Hextor Napisano 1 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2018 No to się pewnie minelismy. Na dole byłem z rodziną koło 12.20, ale zanim się pozbieralismy na górę to była 12.50. Wysłane z mojego F3112 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzarkos Napisano 3 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2018 Pozdrowienia dla Was drodzy forumowicze 😜🎿😎 z Majówki na BSA 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 4 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2018 21 godzin temu, Dzarkos napisał: z Majówki pięknie - szkoda że mnie tam nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzarkos Napisano 6 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2018 Planowaliśmy jeszcze dziś ostatni dzień Majówki w BSA wczoraj nie dało rady a tu niespodzianka wieczór czytam na Facebooku że wczoraj był ostatni dzień 😮☹️ ehhh ale 4 dni zjazdów były 😜🎿😎 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 11 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2018 Karnet całosezonowy 18/19 obowiązuje również w COS Skrzyczne i BSA Sprytna Sezonówka za 900 zł przy zakupie do 31.10.2018 i jeździsz ile chcesz od początku do końca sezonu zimowego 2018/19. 1.09-31.10 900 pln1.11- 30.11. 1690 pln1.12.- do końca sezonu 1990 pln 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 4 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2018 BSA rozpoczęła naśnieżanie 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2018 BSA zaczyna wczesniej 200 metrowym stokiem jesiennym :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek_kapica Napisano 5 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2018 Na ten sezon miała powstać niebieska trasa, wie ktoś coś na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2018 przecież na BSA jest niebieska trasa 1 na sam dół są również dwie krótkie w górnej części BSA przy orczyku oraz niby 5-tka https://beskidsportarena.pl/mapa/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek_kapica Napisano 5 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2018 (edytowane) Wiem że są miała powstać, z lewej strony patrząc od dołu, cofnij się w wątku to przeczytasz, na tam jej nie potrzebuje, poprostu pytam z ciekawości. Znalazłem zdjęcie. Edytowane 5 Październik 2018 przez marek_kapica Edycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 5 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2018 1 godzinę temu, marek_kapica napisał: Wiem że są miała powstać, z lewej strony patrząc od dołu, cofnij się w wątku to przeczytasz, na tam jej nie potrzebuje, poprostu pytam z ciekawości. Znalazłem zdjęcie. Zdaje się, że od początku mowa była o sezonie 2019/2020 jako dacie otwarcia nowej trasy dla narciarzy, więc to jeszcze nie ten rok. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2018 Śniegu przybywa! 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 6 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2018 Kurka.....kiedy BSA ma ruszyc? bo do 5 listopada będę na południu to bym mogła na jeden dzień na narty się wyrwać 🤣🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 6 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2018 chyba na godzinę jesli to bedzie 100m na gorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 6 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2018 (edytowane) 2 godziny temu, mamad napisał: . Nie mogę wyczuć gdzie to sypią. Wąski kadr ale czy to nie jest pod WN1?? Trochę za stromo chyba jak na WN2. W sumie od marca tam nie byłem a zdjecie może kłamać co do spadku. Na zdjęciu widać dolny odcinek tatrabob: Edytowane 6 Październik 2018 przez kordiankw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxcity Napisano 6 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2018 1 godzinę temu, mamad napisał: Czyli WN1 chcą uruchomić być może WN2. No to będzie na czym pojeździć. To już taka fajna rozgrzewka. Spokojnie, śnieg który sypią przeznaczony jest na skocznię w Malince :) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxcity Napisano 6 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2018 Pewnie tak samo jak w zeszłym roku, czyli fadroma + ciężarówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2018 5 godzin temu, maxcity napisał: Spokojnie, śnieg który sypią przeznaczony jest na skocznię w Malince Taaaa, i będą jeździć Fadromą po trasie?! Gdyby tak było śnieg byłby pryzmowany na górze przy drodze, a nie w połowie stromej trasy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2018 3 minuty temu, surfing napisał: BSA cennik 2019 http://beskidsportarena.e-skipass.pl/ BSA cennik 2019 , BSA skipass 2018/19 BSA cennik 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndKur Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2018 Na FB informacja, że chcą startować 1.12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 23 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2018 Dnia 18.10.2018 o 13:01, AndKur napisał: Na FB informacja, że chcą startować 1.12 Potwierdza to RMF https://www.rmf.fm/magazyn/news,19336,szczyrk-sa-plany-na-rozpoczecie-sezonu-zimowego.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 27 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2018 BSA cennik 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2018 Na astronie wstawiłem najnowsze zdjęcia z Beskid Sport Areny, na których zobaczycie ja aktualnie wygląda magazyn śniegu. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2018 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 9 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2018 Dnia 7.11.2018 o 17:34, JC napisał: Na astronie wstawiłem najnowsze zdjęcia z Beskid Sport Areny, na których zobaczycie ja aktualnie wygląda magazyn śniegu. To gdzie ten śnieg będzie wykorzystany zależy od pogody http://www.sport.pl/skoki/7,65074,24148880,skoki-narciarskie-w-wisle-przygotowuja-zeskok-skoczni-obawiam.html#s=BoxSportCzol1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi