Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Długość Nart

sony

Rekomendowane odpowiedzi

Witam kupilem sobie dwa dni temu narty Elan MagFire 8.0 Fusion ale mam problem poniewaz mam 172 cm wzrostu a kupilem narty o dlugosci 152 cm jezdze dobrze a nawet bardzo dobrze lubie szybka ale z duza iloscia skretow jade waze 74 kg moje pytanie jest nastepujace czy wymienic te narty na dluzsze 160 cm ? Pozdrawiam i dziekuje za wszystkie opinie!

Długość Nart

Witam

Moim zdaniem wymienic! Sama niedawno zasięgalam opinii na tym forum odnośnie zakupu nart więc wiem że przy upodobaniach do prędkości za krótka narta nie jest dobra. Też preferuję podobny styl jazdy (szybko i krótkie skręty) mam 166cm wzrostu i doradzono mi narty 158cm. To się pokrywa z moimi doświadczeniami. Na Twoim miejscu kupowalabym narty ok.165cm. Pozdrawiam!

Długość Nart

kupilem sobie dwa dni temu narty Elan MagFire 8.0 Fusion

jezdze dobrze a nawet bardzo dobrze

W ofertach sklepowych prawie nie występują narty zawodnicze - czasami coś gdzieś bywa. Z tego wynika, że narty z górnych półek są dla dobrze i b.dobrze jeżdżących.

Jeżeli kupujesz narty do jazdy REKREACYJNEJ a piszesz, że jeździsz dobrze to chyba coś nie tak.

Szkoda czasu na dyskusję, nt jaka długość :(

Jeżeli brak kasy to lepiej kupić używki niż nowe a niedospaowane do dynamiki.

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2021
  • Dodaj nową pozycję...