JC Napisano 30 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2005 Byłem wczoraj w Białce i miałem okazje pojeździć na Elanach sezon (06/07) z technologia WaveFlex. Warunki do sprawdzenia nart wyśmienite lekki mróz, stok beton. Narty spisywały sie bardzo dobrze. Szybka zmiana krawędzi, dobre trzymanie w krótkich i długich skrętach (najlepsze w średnim). Elan będzie miał czym powalczyć za rok... tylko zobaczymy co pokaże konkurencja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 30 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2005 Wczoraj miąłem okazję wypróbować Elany na 06/07 Pytanko na jakich modelach?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 30 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2005 Wczoraj miąłem okazję wypróbować Elany na 06/07 Taak.. Elan "otro" idzie do przodu. Slalomka jest od kilku lat bardzo udana. Jedyny minus jaki znajduję w tej marce to waga nart. Są ciężkawe, ale to aż tak bardzo znowu nie przeszkadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2005 Wczoraj miąłem okazję wypróbować Elany na 06/07 Elan Speedwave 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek1975 Napisano 30 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2005 Wczoraj miąłem okazję wypróbować Elany na 06/07 Ja osobiście jeżdżę na slx uważam, że waga to zaleta jak z serwerami IBM (też lubię na nich pracować) no i oczywiście trudno przy kanapce z dwoma warstwami tytanalu być lekkim jak pianka z hipermarketu. A Elan to według mnie jedna z najbardziej zaawansowanych technologicznie nart. Nie mówię tego z powodu posiadania tylko odwrotnie, posiadam ze względu na fakt, że to dobra narta (najpierw przetestowałem, wyrobiłem sobie zdanie – potem kupiłem):-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 31 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2005 Wczoraj miąłem okazję wypróbować Elany na 06/07 Do JC: Jacku a czy pomogły Ci się szybciej przebijać przez kolejkę do kolejki, bo ja też tam byłem ale gdy czas oczekiwania zaczoł oscylować ok. 25 minut to uciekłem do domu siedzę i odpoczywam bo jutro wczesnym rankiem jak wszyscy będą spać to ja jadę do Wierchomli na 6 dni- jeszcz tam nie byłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Styczeń 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2006 Wczoraj miąłem okazję wypróbować Elany na 06/07 Tak jakoś wyszło, że pomagały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi