żabuti Napisano 5 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2019 hej, wybiera się ktoś w poniedziałek do Szczyrku? chętnie dołączę lub zabiorę 1-2 osoby. Wyjazd wcześnie rano z Sosnowca (mogę podjechać w rozsądnych granicach) powrót około 14 spod stoku pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger27 Napisano 5 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2019 35 minut temu, żabuti napisał: hej, wybiera się ktoś w poniedziałek do Szczyrku? chętnie dołączę lub zabiorę 1-2 osoby. Wyjazd wcześnie rano z Sosnowca (mogę podjechać w rozsądnych granicach) powrót około 14 spod stoku pozdrawiam Piotrek Będe od 8.30 -9 pod gondolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żabuti Napisano 5 Styczeń 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2019 jedziesz z Bielska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger27 Napisano 5 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2019 6 minut temu, żabuti napisał: jedziesz z Bielska? Tak w poniedzialek będę jeźdźił z córą 6 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żabuti Napisano 5 Styczeń 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2019 oki, to może się spotkamy 🙂 jednak nadal szukam towarzystwa z okolic Sosnowca do wspólnej podróży do Szczyrku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dave' Napisano 6 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2019 Napisałem priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi