Gość Napisano 3 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2020 53 minuty temu, lika napisał: Fajne tablice, u nas (POL, SLO, CZR) nawet na oficjalnych website`ach ciężko takie informacje znaleźć. Średnie nachylenie samemu trzeba sobie przeliczyć a już o maksymalnym to już nikt nie wspomina. Oznaczenia w Val di Sole sa bardzo czytelne i wyraźne, na prawdę cieżko się tam zgubić, pomimo tak dużej ilości kilometrów tras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 3 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2020 5 godzin temu, marboru napisał: @Sariensis Adam, wybacz ale wolę bardziej męską muzę 🙂 @marboru co Ty na taką propozycję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2020 (edytowane) Dwa lata temu 17 marca była tak, @pasazer85 teraz jest wiecej czy mniej białego złota na Daolasa? P.S. W barze Fabio juz byłeś ? Edytowane 4 Luty 2020 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 4 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2020 Dzisiaj nie pojechałem na Pejo bo rano padał deszcz i pogoda była niepewna. Aktualnie jestem w jakimś barze na Monte Vigo,ale nie mam pojęcia jak się nazywa 😛 Pogoda zmienna, ślońce,śnieg i wiatr. Śniegu jest podobnie jak na Twoim zdjęciu . Gdzie ten Fabio? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2020 Bar I restauracja Fabio sa Na Folgaridzie, jak pojedziesz przez las z Daolasa to trafisz pod kanape Malghet Aut , jak wysiadziesz z kanapy Na gorze to po lewej masz bar Fabio, ktory mowi po polsku. Na gorze bar, Na dole restauracja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 4 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2020 Piękne fotki 🙂 @pasazer85 wal do Pinzolo. Tam są moje ulubione trasy 👍🙂 Dzięki za relację 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 4 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2020 1 minutę temu, marboru napisał: Piękne fotki 🙂 @pasazer85 wal do Pinzolo. Tam są moje ulubione trasy 👍🙂 Dzięki za relację 👍 Nie wiem czy się uda,od dwóch dni takie wiatry ,że wszystko tam stoi Ale bedę się starał, Pejo i Pinzolo są w kolejce. Póki co Passo Groste według nas najfajniejsze ale też wczoraj i dzisiaj wszystko tam stoi 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, pasazer85 napisał: Nie wiem czy się uda,od dwóch dni takie wiatry ,że wszystko tam stoi Ale bedę się starał, Pejo i Pinzolo są w kolejce. Póki co Passo Groste według nas najfajniejsze ale też wczoraj i dzisiaj wszystko tam stoi Bywa i tak, w zeszłym roku przez jeden dzień wiało wokół Monte Vigo i dostanie się z Marillevy na Daolase było niemożliwe. Ja tam wolę Pejo od Pinzolo może dlatego, że Pinzolo za bardzo mi przypomina sCyrk na trasach a Pejo to jednak inny wymiar narciarstwa. Zdjęcia Pejo i Pinzolo dla porównaja, zgaduj co jest co . Edytowane 4 Luty 2020 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2020 jak tam na Pejo @pasazer85 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 5 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2020 Pejo nie działa Generalnie dzisiaj wygląda to tak ... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2020 styczeń 2019, nowy rok na Pejo3000, jak widać śniegu było znacznie mniej niż teraza na Groste spore tłumy, piwo z Pejo bardzo dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 5 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2020 27 minut temu, pasazer85 napisał: Pejo nie działa Generalnie dzisiaj wygląda to tak ... Hmm, to faktycznie szkoda. Wiatr czy zagrożenie lawinowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2020 widać bardzo silny wiatr: https://webtv.feratel.com/webtv/?design=v3&cam=6109 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 5 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2020 Wieje jak cholera, ale o 13 ma przestać. Lampa jest tylko ten wiatr.... A i trafiłem do Fabio 😛 @Sariensis teraz to ja mam być od zdjęć 😝 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2020 @pasazer85 takie zdjęcia to ja rozumiem, jeszcze tiramisu u Fabio to pozycja niemal obowiązkowa, jak wrażenia po spotkaniu z Fabio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 5 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2020 @pasazer85 fotki super - słońce i dolce vita ! W Austrii śnieg wali od wczoraj z nieba na kilogramy i "czwórka" lawinowa, dlatego pytałam, ale - widzę, że u Was zupełnie nie takie klimaty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 5 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2020 @pasazer85 super zdjęcia 👍 No i widzę, że nie jesteś tam sam 🙂 pozdrowienia dla Was dwojga! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2020 ... i czekamy na więcej fotek, na Folgaridzie też jest super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 5 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2020 2 godziny temu, marboru napisał: No i widzę, że nie jesteś tam sam 🙂 pozdrowienia dla Was dwojga! Oczywiście z małżonką, jej czwarty sezon na nartach i pierwszy w Alpach 👍 2 godziny temu, Sariensis napisał: ... i czekamy na więcej fotek, na Folgaridzie też jest super! Tak wiem, dzisiaj z racji warunków miałem okazję poznać każdy jej cm2 😁 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2020 Zawsze można kręcić kolka Daolasa-Folgarida, bo Marilleva pewnie wyłączona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 6 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2020 Już nie wieje 😃 @Sariensis śniegu Ci wystarczy 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2020 wielkie dzięki @pasazer85 z Pejo to ja poproszę o obszerną relację w temacie VdS, nie będziemy robic offtopa @tanova tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 6 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2020 10 godzin temu, Sariensis napisał: wielkie dzięki @pasazer85 z Pejo to ja poproszę o obszerną relację w temacie VdS, nie będziemy robic offtopa @tanova tutaj Obszernej relacji nie będzie Generalnie jesteśmy bardzo zadowoleni ,że udało nam się odwiedzić Pejo,góra naprawdę fantastyczna, dawno nie najeździlem się tyle po naturalnym śniegu Ale ma to też niestety swoje wady, w górnych partiach po kilku godzinach muldy po pachy Mimo wszystko małżonka zadowolona jak nigdy, a o to miałem największe obawy ,widać niepotrzebnie. Co najbardziej doskwiera w tym ośrodku to restauracje, a właściwie ich brak... bary na stoku oferują marne panini albo frytki, ewentualnie pizzę z mikrofali Jutro mam nadzieję na zakończenie odwiedzić Pinzolo Na koniec jeszcze kilka fotek... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 6 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2020 Takim krzesłem pojedynczym jeździłem w Pejo kiedy byłem tam pierwszy raz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2020 Widać, że restauracje, gdzie były pyszne włoskie dania, pozamykane. W nowy rok 2019 muld nie blog wcale, a restauracji wykwintnych były dwie na stoku+wspomniane bary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi