evix Napisano 26 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2005 Witam, czy ktoś może mi podać adres jakiejś wypożyczalni w Sosnowcu? Chodzi mi raczej o buty narciarskie, bo narty uda mi się skombinować. Z góry dzięki za szybką odpowiedź, pozdrawiam, EWa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 26 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2005 WYPOŻYCZALNIA NART I BUTÓW W SOSNOWCU a gdzie ty chcesz jeździć w sosnowcu?? a w górach jest naprawdę dużo wypożyczalni, pewnie wyjdzie taniej ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 26 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2005 WYPOŻYCZALNIA NART I BUTÓW W SOSNOWCU ja mieszkam w sc i hmm w sc nie ma wyporzyczalni:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 28 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2005 Takiego kawału jeszcze nie slyszalem.... W Sosnowcu wypozyczalnia - pewnie Pani chce zjezdzac z górki zwanej cudowni "papieską" Pozdrawiam Sosnowiczan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koz@k Napisano 10 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2006 Takiego kawału jeszcze nie slyszalem.... No naprawde zabawne to !!! Jak się dookoła S-ca pokręcić to w promieniu 30 km są nawet wyciągi. No tak WŁĄŚNIE wyciągi narciarskie, np Zawiercie Morsko jakieś 350 m stok 50 m szerokości karnet 10 wyjozdów 25 zł w dni wolne od pracy, w tygodniy 15 zł, Smoleń koło Wolbromia ok 300 m wyciąg dość archaiczny ale działa 10 zł 12 wyjazdów jak się nie myle. A teraz szok wyciiąg Cisowa koło Wolbromia trasy 700 i 750 m, orczyk na 2 osoby wyratrakowane jest wypożyczlnia i serwis ręczny ale syper fachowy, wieszanie krawędzi i tuning ful wypas no i karnet na 10 wyjazdów 15 zł zjechać można za darmo za każdym razem i co tu jest do śmiacia mieszczuchy niech też pośmigają niedaleko domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi