marboru Napisano 27 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2018 Antonio Manzini "Czarna trasa", to kryminał ze zbrodnią na stoku... Szybki, lekki, z masą dialogów. Dla wielbicieli takiej literatury i narciarstwa, to ciekawostka. 280 stron, to jeden wieczór w dość ciekawej scenerii. Miejsce akcji to Aosta i okoliczne stoki narciarskie... Zdradzę tylko tyle, że ratrak jest tutaj elementem zbrodni 😁 Literatura ultra lekka, komercyjna - jak komuś wpadnie w ręce, polecam. By specjalnie tę pozycję książkową kupować? - chyba nie warto. Marboru 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 27 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2018 Nosi cię już, wpadnij w sobotę na Biały Krzyż, będziemy całą paczką, A w ogóle, zapomniałeś już o kolanie? Szwajcaria w weekend? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2018 @Góral spod Skrzycznego W tygodniu BK tylko śnieży, nie da sie pojeździć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 28 Listopad 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2018 13 godzin temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Nosi cię już, wpadnij w sobotę na Biały Krzyż, będziemy całą paczką, A w ogóle, zapomniałeś już o kolanie? Szwajcaria w weekend? Dokładnie, w weekend prawdopodobnie ruszy Szwajcaria no i zamierzam tam być. Południe polski jak najbardziej tak...Darku, jak wszystko ruszy w pełni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2018 Dnia 27.11.2018 o 08:45, marboru napisał: dradzę tylko tyle, że ratrak jest tutaj elementem zbrodni właśnie zacząłem czytać, niezłe - ratrakarz pali trawkę, policja też nie lepsza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2018 Dnia 27.11.2018 o 22:26, marboru napisał: ruszy Szwajcaria w Zermatt już prawie połowa tras otwartych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 1 Grudzień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2018 10 godzin temu, Jeeb napisał: właśnie zacząłem czytać, niezłe - ratrakarz pali trawkę, policja też nie lepsza Włoskie klimaty 😃 W mokasynach po śniegu @Jeeb ja mam taką osobistą Szwajcarię ok 60 km od Radomia. Dzisiaj tam rozpoczynam sezon 😊 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 1 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2018 Dziś robota, ale może jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi