mirekn Napisano 2 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2018 Oddam zdarma spodnie na gumę marki Energiapura. Materiał rozciągliwy, rozmiar L, wzmocnienia Cordura i wewnętrzne plus boczne ochraniacze. Używane sporadycznie. Stan BDB. Chciałbym zeby trafiły do osoby, która bedzie ich używała ! Preferuje odbiór osobisty Katowice, weekendowo Szczyrk w ostateczności mogę wysłać. Kontakt PW. Oddam bo już nie używam a i L już nie jestem Pozdrawiam mirekn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekn Napisano 2 Grudzień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2018 Pojechały do marionen. Mam nadzieje, że mu przypasuja Zamykam temat Pozdrawiam mirekn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 7 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2018 Cześć Mirek! Spodnie dotarły. Dziękuję serdecznie! Teraz czekam na mrozy i pora zabrać się za treningi!💪☺️🏆 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 8 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2018 Mam wrażenie, ze spodnie trafiły we właściwe ręcę, a moze raczej na właściwe nogi 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 8 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2018 5 godzin temu, Cosworth240 napisał: Mam wrażenie, ze spodnie trafiły we właściwe ręcę, a moze raczej na właściwe nogi 😉 @marionen - pokaz jak sie w tych spodniach preżentujesz😊 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 8 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2018 1 godzinę temu, wojgoc napisał: preżentujesz😊 idź do ZOO..ooo tam są pokazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 8 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2018 13 minut temu, Annaa napisał: idź do ZOO..ooo tam są pokazy Pokazy w ZOO powiadasz..., tylko nie bardzo wiem jakie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi