marionen Napisano 3 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2017 Narty na BSA to byłoby super, a po Bidon.... Nie dam rady jednak, za tydzień jestem już po słowie na daleki wyjazd za granicę.... ale dzięki za zaproszenie, w końcu się uda spotkać! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 4 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2017 Zaczynamy? Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 4 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2017 Góralu proszę dwa skręty za mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati1981 Napisano 4 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2017 Pierwsze szusy za nami... Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 4 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2017 Góralu proszę dwa skręty za mnie [emoji4] Można nawet dwadzieścia. Rano zamrożony śnieg. Jazda zimowa. Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 4 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2017 A jaka temperatura powietrza? Super Pozazdrościć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 4 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2017 Ech, że też muszę w robocie kiblować... Za mnie też proszę parę szusów! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 4 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2017 Fajne rozpoczecie sezonu... jesiennego;)Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 4 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2017 Nie zawodzicie panowie 😀👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 4 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2017 2 godziny temu, paolomario napisał: A jaka temperatura powietrza? Super Pozazdrościć bylo kolo 5 + a jak wracalem o 11:00 to z 10 chyba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 4 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2017 3 godziny temu, Mati1981 napisał: Pierwsze szusy za nami... aaa to Ty jestes Mati jutro bedziecie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati1981 Napisano 4 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2017 aaa to Ty jestes Mati [emoji4] jutro bedziecie? Jutro nie mam takich planów, raczej jakiś rowerek[emoji3] Ale pogoda ma być, do wszystkiego!Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 4 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2017 19 godzin temu, marionen napisał: Gratuluję startu przedsezonowego, gdyby nie Snow Expo pewnie bym do Was dojechał... może w kolejnym sezonie! Mariusz, powiedz prawdę, Snow Expo czy coś innego? Z tego co mi się o uszy obiło to jacyś konserwatyści-liberałowie socjalno- chrześcijańscy się tam zjechali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 4 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2017 Mariusz, powiedz prawdę, Snow Expo czy coś innego? Z tego co mi się o uszy obiło to jacyś konserwatyści-liberałowie socjalno- chrześcijańscy się tam zjechali. Polityka była dokładnie po drugiej stronie stadionu (w innej loży). Na Snow Expo zero polityki Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 4 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2017 25 minut temu, Bumer napisał: Mariusz, powiedz prawdę, Snow Expo czy coś innego? Z tego co mi się o uszy obiło to jacyś konserwatyści-liberałowie socjalno- chrześcijańscy się tam zjechali. Ja żadnego polityka nie spotkałem. Wszystko toczyło się w około narciarstwa i śniegu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 4 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2017 9 godzin temu, marcinn napisał: Góralu proszę dwa skręty za mnie 9 godzin temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Można nawet dwadzieścia. Kurcze, Góral ty masz chore serducho. Jakie skręty!!!!!!!! Pozdrawiam 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 4 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2017 23 minuty temu, Piotr_67 napisał: Kurcze, Góral ty masz chore serducho. Jakie skręty!!!!!!!! spoko Piotrek , są różne "skręty" i w sumie żadne nie szkodzą w rozsądnych ilościach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2017 (edytowane) 43 minuty temu, Piotr_67 napisał: Kurcze, Góral ty masz chore serducho. Jakie skręty!!!!!!!! Ty go nie słuchaj trenuj... bo wiesz Chopok czeka i ten zaległy którego nie odpuszczę! PS. tylko nie przesadzaj! Pozdrawiam PS2. a tak nawiasem Panowie trochę szacunku dla czytających! Nie wyjeżdżajcie mi tu na Naszym forum z gównianą polityką! jak chcecie to zapiszcie się do jakiejś zapi...ej partii i hejjja! a nie tu! tu piszą poważni ludzie o poważnych wręcz życiowych rzeczach a nie o politycznym szajsie! Edytowane 4 Listopad 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 4 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2017 11 minut temu, Jasiek napisał: Ty go nie słuchaj trenuj... bo wiesz Chopok czeka i ten zaległy którego nie odpuszczę! PS. tylko nie przesadzaj! Pozdrawiam Spoko chłopaki trochę ruchu i zero zadyszki cały dzień. Narciarstwo mi służy. @christof może zaświadczyć, że byłem rozsądny. PrtSc z filmiku Beskid Sport Arena, na którym widać, że jazda nie była intensywna: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 5 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2017 BSA dzień drugiWysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 5 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2017 Dziś już nieco trasa zmęczona. Za tydzień spróbują dosypać całą szerokość. Jeśli się ktoś wybiera polecam 8,30 wtedy szybko i twardo jak w zimie. Ja będę z pewnością!Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 5 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2017 (edytowane) hej Góralu, dzis nawet 8:30 gora byla miekka na dole w miare twardo. Przydal by sie chłodek Edytowane 5 Listopad 2017 przez christof 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 7 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2017 Toż to nasz@christof. Zdjęcie z profilu na fb BSA:Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 7 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 10 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi