Maranek Napisano 2 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2019 Witam. Wybieram się na narty do Czech mam kartę GOPASS i aktywne konto. Pytanie jak najlepiej i najtaniej opłacić w Polsce kartę. Konto mam w PKO BP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 2 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2019 Z aplikacji mobilnej najłatwiej przez Android Pay. Ja to zawsze robię w drodze na narty, albo przed samym otwarciem, na miejscu. Jeśli nie masz aktywowanego Android Pay, można kartą, albo przelewem z konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maranek Napisano 2 Styczeń 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2019 Chciałem zrobić to przelewem ale nie wiem ile wcześniej trzeba to zrobić żeby zadziałało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 2 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2019 Jadę na 8,30 to załatwiam przed 7,00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maranek Napisano 2 Styczeń 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2019 Fajnie tylko napisz jak płacisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lefi Napisano 2 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2019 Ostatnio karnety opłacałem kartą kredytową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 2 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2019 2 godziny temu, Maranek napisał: Fajnie tylko napisz jak płacisz. Przelewem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi