Gość Napisano 1 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2020 Godzinę temu, pasazer85 napisał: Pejo też jest w planie 👍 Z Ossany mam po prostu bliżej skibusem na Pejo, a przystanek dosłownie pod kwatera . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 2 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2020 Miód,malina 😁 dzisiaj Daolasa później Passo Groste. Jutro trzeba sie lżej ubrać bo jest naprawdę ciepło. Generalnie Szczyrk bardziej wymagający, tu nie widziałem minerałów do omijania 😋 16 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2020 Bajecznie, widać że śniegu masa, co mnie bardzo cieszy bo będę tam za 5 tygodni na zakonczenie tego dziwnego sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 2 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2020 Godzinę temu, Sariensis napisał: Bajecznie, widać że śniegu masa, co mnie bardzo cieszy bo będę tam za 5 tygodni na zakonczenie tego dziwnego sezonu. Chyba żartujesz z tym końcem sezonu Zakończenie to chyba na majówkę na Moltku , najwcześniej 😀 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2020 40 minut temu, marcinn napisał: Chyba żartujesz z tym końcem sezonu Zakończenie to chyba na majówkę na Moltku , najwcześniej 😀 To takie oficjalnie zapowiedziane w kwietniu 2019, gdy konczyłem w Cortinie, w Val di Sole moja Tynka, ktora konczy dzisiaj 4 miesiac, bedzie po raz 3 w Alpach, tymczasem w Beskidach i Tatrach jeszcze nie była . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert_k Napisano 2 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2020 Wczoraj wróciłem z Moeny i tak jak widać na jednym z powyższych zdjęć w dolinach niemal całkowity brak śniegu (gospodarz mówił że ostatni opad śniegu był w grudniu)- zaś podczas drogi powrotnej w okolicach Wiednia termometr w samochodzie wskazywał +17 st.C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 3 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2020 (edytowane) 6 godzin temu, Sariensis napisał: To takie oficjalnie zapowiedziane w kwietniu 2019, gdy konczyłem w Cortinie, w Val di Sole moja Tynka, ktora konczy dzisiaj 4 miesiac, bedzie po raz 3 w Alpach, tymczasem w Beskidach i Tatrach jeszcze nie była . Kolejnych zdrowych miesiącow dla Tynki😁 - brak kontaktu z czystym powietrzem Beskidów i Tatr tylko wychodzi Jej na dobre🙂 Edytowane 3 Luty 2020 przez wojgoc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2020 5 godzin temu, wojgoc napisał: Kolejnych zdrowych miesiącow dla Tynki😁 - brak kontaktu z czystym powietrzem Beskidów i Tatr tylko wychodzi Jej na dobre🙂 W rzeczy samej, kożuch nad Zakopanem jest iście imponujacy, ale nie zamierzam prezentować tego cudu natury górali córce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 3 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2020 Grzech być i nie zjechać Miramonti 😁 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2020 Czekamy na więcej relacji i zdjęć @pasazer85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 3 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2020 Już,już Jak widać dzisiaj Madonna, ciepło jak w kwietniu,po 10 śnieg mokry i ciężki, po wyjechaniu z cienia mocno hamujący.Po 12 dość mocny wiatr, Mareliva cała zamknięta. Ale mimo wszystko bajka Jak będzie pogoda jutro na Pejo 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 3 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2020 A w dolinach wiosna. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2020 Tyle śniegu to ja tam jeszcze nie widziałem, to poleży w górnych partiach do maja, w dolinach zawsze jest wiosennie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 3 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2020 @pasazer85 kurtkę mi podprowadziłeś? 😲 Idę sprawdzić do szafy... Dzięki za relację. Fotka z tęczą Mistrzostwo Świata 😍👍 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 3 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2020 2 minuty temu, marboru napisał: pasazer85 kurtkę mi podprowadziłeś? 😲 Pytałem Cię kiedyś czy się sprawdza, mówiłaś,że powyżej 3stopni ok, więc sprawilem sobie taką samą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 3 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2020 1 minutę temu, pasazer85 napisał: Pytałem Cię kiedyś czy się sprawdza, mówiłaś,że powyżej 3stopni ok, więc sprawilem sobie taką samą 👍 Bardzo ładna 🤪 gratuluję zakupu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2020 29 minut temu, marboru napisał: 👍 Bardzo ładna 🤪 gratuluję zakupu. Tak w temacie Val di Sole, to ma Tene ten kawałek leci wszędzie, pewnie latem dotrze do polandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 3 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2020 @Sariensis Adam, wybacz ale wolę bardziej męską muzę 🙂 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2020 15 minut temu, marboru napisał: @Sariensis Adam, wybacz ale wolę bardziej męską muzę 🙂 Bedziesz sluchał mimowolnie jak despacito . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 3 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2020 11 minut temu, Sariensis napisał: Bedziesz sluchał mimowolnie jak despacito . A co to despacito? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2020 1 minutę temu, marboru napisał: A co to despacito? To ty w zakopanem nie bywasz na sylwestrach marzeń ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 3 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2020 54 minuty temu, marboru napisał: @Sariensis Adam, wybacz ale wolę bardziej męską muzę 🙂 Męskie granie w alpejskich klimatach? Ależ proszę bardzo - że tak powiem - klasyk i hit wszechczasów, testosteron aż buzuje ! Dla nieznających niemieckiego - głęboki przekaz literacki w tłumaczeniu na angielski 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 3 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2020 43 minuty temu, tanova napisał: Dla nieznających niemieckiego - głęboki przekaz literacki w tłumaczeniu na angielski Tu masz cudowną wersję polską. Pozdrawiam. PS:a to nie powinno być w innym wątku 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 3 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2020 7 minut temu, Piotr_67 napisał: Tu masz cudowną wersję polską. Pozdrawiam. PS:a to nie powinno być w innym wątku @Piotr_67 O, super - nie wiedziałam nawet, że jest też po polsku. Dzięki! A odnośnie "PS" to wybrnę tak - do Val di Sole jedzie się przez Tyrol, więc potraktujmy ten OT jako reminiscencję z podróży 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lika Napisano 3 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2020 (edytowane) 8 godzin temu, pasazer85 napisał: Grzech być i nie zjechać Miramonti 😁 Fajne tablice, u nas (POL, SLO, CZR) nawet na oficjalnych website`ach ciężko takie informacje znaleźć. Średnie nachylenie samemu trzeba sobie przeliczyć a już o maksymalnym to już nikt nie wspomina. Edytowane 3 Luty 2020 przez lika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi