meme Napisano 29 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2005 w lutym jade do wloch i slyszalem ze do skipasa trzeba mieć swoje zdjecie, czy to prawda? bardzo prosze o odpowiedź. meme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo Napisano 29 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2005 skipassy we włoszech!! To zależy przede wszystkim od tego na ile dni ten skipass. O ile pamiętam to do Dolomiti Superski do 5 dni nie trzeba było ale juz do 6 i więcej to musiałem robić na miejscu. Nie jest to problem bo robią zdjęcie aparacikiem podłączonym do kompa ale to kosztuje coś ebałt 5 E. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 30 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2005 skipassy we włoszech!! Ja miałem superdolomitiski na 6 dni i nie trzeba było zdjęcia(styczeń 2005). Z tego co widzę to odchodzą od tego, jednak jak jadę to itak biorę zdjęcie(napewno masz jakieś w domu nie musi być super aktualne) bo nigdy nie wiadomo co nowego wymyślą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyga_s Napisano 30 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2005 skipassy we włoszech!! I dość ważna sprawa - dłuższe skipass'y - np standardowy 6-dniowy - trzeba kupić w kasach biletowych (najczęściej przy ośrodkach informacji turystycznej). Nie można ich kupić pod dolnymi stacjami wyciągów (tylko 1-dniowe) Na podstawie moich doświadczeń z Val Gardena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo Napisano 30 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2005 skipassy we włoszech!! Może coś się zmieniło w tamtym roku, bo akurat ( wyjątkowo ) nie kupowałem DSS. Dwa lata temu tak było , na bank, w Canazei. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba Napisano 30 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2005 skipassy we włoszech!! na free ski w grudniu dawaliśmy paszport a w kasie kobitka zdjęcie z paszportu przewalała na karnet. To naprawdę żaden problem. Koszt 5 euro i to w dotaktu kaucja zwrotna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fantom Napisano 3 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2006 skipassy we włoszech!! Wlasne Zdjecie dobrze jest miec zawsze przy sobie W kazdej rozsadnej stacji we Wloszech jest mozliwosc zrobienia zdjecia za friko badz symboliczne pieniadze - cyfrowa kamerka - zintegrowana z drukarka biletow - jakosc nie jest najlepsza pozdr sk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi