bolec Napisano 26 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2018 Cennik na majówkę.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 27 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2018 BSA gotowy na majówkę. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzarkos Napisano 27 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2018 Jutro 🎿 8:45 meldujemy się z Tadkiem na BSA. Majówkowy szus 😎😁😉😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzarkos Napisano 28 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2018 13 godzin temu, Dzarkos napisał: Jutro 🎿 8:45 meldujemy się z Tadkiem na BSA. Majówkowy szus 😎😁😉😜 My od 9:15 na BSA a tu co 3 os jeszcze a tak to pusto. Stok narciarski nasz hihi Gdzie ta forumowa brać 😎🎿😁😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 28 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2018 My od 9:15 na BSA a tu co 3 os jeszcze a tak to pusto. Stok narciarski nasz hihi Gdzie ta forumowa brać [emoji41][emoji472][emoji16][emoji12] Duszą z wami, fotki poproszę Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 28 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2018 Właśnie przyjechałem do Szczyrku. Na BSA raczej dzisiaj nie dam rady pojechać. Zobaczymy Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 28 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2018 21 minut temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Duszą z wami, fotki poproszę Mamy ich 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzarkos Napisano 28 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2018 1 godzinę temu, surfing napisał: Mamy ich Tak to my 😜😉😎😁🎿 15 zjazdów 🎿 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzarkos Napisano 28 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2018 25 minut temu, Dzarkos napisał: Tak to my 😜😉😎😁🎿 15 zjazdów 🎿 Dla @Góral spod Skrzycznego są i foty z tel. Z kamerki z filmikami wieczorem teraz plażing i smażing nad Sołą 😁😎🏖️☀️🌡️⛱️ 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzarkos Napisano 29 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2018 Dziś dzień 2 Majówki w Beskid Sport Arenie 🎿 😎🎿😁😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 29 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2018 Jak warunki? Wytrzyma do 1? Działa wypożyczalnia sprzętu dla dzieci? Wysłane z mojego F3112 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzarkos Napisano 29 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2018 Wypożyczalnia działa. Warunki majowkowe. Wytrzyma spokojnie 😊😎🎿 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 30 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2018 Kto się jutro wybiera na BSA? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 30 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2018 1 godzinę temu, leitner napisał: Kto się jutro wybiera na BSA? Ja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolec Napisano 30 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2018 1 godzinę temu, leitner napisał: Kto się jutro wybiera na BSA? Ja mogę przyjechać w czwartek ( zgodnie z moją wcześniejszą deklaracją ) ale tylko pod warunkiem ,że pojawi się ktoś jeszcze z forum !!! Jak pisałem wcześniej traktuję to jako spotkanie towarzysko-integracyjne ...ktoś jeszcze ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 1 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2018 Byłem dziś i bardzo mi się podobało. Wiadomo, że to nie Kasprowy, ale dla mojego 3latka w sam raz. A ja też się poślizgałem. Wysłane z mojego F3112 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 1 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2018 Też dzisiaj pośmigałem. Spotkałem też Dzarkosa z bratem i Johnnego. Trochę tępo, ale w końcu było ponad 20 stopni. Majowe narty zaliczone Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka 10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 1 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2018 Jak wspomniał @leitner, też dziś byłem. Piękna pogoda, na stoku śniegu jeszcze dość, choć trudno było rozwinąć jakąś przyzwoitą prędkość. Trzeba było zabrać "komórki", to przynajmniej szybciej by było. Warunki b.dobre, tłumów brak. Kolejny dzień w krótkich gaciach... Tyle dobrego. Ogromny minus to cennik... Nie rozumiem tego. Nie ma żadnej czasówki, można kupić jedynie wyjazdy. Efekt? Za godzinne nartowanie na płaskich 200 metrach zapłaciłem 75 zł! 50 to 20 wyjazdów i do tego 25 zł za wyjazd i zjazd koleją linową. Gdybym za te pieniądze dostał karnet całodzienny, zaakceptowałbym tą cenę, ale za godzinę to już przesada! Nie tylko ja narzekałem... Ale może inaczej by się to nie opłacało i temu tak to wygląda? Chyba czas skończyć sezon. 11 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 1 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2018 O której byliście?Wysłane z mojego F3112 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 1 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2018 O której byliście? Ja byłem od 11:00 do 12:30 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 1 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2018 4 minuty temu, Hextor napisał: O której byliście? Wysłane z mojego F3112 przy użyciu Tapatalka Ja zacząłem jazdę równo o 12:00 i skończyłem tuz po 13-ej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 1 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2018 30 minut temu, johnny_narciarz napisał: Tyle dobrego. Ogromny minus to cennik... Nie rozumiem tego. Nie ma żadnej czasówki, można kupić jedynie wyjazdy. Jako, że złego słowa na Szczyrk nie powiem po cichu udaję się na leżing, smażing i złotybażing na kupele gorące na Oravice, hey. A tak swoją drogą to byśmy w przerwie czasówki tą drugą połowę kasy zostawili w bufecie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 1 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2018 2 minuty temu, Góral spod Skrzycznego napisał: A tak swoją drogą to byśmy w przerwie czasówki tą drugą połowę kasy zostawili w bufecie. Tak by było - czy to się gospodarzom nie opłaca? Po godzinie jazdy nie czułem się ani zmęczony, ani głodny, ani narciarsko choć trochę nasycony. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzarkos Napisano 1 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2018 Dzisiejszy dzień był 3 dniem Majówki na nartach 🎿 w Beskid Sport Arenie w Szczyrku. W dniu dzisiejszym miłe spotkanie z @leitner i @johnny_narciarz. My dziś byliśmy od 10:00 do 12. Fajne majowe ślizgi i dużo słońca. Cena karnetów no mogło to być inaczej ale takimi prawami rządzi się biznes. @leitner tak tylko w celu sprostowania bo nikt na forum nie byl do tej pory wtajemniczony kim jest Tadek więc nie dziwi się że tak napisałeś myśląc że Tadek to mój brat- Tadek to mój facet jesteśmy parą. Kolejne Majowe nartowanie w czwartek. Wstawiam linki do dzisiejszych relacji z BSA: https://www.facebook.com/100000026451669/videos/1995997033744492/ https://www.facebook.com/100000026451669/videos/1996018017075727/ 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 1 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2018 (...) tak tylko w celu sprostowania bo nikt na forum nie byl do tej pory wtajemniczony kim jest Tadek więc nie dziwi się że tak napisałeś myśląc że Tadek to mój brat- Tadek to mój facet jesteśmy parą. Sorry, wydawało mi się, że kiedyś tak przeczytałem na forum. Widocznie coś mi się pomieszało [emoji6] Miło było Was poznać i do zobaczenia latem! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi