bociek28 Napisano 10 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2018 Mam pytanko czy ktoś z forum miał obie na nogach i moze porownac te dwie narty ? Objedziłem juz hero lt ale wiekszosc wypozyczalni nie ma białegk i.speed wc i nie moge ich porownać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozbi Napisano 9 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2019 Tych dwóch ci dokładnie nie porównam ,ale jeździłem na HEAD i.supershape i teraz mam ROSSIGNOL Elite ST Ti (R21) i do HEAD myślę długo nie wrócę. Kolejne będą te z tego roku ROSSIGNOL Elite ST Ti, tylko zastanawiam się jeszcze czy na płycie (R22) czy KONECT. Ale najlepiej objeździć obie , bo każdy ma inne umiejętności i styl jazdy, dlatego jednemu to a drugiemu tamto bardziej podejdzie pozdr…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi