johnny_narciarz Napisano 25 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2017 43 minuty temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Bardzo mnie ucieszyło powyższe zdjęcie. Dzięki Maciek. Muszę tam zajrzeć w najbliższy weekend. Powinieneś mieć darmową wejściówkę... Szkoda tylko, że śniegu już nie produkują... fajnie było! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 25 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2017 Czarna wygląda fajnie. Góralu, mega fota B-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2017 35 minut temu, johnny_narciarz napisał: ... Szkoda tylko, że śniegu już nie produkują... fajnie było! Nooo i nie załapałem się na 2! cóż ale potwierdzam za Johnnym było zaje... fajnie! śnieg, pivo, miłe towarzystwo... czyli to co człowiekowi do życia potrzebne! PS. a Ty Góralu tu nie obrastaj w aureole tylko wiesz... obiecałeś!!! i nie odpuszczę!... a co to w ogóle za "mis polonia" na plakacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 28 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2017 BSA 16.07.2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2017 Zdjęcia z budowy "czarnej" trasy w Beskid Sport Arena 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 4 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2017 Czekamy na karnet sezonowy w BSA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus81 Napisano 4 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2017 Cos wiadomo czy w przyszłości BSA oraz COS&SON planują wspólny karnet ?Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 4 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2017 Trwają rozmowy na ten temat. Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koliber Napisano 4 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2017 Ta "czarna" to bardziej nachyleniem przypomina łatwą czerwoną na Poniwcu w Ustroniu, czy to tylko aparat tak spłaszcza? Parametry też prawie identyczne (800m długości, 240m przewyższenia). Tak czy inaczej, prawdziwa rewolucja w Szczyrku nam się zapowiada - jednego sezonu kilkanaście odnowionych tras i łącznie już 6 wyprzęganych kolei (docelowo będzie ich 9). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2017 Cześć Staram się nie wypowiadać w tematach szczyrkowych z różnych względów - przede wszystkim dlatego, że wielu z Was jest na miejscu i pisze oraz obrazuje co i jak - dzięki serdeczne. Fajnie, że coś się dzieje ale jak patrzę na takie trasy - równo jak stół, nachylenie jednolite - czyli wszystko pod ratrakowanie. Mam nadzieję, że nie wszystkie trasy zostaną w ten sposób zrównane na stok "symulatorowy". Pozdro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 4 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2017 26 minut temu, Mitek napisał: Fajnie, że coś się dzieje ale jak patrzę na takie trasy - równo jak stół, nachylenie jednolite - czyli wszystko pod ratrakowanie. Mam nadzieję, że nie wszystkie trasy zostaną w ten sposób zrównane na stok "symulatorowy". Zapewne FIS i czerwonej na Skrzyczne szybko nie ruszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 4 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2017 3 godziny temu, koliber napisał: Ta "czarna" to bardziej nachyleniem przypomina łatwą czerwoną na Poniwcu w Ustroniu, czy to tylko aparat tak spłaszcza? Parametry też prawie identyczne (800m długości, 240m przewyższenia). Łatwa czerwona w Poniwcu oni nie mogą jej oznaczyć jako czarną, bo jeszcze mniej ludzi by przyjechało. BSA początek bardzo stromy (aparat spłaszczył) w Poniwiec odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slavko Napisano 4 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2017 (edytowane) Nie ujmując niczemu gwiazdorowi z filmiku , wizytówką tego ośrodka powinno być to coś zielone z tym dużym czerwonym kołkiem na brzuchu!! Edytowane 4 Wrzesień 2017 przez Slavko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 17 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2017 Jakieś plany na 5 listopada? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 17 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2017 10 minut temu, keisyzrk napisał: Jakieś plany na 5 listopada? Gdyby nie to, że w Warszawie będzie wtedy Snow EXPO, to bym przyjechał. Chociaż kto wie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 17 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2017 patrząc na tą fotkę poczulam taki fajny chłod...rano w cieniu na stoku, armatki chodzą... aj chce się zimy.... Ja to dopiero na swieta tam zawitam chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 25 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2017 (edytowane) Czarna trasa na BSA jest już gotowa! Niestety nie udało mi się podejść bliżej ale z daleka też wygląda dobrze Zdjęcie fatalnej jakości, więc wstawiam też jedno lepsze z profilu BSA na Facebooku Edytowane 25 Wrzesień 2017 przez leitner 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 25 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2017 3 godziny temu, leitner napisał: Niestety nie udało mi się podejść bliżej ale z daleka też wygląda dobrze Ogrodzili płotem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 25 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2017 13 minut temu, Jeeb napisał: Ogrodzili płotem ? Nie Miałem po prostu za mało czasu, żeby wejść na BSA a pogoda nie zachęcała do chodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 13 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2017 Dnia 4.09.2017 o 08:19, surfing napisał: Czekamy na karnet sezonowy w BSA Jest marzenia się spełniają. 41 minut temu, leitner napisał: Wspólny skipass COS+SON+BSA stał się faktem! 35 km tras, 6 nowoczesnych kolei linowych, 7 orczyków, 3 talerzyki i taśma od sezonu 2017/18 będą na jednym karnecie! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPGöral Napisano 13 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2017 W jakim paralelnym uniwersum my żyjemy?!?!?! Brakuje tylko jeszcze Pendolino do Szczyrku i Autostrady pod Skrzycznem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ignacy z Beskidu Napisano 13 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2017 1 godzinę temu, SPGöral napisał: W jakim paralelnym uniwersum my żyjemy?!?!?! Brakuje tylko jeszcze Pendolino do Szczyrku i Autostrady pod Skrzycznem. To też załatwimy:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 13 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2017 To jeszcze niech przerzuca trasy na drugą stronę do Brennej Wysłane z mojego F3112 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
melo7anthony Napisano 13 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2017 12 minut temu, Hextor napisał: To jeszcze niech przerzuca trasy na drugą stronę do Brennej Wysłane z mojego F3112 przy użyciu Tapatalka to by już było zbyt piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus81 Napisano 13 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2017 Podobno najnowszy plan zagospodarowania uniemozliwia połączenie Brennej i Szczyrku... podobnoWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi