stokrotka29 Napisano 2 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2019 Był ktoś w tym rejonie Szwajcarii? Polecacie? Zastanawia mnie ta ilość orczyków i czy jest to region tylko dla narciarzy? Czy snowboardziści też coś znajdą dla siebie? Czy lepiej odpuścić i wybrać Livigno. Bo z opini wychodzi, że Szwajcaria daleko odbiega standardem od stoków we Włoszech czy Francji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 2 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2019 jesteś snowbordzistą ? Dla mnie ośrodek jest rewelacyjny ale jestem narciarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stokrotka29 Napisano 2 Styczeń 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2019 Tak, jeżdzę na snowboardzie. Dzięki za odpowiedz. Ale może są tu też snoboardziści i też się wypowiedzą, bo żaden narciarz nie zrozumie co to znaczy orczyk dla snobardzisty ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 2 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stokrotka29 Napisano 2 Styczeń 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2019 8 minut temu, MAIKEL 1977 napisał: Dokładnie, jeszcze mu wypiąć jedną nogę z wiązania i będzie większy hadcore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stokrotka29 Napisano 4 Styczeń 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2019 To mam pytanie, czy da się tam pojeździć unikając orczykow, czy wtedy zostaje jedna trasa? I jak tam z szerokością tras, czy są szerokie czy większość jednak wąskich i stromych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi