Michas222k Napisano 26 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2022 Aktualnie polecam wszystkim sypatykom Szrenicy. Wszystkie trasy przejezdne, trzeba korzystać póki warunki są ok:-D:-D:-D 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 26 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2022 7 godzin temu, Michas222k napisał: Aktualnie polecam wszystkim sypatykom Szrenicy. Wszystkie trasy przejezdne, trzeba korzystać póki warunki są ok:-D:-D:-D Elegancko. Jak warun na Loli i FIS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 27 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2022 8 godzin temu, grimson napisał: Elegancko. Jak warun na Loli i FIS? Widać, ze jedzie z fis ew wariantu śnieżynki w co wątpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michas222k Napisano 27 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2022 15 godzin temu, grimson napisał: Elegancko. Jak warun na Loli i FIS? Lola ratrakowana była, dużo śniegu nie brakuje, większość roślinności zakrata, jedynie zwężenie na samym końcu przez podmywany śnieg ze strumyczka. Na FIS jest chyba więcej śniegu niż rok temu. Wczoraj większość chętnych wybierała przejazd pod wyciągiem niż cały zjazd FIS. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 28 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2022 Końcówka Loli dostaje porcje świeżego białego z armatki: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 28 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2022 18 godzin temu, Michas222k napisał: Lola ratrakowana była, dużo śniegu nie brakuje, większość roślinności zakrata, jedynie zwężenie na samym końcu przez podmywany śnieg ze strumyczka. Na FIS jest chyba więcej śniegu niż rok temu. Wczoraj większość chętnych wybierała przejazd pod wyciągiem niż cały zjazd FIS. Czemu? Miękko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 28 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2022 6 minut temu, grimson napisał: Końcówka Loli dostaje porcje świeżego białego z armatki: Newralgiczne miejsce. Jeszcze gdzieś w lasku wcześniej. Wrócę za dwa tygodnie… mam nadzieje. Zawsze zostaje Puchatek plus fis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 28 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2022 52 minuty temu, sstar napisał: Newralgiczne miejsce. Jeszcze gdzieś w lasku wcześniej. Wrócę za dwa tygodnie… mam nadzieje. Zawsze zostaje Puchatek plus fis. A jakie prognozy na najbliższe dwa tygodnie? Może też udałoby mi się zakończyć sezon narciarski na Szrenicy, o ile w górnej części ośrodka utrzymałyby się warunki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek94 Napisano 28 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2022 11 minut temu, tanova napisał: A jakie prognozy na najbliższe dwa tygodnie? Może też udałoby mi się zakończyć sezon narciarski na Szrenicy, o ile w górnej części ośrodka utrzymałyby się warunki? Prognozy są na razie optymistyczne co później zobaczymy. Ja na pewno w przyszły Weekend rano po jeżdżę. W sobotę i niedzielę rano byłem na Szrenicy na na wszystkich ratrakowanych trasach (Lola, Hala, Śnieżynka ) warunki są super. Na Lolce jest więcej śniegu niż w zeszłym roku jedynie 100 m przed końcem jest przewężenie spowodowane wybijającym strumykiem (dzisiaj w tym miejscu armatki sypią). Popołudniu byłem w Jakuszycach( rano odbywała się pierwsza część Biegu Piastów) warunki wspaniałe mnóstwo śniegu wszystkie tasy świetnie przygotowane. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izydar Napisano 2 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2022 Lola reaktywacja Śpieszmy się korzystać nie wiadomo jak długo. Przez weekend powinna dać radę. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lika Napisano 2 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2022 W dniu 28.02.2022 o 09:13, grimson napisał: Końcówka Loli dostaje porcje świeżego białego z armatki: A dziś oficjalnie już otwarta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izydar Napisano 2 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2022 To miałem na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2022 9 godzin temu, izydar napisał: To miałem na myśli Norweska szklana kula pokazuje, że aż do 10.03 będzie na wysokości dolnych! wyciągów mróz, w dzień i w nocy. Lola spokojnie wytrzyma. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2022 Zapowiada się fenomenalny marzec w Szklarskiej. Działają wszystkie trasy oprócz FIS, pogoda non-stop na minusie: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 5 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2022 (edytowane) To już kolejny marzec gdzie są dobre warunki, dużo lepsze niż np. w styczniu. Generalnie w PL jest ok a ludzi w tygodniu mało. Edytowane 5 Marzec 2022 przez brachol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 5 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2022 46 minut temu, brachol napisał: To już kolejny marzec gdzie są dobre warunki, dużo lepsze niż np. w styczniu. Generalnie w PL jest ok a ludzi w tygodniu mało. A to oczywista oczywistość że w marcu są najlepsze warunki i najlepsza jazda na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 5 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2022 14 minut temu, marcinn napisał: A to oczywista oczywistość że w marcu są najlepsze warunki i najlepsza jazda na nartach Pamietam wycieczki do piątki na 1-3 maja, ciagle dużo śniegu bywało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 5 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2022 Godzinę temu, brachol napisał: To już kolejny marzec gdzie są dobre warunki, dużo lepsze niż np. w styczniu. Generalnie w PL jest ok a ludzi w tygodniu mało. Muszę zmotywować moja familie, żeby w kolejna sobotę odwiedzić Szklarska 😊 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 5 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2022 2 godziny temu, grimson napisał: Muszę zmotywować moja familie, żeby w kolejna sobotę odwiedzić Szklarska 😊 Dobry pomysł ja dopiero w niedziele, przyszła mogę ruszyć, ale mam plan na czeską stronę, zobaczymy co z tego wyjdzie… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 5 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2022 Jak nic nie pokrzyżuje mi planów, to też się wybiorę za tydzień na przedłużony weekend - Szrenica+biegówki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 5 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2022 Szrenica z boku 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 11 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2022 Witam Szklarska wczoraj, 10 marca, temperatura przy dolnej stacji rano na otwarcie o 8.30 -1C, przy górnej -4C . Trasy przygotowane bardzo dobrze, śniegu naprawdę sporo, w zdecydowanej większości śnieg naturalny. Lolobrygida, Śnieżynka, Hala Szrenicka przygotowane świetnie. Czarna Fis oficjalnie zamknięta, w sumie nie wiem dlaczego, bo jest tam naprawdę sporo śniegu i da się spokojnie zjechać (sporo narciarzy się tam zapuszczało). Kolejek brak , do 13.00 jazda na okrągło. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 11 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2022 Ja jutro nie pojawię się w Szklarskiej- córka mi zachorowała. Na YT są nagrania sprzed paru dni z FIS. Wizualnie śniegu na Ścianie jest więcej jak rok temu, narciarzy na tej trasie także. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 11 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2022 Dziś tylko z oddali ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 11 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2022 Oto i nagranie z FIS sprzed paru dni: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi