johnny_narciarz Napisano 22 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2017 1 godzinę temu, marionen napisał: No jak całe lato będzie biało, to może i ja znajdę trochę czasu na wypad do BSA. Jeszcze jakby udało się spotkać tak zacne towarzystwo..... Darek Ty tak ostro nie szalej, wolniej trochę, bo nie wyhamujesz. Mariusz, wpadaj! Śniegu przybywa i jest szansa nawet na całe 200 m. Wiem, że to może niewiele, ale w lipcu to jednak bardzo dużo! Nawet na tym co jest teraz miałem super zabawę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 22 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2017 Maciek 200 m to jak ocean, w doborowym gronie wystarczy 4 metry (tak na 2 skręty) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2017 żebym wiedział że takie zacne Towarzystwo się zjawi... to pewnie bym ustawił wiązania i podjechał ale... cóż! jak nie narty, no to praca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 22 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2017 12 minut temu, Jasiek napisał: żebym wiedział że takie zacne Towarzystwo się zjawi... to pewnie bym ustawił wiązania i podjechał ale... cóż! jak nie narty, no to praca! Jasiek, za tydzień powtórka i pewnie z większą ilością śniegu! Bierz Moto i na narty! Niech wszyscy patrzą i się pukają po głowach... "rozwalamy system"! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 22 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2017 1 godzinę temu, marionen napisał: Maciek 200 m to jak ocean, w doborowym gronie wystarczy 4 metry (tak na 2 skręty) Mariusz, ja wiem i dlatego jestem pewien, że też byś się cieszył... Będę uważnie śledził rozwój sytuacji... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 23 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2017 Bajeczne zdjęcie dzięki uprzejmości Solisko Arena 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 23 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2017 Ja też mam: No i filmik z zabawy... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 23 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2017 Jaki Ośrodek Narciarski w Polsce tak dogadza narciarzom? Odpowiedź jest prosta... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 23 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2017 Dnia Thursday, July 20, 2017 o 10:05, JC napisał: Sezon 17/18 otwarty!!! 17 godzin temu, christof napisał: 2 godziny temu, Góral spod Skrzycznego napisał: 43 minuty temu, johnny_narciarz napisał: Dzięki Wam Chłopaki wreszcie trochę się schłodziłem, a do zawodów PŚ w Soelden już mniej jak 100 dni. Jeszcze trochę wytrzymam! Pozdrawiam serdecznie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 25 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2017 Dnia 20.7.2017 o 17:16, JC napisał: to założenie jest takie, aby naśnieżyć trasę na całej długości. Zobaczymy, czy się uda. Może wiesz czy jest możliwość wypożyczenia sprzętu przy górnej stacji krzesełek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ignacy z Beskidu Napisano 25 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2017 2 godziny temu, Jeeb napisał: Może wiesz czy jest możliwość wypożyczenia sprzętu przy górnej stacji krzesełek ? Tak, u góry działa wypożyczalnia. Około 30 par nart i deski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2017 5 godzin temu, Jeeb napisał: Może wiesz czy jest możliwość wypożyczenia sprzętu przy górnej stacji krzesełek ? Tu masz odpowiedź: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koliber Napisano 25 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2017 Widać już jakieś prace przy wyrównywaniu terenu pod czarną trasę wzdłuż kanapy? Myślę, że dopiero wtedy będzie można obiektywnie ocenić tą stację i wiele negatywnych opinii nie będzie już aktualnych. A za letnią jazdę wielki plus! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ignacy z Beskidu Napisano 25 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2017 Czarna trasa już powoli jest robiona. Za kilka dni wchodzi ciężki sprzęt od Supersnow. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MirekR Napisano 25 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2017 Nie wiesz kiedy bedzie czynna? Bo nie wiem jak zaplanowac sobie urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ignacy z Beskidu Napisano 26 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2017 Będzie czynna pewnie od początku grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 26 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2017 1 godzinę temu, Ignacy z Beskidu napisał: Będzie czynna pewnie od początku grudnia Ile tam kosztuje skipas na cały sezon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ignacy z Beskidu Napisano 26 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2017 5 godzin temu, Jeeb napisał: Ile tam kosztuje skipas na cały sezon ? Ceny na nowy sezon są w opracowaniu. Trwają też rozmowy o wspólnych karnetach z pozostałymi ośrodkami. Polecam krótką sondę z ostatniego weekendu, w której występuje kilku forumowiczów 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2017 Ha ha ha, dobre! Powtórka w moim wykonaniu najprawdopodobniej w niedzielę. Może zrobię widowisko i przyjadę na tłuściochu... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 29 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2017 @leitner do kolekcji: 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2017 Czy jutro faktycznie bawicie (bawimy) się na BSA? bo nie wiem czy narty szykować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 29 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2017 Przed chwilą, Jasiek napisał: Czy jutro faktycznie bawicie (bawimy) się na BSA? bo nie wiem czy narty szykować! Jasiek czekam tylko na jakieś info od Johny`ego, zresztą czekaj dzwonię do niego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 29 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2017 Wstępnie na 10,00 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2017 (edytowane) 3 minuty temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Wstępnie na 10,00 O jezusie w środku nocy! ale będę niech stracę zarwę nockę! Edytowane 29 Lipiec 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 29 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2017 Dłuuuuuugo zabawimy nie szalej żebyś Maćka nie zahaczył. Jedzie na rowerze z nartami. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi