grimson Napisano 13 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2021 16 minut temu, sstar napisał: Ładnie napadało, kusi... Skończyło sypać białe wczoraj wieczorem, noc już bez opadów. Przyszedł mróz, warun na jazdę w puchu fantastyczny 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 13 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2021 (edytowane) Godzinę temu, grimson napisał: Skończyło sypać białe wczoraj wieczorem, noc już bez opadów. Przyszedł mróz, warun na jazdę w puchu fantastyczny 🙂 Sam nie wiem miękkie na twardym wyżej choć niby spadło, warunki mogą być jednak nieoczywiste, choć może sprawdzę, nie może być tak by w Tatrach nie Karkonoszach kończyć sezon;-) MarioJ wrzucił na kn https://www.kochamnarty.pl/topic/5318-pogoda-i-aktualne-warunki-na-stokach/?p=79171 warunki na Szrenicy... Edytowane 13 Kwiecień 2021 przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 13 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2021 (edytowane) 2 godziny temu, sstar napisał: Sam nie wiem miękkie na twardym wyżej choć niby spadło, warunki mogą być jednak nieoczywiste, choć może sprawdzę, nie może być tak by w Tatrach nie Karkonoszach kończyć sezon;-) MarioJ wrzucił na kn https://www.kochamnarty.pl/topic/5318-pogoda-i-aktualne-warunki-na-stokach/?p=79171 warunki na Szrenicy... Szutrowki na nogi i logien panie. Zastanawiam się, czy nie wyciągnąć rodziny na sanki w te sobotę do Szklarskiej, tata niby przypadkiem zabierze ze sobą narty 🙂 W kwietniu jeszcze na nartach nie jeździłem. Warun w tym roku rewelacyjny, chyba najlepszy w okresie ostatnich 10 lat. Edytowane 13 Kwiecień 2021 przez grimson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 13 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2021 28 minut temu, grimson napisał: Szutrowki na nogi i logien panie. Zastanawiam się, czy nie wyciągnąć rodziny na sanki w te sobotę do Szklarskiej, tata niby przypadkiem zabierze ze sobą narty 🙂 W kwietniu jeszcze na nartach nie jeździłem. Warun w tym roku rewelacyjny, chyba najlepszy w okresie ostatnich 10 lat. Tata przypadkiem mi się podoba. Skitury z definicji szutrowe są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 13 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2021 W dniu 11.04.2021 o 23:01, MarioJ napisał: to jest sama końcówka, zaraz zaczyna się śnieg na całej szerokości, dzisiaj było tak a na Śnieżynce wyżej tak a wyciąg stoi i się marnuje Co to za wyciag i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 13 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2021 (edytowane) 34 minuty temu, sstar napisał: Co to za wyciag i gdzie? Hala szrenicka. Faktycznie zapomniana Edytowane 13 Kwiecień 2021 przez Wujot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 13 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2021 Na Szklarskiej dzieje się, na Puchatku dwóch skiturowcow podchodzi, na Loli z buta ciśnie do góry snowboardzista. Dookoła biało, aż mnie nosi za biurkiem w pracy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 13 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2021 4 godziny temu, Wujot napisał: Hala szrenicka. Faktycznie zapomniana No to ostra linia;-) Ale, zebym nie poznal, wstyd! Choc w tym roku tylko raz wyjechalem tam do gory, by sciac do kamienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 13 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2021 3 godziny temu, grimson napisał: Na Szklarskiej dzieje się, na Puchatku dwóch skiturowcow podchodzi, na Loli z buta ciśnie do góry snowboardzista. Dookoła biało, aż mnie nosi za biurkiem w pracy. Skąd bierzesz kamery, skiarena? Skąd miałbyś jechać? Próbuję się zmobilizować lub wytłumaczyć;-) Rozgrzeszyć znaczy. Ja musiałbym ze Skierniewic, a tu wynajem, kobieta... dużo wymówek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 13 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2021 4 godziny temu, Wujot napisał: Hala szrenicka. Faktycznie zapomniana Niedawno stał tu jeszcze jeden wyciąg, widać kolega nietutejszy... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 13 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2021 3 minuty temu, sstar napisał: Skąd bierzesz kamery, skiarena? Skąd miałbyś jechać? Próbuję się zmobilizować lub wytłumaczyć;-) Rozgrzeszyć znaczy. Ja musiałbym ze Skierniewic, a tu wynajem, kobieta... dużo wymówek. Kamery stad- jedyna póki co strona, która pokazuje także i Lole: https://jural.webcamera.pl Skad jadę? 220km z Ostrowa Wlkp, jakieś 2 godz 40 min w aucie do Szklarskiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 13 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2021 5 godzin temu, grimson napisał: Szutrowki na nogi i logien panie. Zastanawiam się, czy nie wyciągnąć rodziny na sanki w te sobotę do Szklarskiej, tata niby przypadkiem zabierze ze sobą narty 🙂 W kwietniu jeszcze na nartach nie jeździłem. Warun w tym roku rewelacyjny, chyba najlepszy w okresie ostatnich 10 lat. Ostro pojechałeś... np. kwiecień 2019 LOlobrygida czynna do końca Hala Świąteczny Kamień Szrenica Śnieżynka To tak na szybko, mogę takich zdjęć z innych lat jeszcze dorzucić. Pozdrawiam serdecznie. 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 13 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2021 (edytowane) 7 minut temu, marionen napisał: Ostro pojechałeś... A gdzie grab??? Edytowane 13 Kwiecień 2021 przez Wujot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 13 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2021 (edytowane) 2 minuty temu, Wujot napisał: A gdzie grab??? Graby dopiero ćwiczę, nie nadają się jeszcze na pokaz, ale niebawem, może jeszcze w tym sezonie...🤪 Trenowałem je na Kopaoniku Edytowane 13 Kwiecień 2021 przez marionen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 13 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2021 4 minuty temu, marionen napisał: Graby dopiero ćwiczę, nie nadają się jeszcze na pokaz, ale niebawem, może jeszcze w tym sezonie...🤪 Trenowałem je na Kopaoniku W sumie śmigło też takie sobie... ale jak zobaczę w Twoim wykonaniu jakiś twister albo daffy to chyba też pojadę do... Kapaonik! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 13 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2021 17 minut temu, marionen napisał: Ostro pojechałeś... np. kwiecień 2019 LOlobrygida czynna do końca Hala Świąteczny Kamień Szrenica Śnieżynka To tak na szybko, mogę takich zdjęć z innych lat jeszcze dorzucić. Pozdrawiam serdecznie. Nie śledziłem w ostatnich latach końcówek sezonu w Szklarskiej- mea culpa. Swoje zdanie wyraziłem na podstawie innych ośrodków w Sudetach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 13 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2021 22 minuty temu, Wujot napisał: W sumie śmigło też takie sobie... ale jak zobaczę w Twoim wykonaniu jakiś twister albo daffy to chyba też pojadę do... Kapaonik! Wiesiek Ty byś się na Kopaoniku zanudził prawie na śmierć...😜 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 13 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2021 Godzinę temu, sstar napisał: Skąd bierzesz kamery... Zamiast brać kamery lepiej zabierać narty i w góry... wielokrotnie przetestowane, polecam😉 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 13 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2021 @marionen to są prawdziwe zdjęcia prawdziwego narciarza ! 🙂 w końcu jakość tego forum poszła w górę 😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 13 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2021 58 minut temu, MarioJ napisał: @marionen to są prawdziwe zdjęcia prawdziwego narciarza ! 🙂 w końcu jakość tego forum poszła w górę 😁 Mario przestań, bo zniknę na kilka lat, ja nieśmiały i skromny jestem... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 13 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2021 1 godzinę temu, marionen napisał: ja nieśmiały i skromny jestem... Pozwolisz, że poprawię tylko "czeski" błąd co się wkradł. Czyli " ja śmiały i nieskromny jestem..." I tego się trzymaj! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 13 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2021 18 minut temu, Wujot napisał: Pozwolisz, że poprawię tylko "czeski" błąd co się wkradł. Czyli " ja śmiały i nieskromny jestem..." I tego się trzymaj! I jak tu żyć Wiesiu, jak żyć...😁🤣😂 Pozdrawiam serdecznie... 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andres Napisano 13 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2021 27 minut temu, marionen napisał: I jak tu żyć Wiesiu, jak żyć...😁🤣😂 Pozdrawiam serdecznie... Tyś to je Mancymon, cały bajtel z Ciebie wychodzi. Jednak jesteś Epny 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 13 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2021 Godzinę temu, Andres napisał: Tyś to je Mancymon, cały bajtel z Ciebie wychodzi. Jednak jesteś Epny Chyba zrozumiałem... 😁😁😁 Byłem rok w wojsku, w Nysie i miałem tam kolegę z Tarnowskich Gór... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 13 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2021 8 godzin temu, marionen napisał: Ostro pojechałeś... np. kwiecień 2019 LOlobrygida czynna do końca Hala Świąteczny Kamień Szrenica Śnieżynka To tak na szybko, mogę takich zdjęć z innych lat jeszcze dorzucić. Pozdrawiam serdecznie. Skok ładny. Pytanie jak z lądowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi