johnny_narciarz Napisano 21 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2017 2 godziny temu, mysiauek napisał: Nie wiadomo czy w weekend też będzie można się tak pobawić? Chętnie bym si ę wybrał z dzieckiem:) Tak, ma być otwarte. Ja się wybieram. Fajna atrakcja, niezależnie ile tego śniegu jest. Najważniejsze, że jest! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2017 8 godzin temu, Sapient napisał: Całkiem fajna akcja. Są wakacje można dzieci zabrać żeby pojeździły na "liściu" lub sankach myślę że warto sobie zrobić wycieczkę i pokazać dzieciom cuda techniki, na pewno będą zadowolone z widoku prawdziwego śniegu o tej porze roku ! Natomiast z punktu widzenia narciarskiego, biała plamka śniegu rozciągnięta na igielicie warunków nie czyni ,a co najwyżej atrakcję. Ps. Mam nadzieję że właściciel ma sanki w wypożyczalni bo nie każdy rodzic będzie wiedział żeby zabrać swoje z piwnicy Sanek nie ma na miejscu do wypożyczenia. Trasa jest przygotowana do jazdy na nartach lub desce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2017 (edytowane) Dnia 20.07.2017 o 10:05, JC napisał: Sezon 17/18 otwarty!!! A buty nagrzałeś w torbie Bodego dobrze? Ale że bez kijów.... nie... nie, ja nie zaliczam w takim układzie tej inauguracji sezonu 17/18 Edytowane 21 Lipiec 2017 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 21 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2017 Jestem w szoku SB, Ty żyjesz. Mam nadzieję na częstszy Twój komentarz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2017 A buty nagrzałeś w torbie Bodego dobrze? Ale że bez kijów.... nie... nie, ja nie zaliczam w takim układzie tej inauguracji sezonu 17/18 [emoji14] Oczywiście, że wygrzałem w torbie Bodego!Wiesz, że jak jeżdżę z aparatem, to często kijów nie zabieram.Zalicz proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2017 4 minuty temu, JC napisał: Zalicz proszę! No nie wiem...nie wiem.... zastanowię się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2017 (edytowane) 23 godziny temu, marek_kapica napisał: Jasiek Ty masz z sobą jakiś poważny problem, współczuję.... Nooo mam wiele problemów np. takie, żeby walczyć z takimi upierdami jak ty! poza tym spoko... motor... grill... browar... przyjaciele... w sumie nuda! taka wiejska sielanka! PS. wróciłem z tatr...a zaraz wyrywam, z powrotem! NUDA! PS2. chyba czas na Egipt! Edytowane 21 Lipiec 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek_kapica Napisano 21 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2017 Wiesz, upierdem to raczej Ty tu jesteś, ale nie chce mi si o tym dyskutować. Tatry, Egipt.... Fajnie, baw się, ja też się nie nudzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2017 26 minut temu, marek_kapica napisał: Wiesz, upierdem to raczej Ty tu jesteś, ale nie chce mi si o tym dyskutować. Tatry, Egipt.... Fajnie, baw się, ja też się nie nudzę. Też Cię kocham! pozdrawiam i udanych wakacji życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek_kapica Napisano 21 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek Napisano 22 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2017 Dnia 20.07.2017 o 20:39, Jasiek napisał: nooo frekwencja na maxa! z tego co widzę to dla Pana Panie Jacku to odpalili! PS. a ja zastanawiałem się czy jechać żenada! Chyba dawno nie chędożyłeś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 22 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2017 Hey koledzy: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg Napisano 22 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2017 Aż chyba jutro się nie powstrzymam :-) Zanurzyć nogę w śniegu, a w lipcu w szczególności - bezcenne :-)) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 22 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2017 Polecam, mimo 70m. Wrócę za tydzień 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 22 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2017 Darek, pojeździmy razem? Widzę że warun nawet dobry Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 22 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2017 Aktualnie na kamerce widzę jak Jonny szusuje na grubasach Lipcowy freeride. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 22 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2017 (edytowane) 42 minuty temu, leitner napisał: Darek, pojeździmy razem? Widzę że warun nawet dobry Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka Marcin zawsze chętnie, tylko pamiętaj że przy tej długości stoku dużo czasu spędza się przy złocistym trunku a tam bardzo istotne są kwestie światopoglądowe. Z Johnym zgadzaliśmy się i obyło się bez ekscesów 8 minut temu, pawelb91 napisał: Aktualnie na kamerce widzę jak Jonny szusuje na grubasach Lipcowy freeride. Ma jeszcze w planach zjazd na zjeżdżalni. A później na pewno obszerna relacja, czekam z niecierpliwością. Edytowane 22 Lipiec 2017 przez Góral spod Skrzycznego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 22 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2017 No to skoro kwestie światopoglądowe są obgadane to może pogadamy o narciarstwie. Ani słowa o polityce 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 22 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2017 55 minut temu, pawelb91 napisał: Aktualnie na kamerce widzę jak Jonny szusuje na grubasach Lipcowy freeride. A jednak mam zdjęcie z "grubasami" 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 22 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2017 @Góral spod Skrzycznego @johnny_narciarz @JC Wy, to jednak Chłopaki Szajby jesteście 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 22 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2017 Naprawde fajna zabawa ile szczescia moze dac kawalek sniegu latem Armatka sniezna robila za prysznic 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 22 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2017 No i sezon 2017/2018 rozpoczęty! Warunki narciarskie bardzo dobre! Czapka śniegu nie jest wielka, ale pobawić się można. Ewentualnie można po igelicie i jest dłużej, ale tu jeszcze będą udoskonalenia. Super spędzony dzień w doborowym towarzystwie. Wszystko wskazuje na to, że śniegu będzie przybywać i jazda będzie na okrągło przez całe lato! Zastanawialiście się pewnie czy to się opłaca? Gwarantuję, że tak! Ha ha ha, pojęcie "sezon narciarski" nabiera nowego wymiaru... Później będzie jeszcze jakiś krótki filmik. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 22 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2017 @johnny_narciarz filmiki najlepiej dwa, żeby było widać że się ruszam i żyję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 22 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2017 8 minut temu, Góral spod Skrzycznego napisał: @johnny_narciarz filmiki najlepiej dwa, żeby było widać że się ruszam i żyję Może dziś wieczorem coś na szybkości się uda, oczywiście z Tobą w roli głównej! A tu jeszcze fotka z profilu BSA: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 22 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2017 No jak całe lato będzie biało, to może i ja znajdę trochę czasu na wypad do BSA. Jeszcze jakby udało się spotkać tak zacne towarzystwo..... Darek Ty tak ostro nie szalej, wolniej trochę, bo nie wyhamujesz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi