arnoldd Napisano 26 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2018 (edytowane) Zaczynamy nowy sezon. Bilet do raju kupiony. I jak zwykle nudy . Słońce, szerokie puste równe trasy Prawie jak w Białce i Szczyrku. Ilość km tras porównywalna Pozdrawiam Edytowane 26 Październik 2018 przez arnoldd 12 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 26 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2018 1 godzinę temu, arnoldd napisał: I jak zwykle nudy . Słońce, szerokie puste równe trasy Pozdrawiam A wędki gdzie schowałeś? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 26 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2018 1 godzinę temu, marionen napisał: A wędki gdzie schowałeś? Ciekawe czy ma wystarczająco długi świder, żeby zrobić dziurę w lodzie... 🐟 🐠 🐡 🦈 🎣 🚣♂️ 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 26 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2018 (edytowane) Mam nadzieję, że kolega @arnoldd się nie obrazi. Bo my to wszystko tak z zazdrości, bo kolega w Alpach z tyrolskim karnetem, a my w domach bez karnetów (Tzn ja bez karnetu) bo koledzy to mają jakieś passy na Chopoki, Szczyrki, Mölltalery i Spindle... Edytowane 26 Październik 2018 przez marionen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2018 6 minut temu, marionen napisał: Mam nadzieję, że kolega @arnoldd się nie obrazi. Bo my to wszystko tak z zazdrości, bo kolega w Alpach z tyrolskim karnetem, a my w domach bez karnetów (Tzn ja bez karnetu) bo koledzy to mają jakieś passy na Chopoki, Szczyrki, Mölltalery i Spindle... Karnet podrobiony bo orzeł nie ma jebutnej złotej korony a tylko taki się liczy. Pozdrowienia 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 26 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2018 (edytowane) 3 minuty temu, Mitek napisał: Karnet podrobiony bo orzeł nie ma jebutnej złotej korony a tylko taki się liczy. Pozdrowienia Szkoda, że swój oddałem 2 sezony temu, bo mógłbym porównać... Edytowane 26 Październik 2018 przez marionen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arnoldd Napisano 26 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2018 3 godziny temu, marionen napisał: Podrobiony czy niepodrobiony 🤔 nieważne - ważne że wypuścił na wyciąg 🤗🤗🤗🤗 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 26 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2018 (edytowane) 6 minut temu, arnoldd napisał: Podrobiony czy niepodrobiony 🤔 nieważne - ważne że wypuścił na wyciąg 🤗🤗🤗🤗 Długiego nartowanie w ulubionej pogodzie życzę i zdjęć nie żałuj, najwyżej Ci jeszcze trochę pozazdroszcze... Edytowane 26 Październik 2018 przez marionen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arnoldd Napisano 26 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2018 To jeszcze jedno zdjęcie - warun na stoku o godzinie 14 😎 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 26 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2018 Tux, jesz że tam kiedyś wpadnę, mam tam kilka niedokończonych lini... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 26 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2018 2 godziny temu, arnoldd napisał: To jeszcze jedno zdjęcie - warun na stoku o godzinie 14 😎 Widzę, że obok tras na razie kompletna kicha? Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 26 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2018 17 minut temu, Wujot napisał: Widzę, że obok tras na razie kompletna kicha? Pozdro Wiesiek Wiesiek coś tam pod Gletscherbus 3 by chyba znalazł, zwłaszcza ktoś taki jak Ty. Droga w tamtym kierunku już ładnie wyprofilowana... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arnoldd Napisano 26 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2018 1 godzinę temu, Wujot napisał: Widzę, że obok tras na razie kompletna kicha? Pozdro Wiesiek Są już miejsca gdzie zawodowcy dają radę. Obserwowałem dziś gościa który jechał po -według mojego tarasowego doświadczenia - po kompletnie nie nadającym się do jeżdżenia zboczu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 26 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2018 (edytowane) 11 minut temu, arnoldd napisał: Są już miejsca gdzie zawodowcy dają radę. Obserwowałem dziś gościa który jechał po -według mojego tarasowego doświadczenia - po kompletnie nie nadającym się do jeżdżenia zboczu. Jak możesz to zaznacz na mapie gdzie. A widzę, że Mariusz już coś podpowiedział. Pozdro Wiesiek Edytowane 26 Październik 2018 przez Wujot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arnoldd Napisano 27 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2018 Puchar zaliczony. Nawet się dało pojeździć Jedziemy się integrować 🤗☺️ 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 27 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2018 Kolego narobiłeś chęci,oj narobiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2018 Na nadchodzacy dlugi weekend w prognozach skionline mamy dosc obfite opady na tuxie czy stubai, pokusa rosnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 27 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2018 1 godzinę temu, Sariensis napisał: Na nadchodzacy dlugi weekend w prognozach skionline mamy dosc obfite opady na tuxie czy stubai, pokusa rosnie;) Obfite to mają być w szwajcarskim Saas-Fee - 4 metry w tydzień , z 156 cm w 1 dzień to ja jeszcze nie widziałem. ... https://www.bergfex.pl/saas-fee/wetter/prognose/#day0 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2018 4 metry moga znaczyc zamkniete drogi, ale wrazenie tak a masa sniegu robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 27 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2018 30 minut temu, Sariensis napisał: 4 metry moga znaczyc zamkniete drogi, ale wrazenie tak a masa sniegu robi. Znając z poprzedniego sezonu tamże podejście gestorów osrodka do obsługi narciarzy , to będą się co najmniej 2 tygodnie odkopywać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 27 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2018 1 godzinę temu, JurekByd napisał: Obfite to mają być w szwajcarskim Saas-Fee - 4 metry w tydzień , z 156 cm w 1 dzień to ja jeszcze nie widziałem. ... https://www.bergfex.pl/saas-fee/wetter/prognose/#day0 Powtórka??? Na razie jest 43 000 - tłoku nie będzie. Pozdro Wiesiek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2018 10 godzin temu, Wujot napisał: Powtórka??? Na razie jest 43 000 - tłoku nie będzie. Pozdro Wiesiek Czego jest 43 000? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arnoldd Napisano 28 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2018 W Alpy zawitała zima 🤗 Puchar narazie przesunięty o dwie godziny. Solden stoi. Jedziemy na Piztala 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2018 12 minut temu, arnoldd napisał: W Alpy zawitała zima 🤗 Puchar narazie przesunięty o dwie godziny. Solden stoi. Jedziemy na Piztala PŚ odwołany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 28 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2018 2 godziny temu, Sariensis napisał: Czego jest 43 000? Chętnych na tani karnet sezonowy - a musi się zebrać przez 3 dni jescze 23.000 , by doszło do dealu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi