Chrumcia Napisano 4 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2019 Dzięki. Ja w sumie cały dzień spędziłam na Dolinach 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 4 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2019 Gratuluję następnym razem będzie pudło - treningi szybko zaprocentują, wczoraj musiałem zrezygnować jak przesunęli start na godz.14 bo popołudnie miałem już zaplanowane bez nart. Pewnie się skuszę na Puchar Stożka ,Stożek gwarantuje trudność stoku godną MP. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 4 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2019 Start miał byc o 13. 30. Pierwsza puścili o 13.24 😛 Na stozku byłam w tamtym roku na family cup, fajny stok, tylko w tamtym roku do dupy ustawili slalom.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 4 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2019 9 marca II puchar Beskid Sport Arena 23 luty-Family Cup w Szczyrku 24 luty - II edycja Volvo Ski cup.....już się cieszyłam, a nie mogę wtedy być 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 4 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2019 1 godzinę temu, Chrumcia napisał: 24 luty - II edycja Volvo Ski Cup W ubiegłym roku za darmo dla wszystkich, w tym roku wpisowego nie podarowali nawet dzieciom. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 4 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2019 Mi się wydaje że w tamtym roku było wpisowe..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 4 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2019 Jak już @surfing wkleił cytatem relację z zawodów na Telegrafie, to wypada podać oficjalne wyniki zawodów 2/4 Pucharu stoków świętokrzyskich. Telegraf: 11. marboru (ryzyko zmiany nart na SL się nie opłacało) z czasem 0:28:37 12. @mifilim z czasem 0:29:53 15. @kmarcin z czasem 0:31:39 Po dwóch konkursach klasyfikacja wygląda tak: 7. marboru punktów 64 9. @mifilim punktów 58 11. @kmarcin punktów 48 Niestety spadliśmy wszyscy po Telegrafie i wszyscy zanotowaliśmy gorszy wynik. Najważniejsze, że była walka! W sobotę Tumlin. Nie wiem, czy będę mógł przyjechać Oby się udało... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 4 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2019 1 godzinę temu, Chrumcia napisał: Mi się wydaje że w tamtym roku było wpisowe..... Iwonka, udział w zawodach był bezpłatny, należało tylko zakupić skipass wg oferty SON,u....Swoją drogą chętnie byśmy do Szczyrku przyjechali na te zawody, bo 2 fajne imprezy narciarskie dzień po dniu, zobaczymy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 4 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2019 12 minut temu, Annaa napisał: Iwonka, udział w zawodach był bezpłatny, należało tylko zakupić skipass wg oferty SON,u....Swoją drogą chętnie byśmy do Szczyrku przyjechali na te zawody, bo 2 fajne imprezy narciarskie dzień po dniu, zobaczymy Jedźcie na Podhale,tam w ten weekend macie aż 3 imprezy w ciągu 2 dni w ramach MPA... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 4 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2019 Kurde byłam na tym Volvo i nie pamiętam.... Wiem że chyba kaucja była za numer startowy, ale wydawało mi się że wpisowe też było, dla mnie to raczej normalna rzecz że jest😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 4 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2019 2 godziny temu, Chrumcia napisał: Kurde byłam na tym Volvo i nie pamiętam https://www.szczyrkowski.pl/zaplanuj-pobyt/eventy/volvo-racing-cup/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 6 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2019 22 luty family cup w Tumlinie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 7 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2019 Ktoś jutro z forumowiczów startuje w Harbutowicach w MPA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 9 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2019 Dzisiaj odbyły się 3 zawody z cyklu zawodów o Puchar stoków świętokrzyskich - w Tumlinie. Tym razem zabrakło Marcina z synem (pojechali na Chopok) - wystartowałem ja i @mifilim: Z góry trasa wyglądała tak: Relacja i opis całych zawodów znajdziecie w wątku: Ostatnie zawody z cyklu - za tydzień na kieleckim Stadionie. Oficjalne wyniki jak się tylko pojawią - opublikuję. marboru 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2019 Ale na Chopoku też byly zawody 8-9 lutego, nazywaly sie chyba paraalpejskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 9 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2019 Dzisiaj na Kasprowym jakas jedna wielka masakra.... Wyciągi na górze nie chodziły bo wiało, gigant ustawili na goryczkowej po lewej stronie i jeden przejazd...wiało jak nie wiem....Było takie światło, że nie widziałam co jest na sniegu, balam sie zeby nie wpasc w dziure jakąś.....udało mi się dotrzeć do mety i być 4 na 6 Wczoraj w Harbutowicach w mojej kategorii było 8 osób. Po pierwszym przejeździe byłam na 5 miejscu, dziewczyna za mną była o jedną setną gorsza, w drugim przejeździe dowaliła mnie 3 setne i w rezultacie spadłam na 6 miejsce....Ale wczoraj było baardzo przyjemnie Jutro jeszcze Family Cup w Krynicy. Muszę się odegrać z dziewczyną za Przemyśl i z druga za wczoraj 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 9 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2019 38 minut temu, Chrumcia napisał: być 4 gratulacje, następnym razem będzie pudło 😎 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2019 1 godzinę temu, Chrumcia napisał: Dzisiaj na Kasprowym jakas jedna wielka masakra.... Wyciągi na górze nie chodziły bo wiało, gigant ustawili na goryczkowej po lewej stronie i jeden przejazd...wiało jak nie wiem....Było takie światło, że nie widziałam co jest na sniegu, balam sie zeby nie wpasc w dziure jakąś.....udało mi się dotrzeć do mety i być 4 na 6 Wczoraj w Harbutowicach w mojej kategorii było 8 osób. Po pierwszym przejeździe byłam na 5 miejscu, dziewczyna za mną była o jedną setną gorsza, w drugim przejeździe dowaliła mnie 3 setne i w rezultacie spadłam na 6 miejsce....Ale wczoraj było baardzo przyjemnie Jutro jeszcze Family Cup w Krynicy. Muszę się odegrać z dziewczyną za Przemyśl i z druga za wczoraj Na nastepnych zawodach musisz miec pudlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 9 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2019 @Chrumcia gratuluję wyników Jeszcze trochę pracy, cierpliwości i będziesz Najlepsza! Tego Ci życzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 9 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2019 Dzięki Walczę na każdych i jeżdżę na treningi więc i lepsze wyniki kiedyś w końcu przyjdą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 11 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2019 Wczoraj nie udało mi sie odegrać. Wystartowałyśmy tylko 3 w mojej kategorii. Koleżanka z Przemyśla po ok. sekundzie mi dowaliła w każdym z przejazdów, ale to i tak niezły wynik. Trasa super ustawiona, najszybszy czas to 40 sekund z groszem także było co robić, lubie takie dłuższe giganty Skończyłam na drugim miejscu. Jutro i w czwartek trening, w piątek moze tez i w niedzielę na Dzikowcu. Chodzież odwołana bo stok im płynie, w sumie cieszy mnie to bo trochę daleko byłoby jechać Szkoda, że w sobotę nie ma żadnych MPA... 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 11 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2019 (edytowane) Są wyniki zawodów w Tumlinie. Niestety nie wygląda to, tak dobrze jak myślałem Cóż? Pokory więcej, pokory... Startujących w naszej, "forumowej" kategorii było 22 narciarzy. 10 miejsce to mój wynik z czasem 0:28:82 12 miejsce @mifilim z czasem 0:29:53 @kmarcin - nie startował. Klasyfikacja po 3 zawodach z 4 (Krajno, Telegraf, Tumlin): Wszyscy startujący w naszej kategorii wiekowej - 29 narciarzy. 8 marboru z 93 punktami 9 @mifilim z 82 punktami 14 @kmarcin z 48 punktami Sprawa całych zawodów o Puchar stoków świętokrzyskich wydaje się być rozstrzygnięta, numer jeden jest poza zasięgiem - ma 280 punktów... dalej sprawa jest otwarta, drugi ma 180 punktów, trzeci 160 punktów... ...na Stadionie damy z siebie wszystko trzymajcie kciuki Edytowane 11 Luty 2019 przez marboru 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 11 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2019 orientujecie się może gdzie w sobotę są jakieś zawody? Widziałam ze na Stożku, ktoś coś gdzies jeszcze? czyzby wolna sobota dla mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 11 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2019 31 minut temu, Chrumcia napisał: orientujecie się może gdzie w sobotę są jakieś zawody? Widziałam ze na Stożku, ktoś coś gdzies jeszcze? czyzby wolna sobota dla mnie? Przyjedź na Stadion do Kielc - można się dopisać do zawodów tuż przed nimi. Nic to nie kosztuje i z tego co się orientuję będziesz miała blisko... tylko ta górka, na której będziemy się ścigać jest strasznie płaska - same zawody fajne Początek o 10:00, by się dopisać musisz być ok 9-9:30 Zapraszam 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 11 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2019 Dzięki, będę myśleć moze coś jeszcze gdzies będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi