Hextor Napisano 13 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2017 Oj tam. Jak kasa zacznie płynąć strumieniem jak w Białce, a inwestycje w dolinie się wyczerpia to zawsze można zmienić plan. Przynajmniej taką mam nadziejęWysłane z mojego F3112 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koliber Napisano 13 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2017 1 godzinę temu, Krakus81 napisał: Podobno najnowszy plan zagospodarowania uniemozliwia połączenie Brennej i Szczyrku... podobno Szkoda, parking Kowalskiego dzieli ok. 1 km od szczytu Hyrcy, na który docierają (docierały?) wyciągi z Brennej. Już nawet trasy niech nie będzie, a chociaż gondolka łącznikowa, jeśli trasa jest problemem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 13 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2017 Co może jeszcze z Szyndzielnią byście chcieli, ja chcę z Zimnikiem [emoji48]Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 13 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2017 Może na pierwszy ogień niech reaktywuja Beskidka i zrobią armatki na dole COSu Wysłane z mojego F3112 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 13 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2017 Reaktywacja Beskidka będzie ciężka ze względów własnościowych - stok obejmuje chyba 20 właścicieli! Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to w tym roku pojawi się naśnieżanie dolnego FISu do dolnej stacji kanapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 13 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2017 20 czy nie, jak zobaczą kasę płynąca strumieniem to się powinni dogadać z właścicielem BSA. Ale to w dłuższej perspektywie. Najpierw muszą się zwrócić inwestycje z ostatnich dwóch lat. Wysłane z mojego F3112 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 15 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2017 Pytanie do znawców. Czy BSA będzie produkował śnieg na rozpoczęcie Pucharu Świata w skokach narciarskich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 15 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2017 Pytanie do znawców. Czy BSA będzie produkował śnieg na rozpoczęcie Pucharu Świata w skokach narciarskich ? Na pewno Supersnow ale jakaś fabryka/skrzynia już pod skocznią zaczęła swego czasu sypać. Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 15 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2017 11 minut temu, Jusik2002 napisał: Pytanie do znawców. Czy BSA będzie produkował śnieg na rozpoczęcie Pucharu Świata w skokach narciarskich ? Trochę nie rozumiem pytania. BSA startuje z sezonem 4.11 - kilka tygodni przed PŚ w skokach. Tak jak pisze Góral - śnieg na skocznię produkuje Supersnow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 15 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2017 (edytowane) 3 godziny temu, leitner napisał: Trochę nie rozumiem pytania. BSA startuje z sezonem 4.11 - kilka tygodni przed PŚ w skokach. Tak jak pisze Góral - śnieg na skocznię produkuje Supersnow A dla uzupełnienia - w Solden postawione jest Snowfactory firmy TechnoAlpin. Edytowane 15 Październik 2017 przez Cosworth240 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 15 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2017 21 minut temu, Cosworth240 napisał: A dla uzupełnienia - w Solden postawione jest Snowfactory firmy TechnoAlpin. Tyle, że w Soelden za 13 dni startuje Alpejski PŚ. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek_kapica Napisano 15 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2017 Bsa ma swój snow factory czy jak się to tam zwie, a na skoczni jest kolejną sztuka. Dziś byłem rowerem w Wiśle (105 km) i maszyna śnieży, śnieg przykryty srebrną folią i ogólnie sypie pod folie. Trybuny już przygotowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 15 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2017 3 godziny temu, marionen napisał: Tyle, że w Soelden za 13 dni startuje Alpejski PŚ. Tak, to jest jak sie czyta nieuważnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christofer30 Napisano 18 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2017 (edytowane) http://beskidsportarena.pl/trasy/ Na stronie BSA trasy pojawiła się nowa trasa łatwa o długości 1,6 km od 2019 roku Edytowane 18 Październik 2017 przez christofer30 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 18 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2017 1 godzinę temu, christofer30 napisał: http://beskidsportarena.pl/trasy/ Na stronie BSA trasy pojawiła się nowa trasa łatwa o długości 1,6 km od 2019 roku Ciekawe którędy ją wytyczą? Miejsce jest... Starają się jak mogą, żeby oferta była jak najbardziej atrakcyjna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 18 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2017 Ciekawe którędy ją wytyczą? Miejsce jest... [emoji16] Starają się jak mogą, żeby oferta była jak najbardziej atrakcyjna. [emoji4] Pamiętaj o 4 listopada, nic mi nie wolno ale jestem od rana Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 18 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2017 Przed chwilą, Góral spod Skrzycznego napisał: Pamiętaj o 4 listopada, nic mi nie wolno ale jestem od rana Pamiętam i jak nic nie przeszkodzi, będę "na tłusto" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koliber Napisano 18 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2017 2 godziny temu, johnny_narciarz napisał: Ciekawe którędy ją wytyczą? Miejsce jest... Starają się jak mogą, żeby oferta była jak najbardziej atrakcyjna. Może to być taka wąska nartostrada, biegnąca w kierunku nieczynnego Beskidka i z powrotem (zdaje się, że kiedyś był taki przejazd górą, jak wynika ze starszych przewodników). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 21 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2017 23 godziny temu, hupon napisał: Dostałem odpowiedź od BSA : Wspólny skipass dotyczy tylko jazdy dziennej. Od 8.00 do 16.00. W dniu pt., 20.10.2017 o 17:35 <hupon@interia.pl> napisał(a): Czy karnet wieczorny za 220 zł dokupiony do sprytnej sezonówki będzie u was ważny ? Pozdr MS -- Michał Słowioczek Marketing Manager BSA Sprytna sezonówka wieczorna za 1119zł nie obejmuje jazdy wieczornej w BSA. Karnet wieczorny w BSA trzeba kupować dodatkowo. Sprytna sezonówka dzienna za 899zł obowiązuje w SON, COS Skrzyczne i BSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koliber Napisano 21 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2017 Byłem dziś w Szczyrku. Na zdjęciu nowa, czarna trasa w Beskid Sport Arena. Stok wydaje się bardzo krótki - może dawniej, gdy jeździło się tylko objazdem i nie było widać z dołu całej trasy kolejki, wyglądało to trochę inaczej. Pozostałe zdjęcia w osobnych tematach. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr1 Napisano 24 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2017 Nowa mapka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 24 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2017 BSA wynajęcie tras cennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 24 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2017 41 minut temu, Piotr1 napisał: Nowa mapka Ta nowa trasa nr. 5 nie będzie chyba taka łatwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 24 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2017 Na BSA trwa profilowanie i poprawa dojazdu do dolnej stacji. Jest budowany kamienny murek i prace ziemne, po których dojazd do dolnej stacji będzie łatwiejszy. Do górnej części czarnej trasy nie podchodziłem, ale jest gotowa. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2017 Ja podszedłem wyżej 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi