2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michas222k Napisano 31 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2023 48 minut temu, grimson napisał: Dzisiaj oficjalnie Szklarska zakończyła słaby sezon, jeden z najgorszych w ostatnich latach. Czynny z przerwami Puchatek i Śnieżynka. Lola przejezdna na nielegalu, Świąteczny Kamień i Hala mimo dosniezania nie wystartowały. FIS powoli zaczyna rdzewieć od ostatniego otwarcia w 02.2019 Ten sezon był tak słaby, że pierwszy raz od 2019 roku tam nie byłem ani razu. Nawet w słabym sezonie pod wzgledem śniegu 2019/2020 Hala Szrenicka była czynna przez chwile w marcu. Oby następny sezon był lepszy. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 31 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2023 16 minut temu, Michas222k napisał: Ten sezon był tak słaby, że pierwszy raz od 2019 roku tam nie byłem ani razu. Nawet w słabym sezonie pod wzgledem śniegu 2019/2020 Hala Szrenicka była czynna przez chwile w marcu. Oby następny sezon był lepszy. A mnie zapewniano że przygotowano wszystko idealnie ....pewnie coś pomyliłem... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 31 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2023 8 godzin temu, Lexi napisał: Bo iPhone nie ma jakichś wybitnych aparatów, wersje PRO sa lepsze - maja lepsze soczewki (jaśniejsze) i jedną wiecej co stwarza dodatkowe możliwości (np w korekcji perspektywy). Jest wiele lepszych aparatów w innych telefonach - z tym że "soft" iphona sporo nadrabia - jest podobno najlepszy. Ze moje tez żaden fotograf. Ten mini poręczny jest. W domu iPad rulez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 31 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2023 (edytowane) 3 godziny temu, Michas222k napisał: Ten sezon był tak słaby, że pierwszy raz od 2019 roku tam nie byłem ani razu. Nawet w słabym sezonie pod wzgledem śniegu 2019/2020 Hala Szrenicka była czynna przez chwile w marcu. Oby następny sezon był lepszy. Ja otwierałem sezon i zamykałem 2x razy skitury, dwa razy zadymka, dla koneserów. Trasy zjazdowe oprócz Loli. Szrenica to dla mnie punkt honoru, namiastka gór jednak. Edytowane 31 Marzec 2023 przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 31 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2023 3 godziny temu, Michas222k napisał: Ten sezon był tak słaby, że pierwszy raz od 2019 roku tam nie byłem ani razu. Nawet w słabym sezonie pod wzgledem śniegu 2019/2020 Hala Szrenicka była czynna przez chwile w marcu. Oby następny sezon był lepszy. To fakt, oprócz Puchatka i Śniezynki nic nie ruszyło, a i te z przerwami. Nie było sensu przyjeżdżać. Oby przyszły sezon był lepszy. A w zeszłym, w połowie marca Świąteczny Kamien wyglądał tak: VID_20220310_112022.mp4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 31 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2023 1 godzinę temu, ZdolnyŚlązak napisał: To fakt, oprócz Puchatka i Śniezynki nic nie ruszyło, a i te z przerwami. Nie było sensu przyjeżdżać. Oby przyszły sezon był lepszy. A w zeszłym, w połowie marca Świąteczny Kamien wyglądał tak: VID_20220310_112022.mp4 W tym roku na koniec marca… 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 31 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2023 1 godzinę temu, ZdolnyŚlązak napisał: To fakt, oprócz Puchatka i Śniezynki nic nie ruszyło, a i te z przerwami. Nie było sensu przyjeżdżać. Oby przyszły sezon był lepszy. A w zeszłym, w połowie marca Świąteczny Kamien wyglądał tak: VID_20220310_112022.mp4 Nawet nie denerwuj człowieka, ehhh. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 31 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2023 W tamtym roku 09.04.2022 na CG… 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi