Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Zniżki i promocje na skipassy - Polska i zagranica

pawelb91

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, DMM napisał:

Oferta Czantorii wydaje się być atrakcyjna na pierwszy rzut, ale po przeanalizowaniu jest kicha, robiłem ok. 20 zjazdów dziennie, czyli po ok. 5 dniach kończymy bilet. Oferta daje niewielkie oszczędności, przypuszczam że dzień będzie kosztować ok. 150 zł. Piszą że sezonówek nie będzie czyli kicha do potęgi, szkoda. Z moich obserwacji większość narciarzy w dni powszednie stanowili posiadacze sezonówek. Myślę, że więcej stracą niż zyskają.

Będą kolejki, przyjedziesz wieczorem: zrobisz może 15. Nie jest zła. Dla tych, co będą tam często, jest nawet dobra.

Oby tylko sezon był przyzwoity, bo zeszły...

53 minuty temu, Narciarz ze Śląska napisał:

Moim zdaniem szykują się do płatnego parkowania pod gondolą, jeśli nie - proszę o zdementowanie:

P1080861.thumb.JPG.f36f75f9194697f46623012e9f3cbacd.JPG

Już w zeszłym sezonie parkingowi mówili mi, że od tego sezonu parking będzie płatny.

Wkurwia mnie to - płacisz ponad 2 tys. za sezonkę i płacisz za parking, bo tu ponoć ma być jak w Jasnej - kilkadziesiąt miejsc dla posiadaczy, jak przyjedziesz za późno płacisz.

Dlatego pożegnałem się w tym roku z TMR, po 9 latach ...

• Like 2
  • Thanks 1

21 minut temu, moloo napisał:

Już w zeszłym sezonie parkingowi mówili mi, że od tego sezonu parking będzie płatny.

Wkurwia mnie to - płacisz ponad 2 tys. za sezonkę i płacisz za parking, bo tu ponoć ma być jak w Jasnej - kilkadziesiąt miejsc dla posiadaczy, jak przyjedziesz za późno płacisz.

Żeby było ciekawiej, mówili, że wszystkie - może większość - parkingów TMR to tak naprawdę parkingi miasta, które TMR za jakieś małe pieniądze albo za darmo od miasto dzierżawiło. Ale dzierżawa się skończyła i tak naprawdę - info od parkingowych oczywiście - pieniądze z parkingów idą do UM Szczyrk.

36 minut temu, moloo napisał:

Ktoś tu pisał o zdzieraniu gaci i niedawaniu niczego w zamian, w każdym razie dawaniu niewiele: kilku niebieskich i zatłoczonych tras. Obym się mylił, a stacja mnie wręcz poraziła swoją jakością i ilością w sezonie.

17 minut temu, moloo napisał:

Żeby było ciekawiej, mówili, że wszystkie - może większość - parkingów TMR to tak naprawdę parkingi miasta, które TMR za jakieś małe pieniądze albo za darmo od miasto dzierżawiło. Ale dzierżawa się skończyła i tak naprawdę - info od parkingowych oczywiście - pieniądze z parkingów idą do UM Szczyrk.

Może chcą zrobić dobry transport z tego nowego CP Skalite, tam parking za free???

21 minut temu, Slavko napisał:

Jeśli ktoś ma punkty na Gopass to zostało 3 dni, żeby je jakoś skonsumować. Inaczej przepadają. Oczywiście możliwości ich zamiany na cokolwiek sensownego są żadne. Świetny pomysł kasować ludziom punkty tuż przed sezonem.

Rżną ludzi tak że aż mnie dupa boli... 

Nie jest to miłe, ale pisałem o tym w lipcu 

Ja wykorzystałem punkty w wakacje wjeżdżając z rodziną na górę gondolą i kanapami, bo nie chciałem żeby przepadły. Wolałbym wymienić je na kilka skipassów jednodniowych dla żony, bo ja mam sezonówke. To już kolejna zagrywka po tym jak zostawili sezonówki tylko dla posiadaczy min. 500 akcji. 

• Sad 1

@kordiankw masz rację, czytałem to wcześniej ale jeszcze wtedy nie byłem świadomy, że tak polecą w ch... z ludźmi. Miałem nadzieję, że jednak uda się przepisac na nowe konta...

W zeszłym roku za punkty mogłem z dzieciakami kilka razy na wieczorne jazdy chodzić, w tym roku tez mialem taki plan, a transakcję zrobiłem niecały miesiąc temu. 

6 godzin temu, Slavko napisał:

@kordiankw masz rację, czytałem to wcześniej ale jeszcze wtedy nie byłem świadomy, że tak polecą w ch... z ludźmi. Miałem nadzieję, że jednak uda się przepisac na nowe konta...

W zeszłym roku za punkty mogłem z dzieciakami kilka razy na wieczorne jazdy chodzić, w tym roku tez mialem taki plan, a transakcję zrobiłem niecały miesiąc temu. 

Okazało się, że też mam sporo tych punktów. W tym tygodniu nie dam rady nigdzie już pojechać. Nie wiecie może, czy da się coś cokolwiek odebrać za te punkty? 

10 godzin temu, Jeeb napisał:

to trochę tajemniczo wygląda, może bym i kupił z powodu Gurgli ale na ten sezon mam Magic Pass który już świetnie działa od dobrych kilku lat

Oczywiście że Solden nie ma co porównywać z Magic Pasem....tu Magic jest zdecydowanie  lepszą opcją ale jeśli by to było zasiegowo w tych samych miejscach odległości owo dla potencjalnego nabywcy

Edytowane przez marcinn
  • Like 1