Chrumcia Napisano 26 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 13 godzin temu, tankowiec napisał: W regulaminie piszą że dodają karne 5 sekund za jazdę w "gumie"(taka ciekawostka:). nie znalazlam tego nigdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 15 godzin temu, tankowiec napisał: W regulaminie piszą że dodają karne 5 sekund za jazdę w "gumie"(taka ciekawostka:). Panika na starcie - seksowne ubranka niepotrzebne, w tamtym roku startowałem na skiturach i nie było tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankowiec Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 7 godzin temu, Chrumcia napisał: nie znalazlam tego nigdzie Kategorie wiekowe Zawody narciarskie HERO SEASON TROPHY odbywają się na trasie slalomu giganta. Każdy uczestnik będzie miał dwa przejazdy. Do klasyfikacji liczona jest suma dwóch czasów. DZIECI chłopcy od 6 do 12 roku życia (2013 -2007) DZIECI dziewczęta od 6 do 12 roku życia (2013-2007) JUNIOR chłopcy od 13 do 18 roku życia (2006-2001) JUNIOR dziewczęta od 13 do 18 roku życia (2006-2001) MĘŻCZYŹNI od 19 do 49 roku życia (2000-1970) KOBIETY od 19 do 49 roku życia (2000-1970) MASTERS mężczyźni 50+ (1969-....) MASTERS kobiety 50 + (1969-....) Za gumę narciarską doliczony będzie czas +5 sec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 26 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 W dalszym ciągu nie widzę, startować i tak nie będę, family cup w tym czasie 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowcio Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2019 Dnia 25.02.2019 o 17:39, Chrumcia napisał: Takie piękne zdjęcie dzisiaj znalazłam Dziekuję bardzo pani fotograf Tak, wiem, za wysoko stoję, ale narta dolna mi nie odjechała, sukces 🤣 W family cup póki co udało mi sie zaliczyc wszystkie eliminacje, ale te piątkowe to nie wiem czy nie odpuszcze....miały byc zawody wieczorne a organizator regionalny wymyslił zeby były rano....nie chce mi się jechac chyba taki kawał rano.... w Pucharze Polski MPA dalej jestem na 2 miejscu. w sobotę stratowały 2 dziewczyny, ale są za mną w klasyfikacji, a w niedzielę w Szczawnicy nie było żadnej dziewczyny w mojej kategorii....Ehhh na przyszły sezon muszę jednak chyba Family Cup trochę odpuscic i poscigac się w MPA zobaczymy....nie spodziewałam nic nadzwyczajnego po tym sezonie wiec i tak jestem zadowolona z klasyfikacji PP Najlbiższy weekend tez obfity w zawody się zapowiada 1 marca - Zieleniec ostatnie eliminacje Family Cup 1 marca - slalom MPA w Krynicy na Jaworzynie 2 marca - GS MPA Krynica Jaworzyna - planuję jechac 2 marca GS puchar Burmistrza Miasta i Gminy Myślenic w Myslenicach 2 marca II Mistrzostwa Powiatu Pszczyńskiego w narciarstwie alpejskim Wisła Siglany 3 marca- Finał Family Cup na Słotwinach w Krynicy - będę 3 marca MPA Stożek GS 3 marca Hero Season Trophy 2019 Szczyrk 3 marca Otwarte Mistrzostwa Skawiny w narciarstwie Slalom Gigant - Harbutowice 3 marca jeszcze Puchar Gór Świętokrzyskich na Telegrafie w Kielcach. Pamiętam jak parę lat temu jedna z nagród była płyta CD... BOYSów. Wesoło się wracało do domu😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowcio Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2019 Dnia 25.02.2019 o 17:39, Chrumcia napisał: Takie piękne zdjęcie dzisiaj znalazłam Dziekuję bardzo pani fotograf Tak, wiem, za wysoko stoję, ale narta dolna mi nie odjechała, sukces 🤣 W family cup póki co udało mi sie zaliczyc wszystkie eliminacje, ale te piątkowe to nie wiem czy nie odpuszcze....miały byc zawody wieczorne a organizator regionalny wymyslił zeby były rano....nie chce mi się jechac chyba taki kawał rano.... w Pucharze Polski MPA dalej jestem na 2 miejscu. w sobotę stratowały 2 dziewczyny, ale są za mną w klasyfikacji, a w niedzielę w Szczawnicy nie było żadnej dziewczyny w mojej kategorii....Ehhh na przyszły sezon muszę jednak chyba Family Cup trochę odpuscic i poscigac się w MPA zobaczymy....nie spodziewałam nic nadzwyczajnego po tym sezonie wiec i tak jestem zadowolona z klasyfikacji PP Najlbiższy weekend tez obfity w zawody się zapowiada 1 marca - Zieleniec ostatnie eliminacje Family Cup 1 marca - slalom MPA w Krynicy na Jaworzynie 2 marca - GS MPA Krynica Jaworzyna - planuję jechac 2 marca GS puchar Burmistrza Miasta i Gminy Myślenic w Myslenicach 2 marca II Mistrzostwa Powiatu Pszczyńskiego w narciarstwie alpejskim Wisła Siglany 3 marca- Finał Family Cup na Słotwinach w Krynicy - będę 3 marca MPA Stożek GS 3 marca Hero Season Trophy 2019 Szczyrk 3 marca Otwarte Mistrzostwa Skawiny w narciarstwie Slalom Gigant - Harbutowice 3 marca jeszcze Puchar Gór Świętokrzyskich na Telegrafie w Kielcach. Pamiętam jak parę lat temu jedna z nagród była płyta CD... BOYSów. Wesoło się wracało do domu😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2019 Dnia 30.11.2018 o 22:56, Chrumcia napisał: Taka jeszcze ciekawostka Szczyrk Winter Game 2019 film 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2019 23 godziny temu, Chrumcia napisał: W dalszym ciągu nie widzę, startować i tak nie będę, family cup w tym czasie 😉 Co tam regulamin, ważne co napisali w internetach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 27 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2019 Zalapalam się na filmiku 😛 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 28 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2019 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 28 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2019 Finał Family Cup w Krynicy, tuż,tuż. Będzie ktoś z forum? Pogoda zapowiadana w mediach może odstraszać, ale kto ma serce do walki, przezwycięży wszystkie przeszkody. My meldujemy się w sobotę...bez alkoholu Do zobaczenia 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 1 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2019 A dzisiaj w Zielencu jesteście? 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 1 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2019 Jesteśmy, a w zasadzie byliśmy😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 1 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2019 Opolskie eliminacje, jak zawsze w Zieleńcu. Tu dla mnie jest łatwo i przyjemnie. Dzisiaj nie liczyło się jak kto szybko potrafi jeździć, tylko jak dobry ma wzrok w wypatrywaniu kolejnych bramek. Przydała się również umiejętność jazdy po bandach. Z uwagi na dodatnią temperaturę przy górnych bramkach, dość szeroko rozstawionych na najbardziej stromym odcinku szybko potworzyły się szerokie i dosyć głębokie bruzdy (zwłaszcza w drugim przejeździe). Sporo dosyć mocnych jeźdźców poległo. Było kilka niezłych wywrotek (włącznie z głównym faworytem). Trasę widziałem tylko od góry i dołu, środek był niewiadomą... Dzisiaj Iwona była nie do pokonania. Wyprzedziła wszystkie kobiety i większość facetów, zasłużone podium... a i mi warunki dzisiaj odpowiadały, nikt przed metą nie ustawił "bomby" (czytaj przelotówki) Został jeszcze niedzielny finał w Krynicy!!! Do zobaczenia... 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 1 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2019 Widoczność dzisiaj straszna..... Wrzucili mi do kategorii 13 dziewczyn z liceum i pokonałam je wszystkie 😀 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 1 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2019 (edytowane) 23 godziny temu, Annaa napisał: Finał Family Cup w Krynicy, tuż,tuż. Będzie ktoś z forum? Pogoda zapowiadana w mediach może odstraszać, ale kto ma serce do walki, przezwycięży wszystkie przeszkody. My meldujemy się w sobotę...bez alkoholu Do zobaczenia Będzie,a nawet już jest,i startuje w eliminacjach MPA dziś i jutro...Dzisiaj był slalom na minutę na Jaworzynie,wieczorem, przy świetle,deszcz,ciapa,salmiak ,kawałek trasy po ciemku,bo tam nie było lamp-jednym słowem działo się...A pogoda na niedziele chyba jeszcze niezła,potem dopiero zaczyna się... Edytowane 1 Marzec 2019 przez lski@interia.pl 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 2 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2019 (edytowane) Niestety na dzisiejszych Mpa nie poszło mi, miałam też silnie obstawiona kategorie.... Start był o godz 12 00, słońce, pieknie. Zawodników ponad 100, trasa długa, fajna, chociaż miałam niepotrzebne obawy że będzie szybko i stromo..... Okazało się nie tak strasznie jednak jechalam z lekko zaciągniętym hamulcem i zrobiłam najgorszy czas w swojej kategorii gdzie było nas chyba 12 dziewczyn. Minuta i 12 sekund, gdzie pierwsza miała minute i sekundę... No cóż. To mój pierwszy start tutaj więc przetarcie szlaku. Nie poddaje się. Był niestety jeden przejazd.... Jedna większą wywrotka na trasie i z tego co słyszałam to chyba złamanie.... Jutro start w finale Family cup, też mam mocno obstawiona kategorie ale może będzie lepiej niż dziś Edytowane 2 Marzec 2019 przez Chrumcia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 4 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2019 3 marca Krynica, Słotwiny Finał Family Cup Wczoraj miałam grupę śmierci w swojej kategorii wiekowej.....dziewczyny na prawdę super jeżdzące, było nas 8 i od początku wiedzialam że nie mam większych szans....W pierwszym przejeździe na którejś z bramek widziałam dziury i kasze i chciałam to ominąć...zamiast wyżej najechać to nie wiem co ja zrobiłam, ale wyjechałam tak daleko od bramki ze aż sama krzyknęłam.....dziewczyny zrobiły po 38-39 sekund a ja 44....masakra, zalamałam sie...W drugim przejeździe pojechało mi się lepiej ale znowu miałam 44 sekundy....no cóż...zakończyłam na 7 miejscu.....Wygrała moja koleżanka z Suwałk, za nią koleżanka z Bytomia, 2 siostry z Wisły, dziewczyna z Gorlic i moja konkurentka z Przemyśla...słabo nam poszło, byłysmy troche rozczarowane, no ale taki jest sport Na otarcie łez dostałam puchar za I miejsce w pucharze Polski, zaliczyłam wszystkie eliminacje Pogoda dopisała, start był o czasie - 9.30, swieciło słonce, lekki wiaterek był, ale nie przeszkadzał w niczym, na stoku jakoś bardzo miękko nie było, pod spodem wychodził lód.... Były 2 trasy - dla dzieci z kategori A, B,C dziewczyn i od H w górę oraz druga od C chłopaków do G. Ta trasa"mniejsza" była dłuzsza niż w tamtym roku, co się podobało zawodnikom. Dzięki podzieleniu na 2 trasy zawody przebiegły szybko i sprawnie. na mniejszej trasie były rozgrywane jeszcze konkurencje rodzinne - 3 osoby z rodziny 2 przejazdy, a na duzej trasie snowboard. Pomiar czasu działał bez zarzutów, wszystko szło sprawnie, wyniki udało się ogarnąć dość szybko i bezproblemowo, chociaż nie obyło się bez kilku małych pomyłek, ktore szybko zostały sprostowane. Na szczęście na tych zawodach panuje rodzinna atmosfera(w końcu to family cup) Jakoś tak dziwnie, że już po finale....szybko strasznie to minęło. Mi jeszcze zostały 2 starty w MPA w piątek i finał w niedzielę....moze w sobotę jeszcze znajdę jakies zawody w okolicy w Pucharze Polski po sobotnich zawodach spadłam na 3 miejsce, brakuje mi 10 punktow do 2....nie widziałam jeszcze wynikow z wczorajszych eliminacji, wiec mozliwe ze spadne jeszcze bardzie:( no trudno... Jakoś nie mogę się pogodzić z myślą, że to już końcówka sezonu.... Gratulacje dla marionena i kowcia 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek94 Napisano 5 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2019 Wysp zawodów amatorskich w Szklarskiej Porębie w marcu http://www.szklarskaporeba.pl/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 5 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2019 Dzięki Ani mam 3 piękne fotki z niedzielnych zawodów 😉 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekn Napisano 5 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2019 Panie i Panowie ruszyły zapisy:https://nolimitkasprowy.pl/?utm_source=email&utm_medium=newsletter&utm_campaign=Newsletter_-_wysylka_05-03-2019 Pozdrawiam mirekn 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 5 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2019 12 minutes ago, mirekn said: Panie i Panowie ruszyły zapisy:https://nolimitkasprowy.pl/?utm_source=email&utm_medium=newsletter&utm_campaign=Newsletter_-_wysylka_05-03-2019 Pozdrawiam mirekn Ja już dawno się zapisałem,ale pewnie znowu nikogo nie znajdę do towarzystwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalR Napisano 5 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2019 (edytowane) Puchar Mazowsza https://www.race-timing.pl/pl/zawody/84/ Edytowane 5 Marzec 2019 przez MichalR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 7 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2019 Na tym zdjęciu faktycznie widzę progres u siebie 😀 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 7 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2019 (edytowane) 😊 2 godziny temu, Chrumcia napisał: widzę progres u siebie też widzę, w przyszłym sezonie będzie kryształowa kula co to za narta jest ? Edytowane 7 Marzec 2019 przez Jeeb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi