JC Napisano 24 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2017 I kilka zdjęć śniegu 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 26 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2017 No to zaczynamy zabawę za tydzień, dzięki@leitner za zdjęcieWysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 26 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2017 (edytowane) No i przy założeniu, że trasa nr 1 ma 1200m, to czy nowa 5 będzie miała 1600m? Z mapki to nie wynika - ale może to tylko mapka. Najważniejsze, że robią coś z tym dojazdem / lejkiem na dole - to jest jeden z najsłabszych punktów tej stacji. Ciekawe na ile uda się poprawić, bo miejsca na dole zbyt dużo nie ma. Dogadali się z właścicielem sąsiedniej działki? Edit: teraz na zdjęciu widzę, że na działce obok są jakieś zabudowania, więc o poszerzeniu dojazdu nie ma mowy - raczej tylko kosmetyka. Edytowane 26 Październik 2017 przez WojtekM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2017 (edytowane) Ale o czym Wy piszecie? toż to kopla beskidzka jak kilkanaście takich w tej okolicy! Mają hajc, no to i marketing i reklamę! ale czy to stacja narciarska??? NIE! Czy ja bym tam pojechał? NIE! PS. no chyba że w lipcu albo żeby spotkać się z kolegami z Forum! no to tak... PS2. ale to moje zdanie! każdy ma prawo mieć inne! przynajmniej na razie! ale jak długo??? Edytowane 26 Październik 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 27 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2017 Jasiek masz karnet na Szczyrk to pojedziesz nie jeden raz do BSA , no chyba że na zimę przenosisz się na stale na Słowację. Wiem wiem, boisz się czarnej trasy Pozdrawiam BSA wczoraj. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2017 Czarna... etam spoko! Bardziej przeraża mnie ta na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 27 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2017 Jasiek masz karnet na Szczyrk to pojedziesz nie jeden raz do BSA , no chyba że na zimę przenosisz się na stale na Słowację. Wiem wiem, boisz się czarnej trasy[emoji185] Pozdrawiam BSA wczoraj. @surfing ile prognozujesz tej polanki przygotują? Czas spędzony na trasce czy u Ignacego raczej, z Pilsnerkiem nie inaczej?Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 27 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2017 Co ma być czynne na 4 listopada? Ta trasa przy talerzyku, czy ta długa przy krześle?;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 27 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2017 Co ma być czynne na 4 listopada? Ta trasa przy talerzyku, czy ta długa przy krześle?;-) Na pewno będzie czynna trasa przy talerzyku o długości 200m. Jeśli przyjdzie mróz to ma być też otwarta trasa przy drugim talerzyku. Do dolnej stacji kanapy nie naśnieżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 27 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2017 3 minuty temu, leitner napisał: 5 minut temu, Gerald napisał: Co ma być czynne na 4 listopada? Ta trasa przy talerzyku, czy ta długa przy krześle?;-) Na pewno będzie czynna trasa przy talerzyku o długości 200m. Jeśli przyjdzie mróz to ma być też otwarta trasa przy drugim talerzyku. Do dolnej stacji kanapy nie naśnieżą. Podziękował! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 28 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2017 (edytowane) 15 godzin temu, Góral spod Skrzycznego napisał: @surfing ile prognozujesz tej polanki przygotują? WN2 pewnie cały chociaż priorytetem jest śnieg na skocznię w Wiśle, ciekawe czy w najbliższych dniach przymrozi na tyle aby odpalili armaty i naśnieżyli czerwoną wzdłuż WN1.Są tacy co oprócz gratisowej jazdy 4.11 mają zapewniony obiad u Ignacego Edytowane 28 Październik 2017 przez surfing 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 30 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2017 No i odpalili armatki... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2017 Otwarcie sezonu w BSA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 3 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2017 (edytowane) Czy jutro będzie można jeździć na sprytnej sezonówce w BSA ? Edytowane 3 Listopad 2017 przez christof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 3 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2017 Czy jutro będzie można jeździć na sprytnej sezonówce w BSA ? Nie, sprytna sezonówka będzie działać tylko w sezonie zimowym.Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 3 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2017 1 minutę temu, leitner napisał: Nie, sprytna sezonówka będzie działać tylko w sezonie zimowym. Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka Dzięki Marcin, a jest już ustalona data startu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 3 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2017 SON ma ruszyć 16.12. Spytam się jak z BSA - czy jeśli ruszą wcześniej to będzie u nich działać sezonówka czy nie.Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 3 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2017 Żyletki dziś odebrane z serwisu i pakowane na jutrzejsze rozpoczęcie najpiękniejszej pory roku:Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 3 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2017 Miałem być z samego rana, ale niestety nie będę - robota! Ale zastanawiam się nad kupnem: Ktoś może wie, gdzie za dobrą cenę dostanę? W necie znalazłem za 1599 zł złociszy z wysyłką gratis. Model 2015 za 1499... To tak dementuję wieści, jakobym odpuszczał sezon narciarski... 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 3 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2017 Miałem być z samego rana, ale niestety nie będę - robota! [emoji42] Ale zastanawiam się nad kupnem: Ktoś może wie, gdzie za dobrą cenę dostanę? [emoji6] W necie znalazłem za 1599 zł złociszy z wysyłką gratis. Model 2015 za 1499... To tak dementuję wieści, jakobym odpuszczał sezon narciarski... [emoji6] Ja je dostałem na Krakowskiej. Poślę ci nr do właściciela.Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg Napisano 3 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2017 W firmie na "T" - tam za 1599 kupowałem kiedyś - było ok :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ignacy z Beskidu Napisano 3 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2017 2 godziny temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Żyletki dziś odebrane z serwisu i pakowane na jutrzejsze rozpoczęcie najpiękniejszej pory roku: Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka Nie licz na cuda kolego. Bardziej na zabawę, podobnie jak latem, tylko trochę więcej śniegu😀 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 3 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2017 54 minuty temu, Ignacy z Beskidu napisał: Bardziej na zabawę Miałem się pobawić, ale... życie... Może za tydzień się uda. 1 godzinę temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Ja je dostałem na Krakowskiej. Poślę ci nr do właściciela. Powołam się na ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 3 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2017 Gratuluję startu przedsezonowego, gdyby nie Snow Expo pewnie bym do Was dojechał... może w kolejnym sezonie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 3 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2017 14 minut temu, marionen napisał: gdyby nie Snow Expo pewnie bym do Was dojechał... Mariusz, spodziewam się, że w następny weekend też będą działać, a ja może będę mógł zrobić sobie wolne. Przynajmniej w jeden dzień, albo choć te 2 godzinki... Wpadaj! Jak coś, u mnie Jeam Bidon! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi