Gość Napisano 29 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2017 Chciałem na moto "jak husaria" ale obawiam się, że na A1 by mnie ściągnęli do wariatkowa... PS. przyjadę tradycyjnie "puszką" (jak to mówią motocykliczni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 29 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2017 Ja też się jutro wybieram 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 29 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2017 Nie wiem czy uda mi się jutro podjechać do Was, ale się postaram Dzisiaj jeździło się świetnie - jeździłem aż 2,5 h bez przerwy! Sam nie sądziłem, że aż tyle będę się tam bawił. Jeździłbym dłużej, ale zamknęli stok, bo wybiła 15:00 Relację wstawię jutro wieczorem jak wrócę do Warszawy. No i muszę się pochwalić jedną rzeczą - zostałem pierwszym w Polsce letnim instruktorem narciarstwa na śniegu Uczyłem 2 osoby z Pomorza - jedna Pani po kilku wywrotkach zjechała ostatecznie opierając się o moje plecy a jej córka wjechała prosto w stojący na dole ratrak (oczywiście były przed nim bandy), więc moje szkolenie nie wyszło chyba za dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 29 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2017 No to do jutra, panowie! Będzie zabawa, będzie się działo! Tłuścioch gotowy! Tylko sie jeszcze wahałem, czy nie jechać przez Klimczok... ale z takim bagażem może być trudno... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 30 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2017 Czy ja przyjechałem zbyt wcześnie? Dajcie znać bo się na tych kilometrach tras nie odnajdziemy. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 30 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2017 (edytowane) Dużo zabawy, mało zdjęć. Czekam na relację fotoreporterów @leitner i @johnny_narciarz , który tak oto dziś dojechał Pozdrowienia dla kompanów @Szymonidius i @Jasiek. Do zobaczenia w zimie :), nie no za tydzień. Edytowane 30 Lipiec 2017 przez Góral spod Skrzycznego 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2017 A jednak udało się odnaleźć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 30 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2017 Miałem nadzieję, że napiszę całą relację teraz, ale w pociągu jest taki Meksyk, że nie dam rady. Na razie wrzucam kilka zdjęć z dzisiaj. Dzięki za spotkanie! 3 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 30 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2017 53 minuty temu, mamad napisał: Ignacy powiedz mi czy jest szansa na przyszłą niedziele pojeździć?? Ignacym nie jestem, ale wiem, że jak pogoda dopiszę, to na pewno pojeździmy i to po jeszcze dłuższym stoku! Zaraz będzie relacja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 31 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2017 8 godzin temu, johnny_narciarz napisał: Ignacym nie jestem, ale wiem, że jak pogoda dopiszę, to na pewno pojeździmy i to po jeszcze dłuższym stoku! Ale Johnny chodzi Ci o pogodę śnieżna 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 31 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2017 10 godzin temu, johnny_narciarz napisał: Zaraz będzie relacja. Johny, do 2,00 nie spałem sprawdzając forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ignacy z Beskidu Napisano 31 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2017 12 godzin temu, mamad napisał: Ignacy powiedz mi czy jest szansa na przyszłą niedziele pojeździć?? Zaczynam urlop córa napalona jej kuzynki które mają jutro dojechać też ale one akurat na dupoloty a tu będzie 30 pare przez prawie cały tydzień. Teraz nie wiem czy mogę obiecać czy nie. Raz danego słowa nie można złamać zwłaszcza dzieciom. Wszystko wskazuje na to, że będzie jazda po śniegu. Właśnie kręcimy kolejne imprezy na weekend. DJ już grzeje płyty na ratraku ? Ale 100 % nigdy nie jest pewne, więc lepiej nie obiecuj tego, a jakoś dobrze zapowiedz. Na BSA jest też kilka innych atrakcji. Dzięki za spotkanie z ekipą skionline.pl i za Wasze dobre słowo ? 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 31 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2017 4 godziny temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Johny, do 2,00 nie spałem sprawdzając forum. Darek, przepraszam Cię, ale nie wyrobiłem się przez inne zajęcia. Dziś postaram się poprawić. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 31 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2017 2 godziny temu, johnny_narciarz napisał: Darek, przepraszam Cię, ale nie wyrobiłem się przez inne zajęcia. Dlaczego tylko Darka, ja też czekałem! 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 31 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2017 Relacja jest tutaj: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolec Napisano 31 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2017 (edytowane) 15 godzin temu, Ignacy z Beskidu napisał: Wszystko wskazuje na to, że będzie jazda po śniegu. Właśnie kręcimy kolejne imprezy na weekend. DJ już grzeje płyty na ratraku ? Ale 100 % nigdy nie jest pewne, więc lepiej nie obiecuj tego, a jakoś dobrze zapowiedz. Na BSA jest też kilka innych atrakcji. Dzięki za spotkanie z ekipą skionline.pl i za Wasze dobre słowo ? Ignacy ... uważaj bo takie zdjęcia można wystawiać dopiero po 22. ?? Edytowane 31 Lipiec 2017 przez bolec 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ignacy z Beskidu Napisano 1 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2017 21 godzin temu, mamad napisał: To Ignacy jeszcze jedno pytanko. Akceptujecie Karte Dużej Rodziny?? No i czy mozna dostać fakturę bi będę potrzebował do zakladu pracy bez tego nie wrócą dudków KDR nie akceptujemy. FV bez problemu, pytaj w kasie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 1 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2017 4 godziny temu, mamad napisał: Dla dzieci oferta nauki jazdy była nie do przebicia w zeszłym sezonie☺ Możesz rozwinąć na temat tej oferty - jestem zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 2 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2017 3 godziny temu, mamad napisał: 40 zł. Za godzinę 40 ? Szkolenie indywidualne czy w grupie ? Masz jakiś filmik gdzie widać efekty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2017 W ośrodku BSA rozpoczęły się prace związane z przygotowaniem czarnej trasy. Fot BSA 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 19 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2017 10 godzin temu, johnny_narciarz napisał: Rozumiem, że jutro na BSA? Tylko ta pogoda... No właśnie, żeby choć na niebiesko! Szykuję raczej rower na Skrzyczne, tutaj deszcz się przyda. Będzie ślisko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 19 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2017 No właśnie, żeby choć na niebiesko! Szykuję raczej rower na Skrzyczne, tutaj deszcz się przyda. Będzie ślisko [emoji4] Poza tym robota w domu Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 19 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2017 Dziś na BSA... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2017 Gdyby ktoś przypadkiem planował narty na BSA, to spieszę z informacją, że już zakończyli letni sezon narciarski... Powód? Zaczęli już przygotowania do sezonu zimowego, który prawdopodobnie rozpocznie się już... 28 października! Oni są po porostu niesamowici! Przy okazji - oto największy gwiazdor: Dodam jeszcze, że trasa czarna niemal gotowa! 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 25 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2017 Bardzo mnie ucieszyło powyższe zdjęcie. Dzięki Maciek. Muszę tam zajrzeć w najbliższy weekend. Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi