mexon Napisano 9 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2020 Jedź przez Graz. Tankowanie masz w centrum handlowym Seiersberg (trzeba zjechać z trasy) na Shellu taniej niż w Polsce. Jak się nie mylę ta środkowa końcówkę prowadzi górami z płatnym tunelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano 9 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2020 (edytowane) 58 minut temu, sasiad napisał: Dzięki, wszystkie są przez Brno, Automatycznie google proponuje jechać "dołem" On proponuje zawsze najszybszą drogę. Różnice liczone są w minutach, a google bierze pod uwagę aktualne natężenie ruchu. W trakcie jazdy jak dokonasz ponownego ustawienia trasy to może puścić inną drogą niż ustawioną na starcie bo uzna, że jest minuta szybciej. Edytowane 9 Styczeń 2020 przez Ziemowit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2020 Moltek teraz, oczywiscie lampa, warun perfekt, zamknieta tylko jedna trasa z uwagi Na zagrozenie lawinowe. No to Hasta la vista las senoras y los senores! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg Napisano 9 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2020 3 godziny temu, sasiad napisał: Automatycznie google proponuje jechać "dołem" Zdecydowanie ciśnij "dołem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sasiad Napisano 9 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2020 Dzięki Dziś w nocy jadę że Śląska do niedzieli. P.s. Mam dwa miejsca jak by co P.s.s. Zdjęcia bomba na to liczę w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2020 Godzinę temu, sasiad napisał: Dzięki Dziś w nocy jadę że Śląska do niedzieli. P.s. Mam dwa miejsca jak by co P.s.s. Zdjęcia bomba na to liczę w weekend Nie wiem jak vixen masz Ponad 800 km skoro ja mam blizej tylko o 36 km, a wychodzi mi 631 km Na kwatere ktora jest w Flattach. @marcinn dzieki za info o knajpie, rewelacja, to ta przy czarnej 10? P.S. Na Ankogel znacznie mniej ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMM Napisano 9 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2020 (edytowane) 6 godzin temu, sasiad napisał: Dzięki Dziś w nocy jadę że Śląska do niedzieli. P.s. Mam dwa miejsca jak by co P.s.s. Zdjęcia bomba na to liczę w weekend jeszcze możliwe podłączenie ? na godz. 19,00, oczywiście partycypacja w kosztach Edytowane 9 Styczeń 2020 przez DMM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sasiad Napisano 9 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2020 Tel do mnie 530 087 086 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMM Napisano 14 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2020 dzięki panowie za możliwość podłączenia, było bardzo dobrze, pogoda trafiona, trzy dni słońca z niewielkim mrozem w okolicach -5C, przygotowanie stoków -5, cena rewelacyjna ze względu ns "szczyrkowską" sezonówkę, a było tak: 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2020 10 godzin temu, DMM napisał: dzięki panowie za możliwość podłączenia, było bardzo dobrze, pogoda trafiona, trzy dni słońca z niewielkim mrozem w okolicach -5C, przygotowanie stoków -5, cena rewelacyjna ze względu ns "szczyrkowską" sezonówkę, a było tak: Zacnie, Ankogel też zaliczony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 15 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2020 29 minut temu, Sariensis napisał: Zacnie, Ankogel też zaliczony? @Sariensis wiesz że cię lubię ale nie potrafię zrozumieć tego bezsensowego cytowania całej fotorelacji aby zadać jedno pytanie. Pozdrawiam 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2020 4 godziny temu, surfing napisał: @Sariensis wiesz że cię lubię ale nie potrafię zrozumieć tego bezsensowego cytowania całej fotorelacji aby zadać jedno pytanie. Pozdrawiam Robię tak tylko gdy są fajne zdjęcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 15 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2020 Godzinę temu, Sariensis napisał: Robię tak tylko gdy są fajne zdjęcia . @Sariensis też Cię lubię - i tak, zgadzam się, zdjęcia piękne - ale miej litość, nad tymi, którzy czytają to forum na telefonie w wolnej chwili między pracą, przewijaniem dziecka i innymi prozaicznymi sytuacjami życiowymi 😉 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2020 51 minut temu, Cosworth240 napisał: @Sariensis też Cię lubię - i tak, zgadzam się, zdjęcia piękne - ale miej litość, nad tymi, którzy czytają to forum na telefonie w wolnej chwili między pracą, przewijaniem dziecka i innymi prozaicznymi sytuacjami życiowymi 😉 spoko, już nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMM Napisano 15 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2020 Ankogel niestety nie zaliczony, czeka na przyszły wyjazd ale żeby nie było tak słodko, był problem ze sezonówką - była nieaktywna choć w szczyrkowskim i na Chopoku wszystko działało, dobrze mieć przy sobie dla pewności fakturę, po 10 minutach "grzebania" w kompie pani łaskawie aktywowała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 23 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2020 Gwiazdy? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 23 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2020 3 minuty temu, surfing napisał: Gwiazdy? Tak od miesiaca 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMM Napisano 24 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2020 ktoś chętny na weekend 31,01 do 02,02 ? można by się zorganizować w 3-4 osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 12 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2020 W dniu 10.10.2019 o 12:49, surfing napisał: Ankogel - Mallnitz Zima 2019/20: otwarte od 21 grudnia do 29 marca 2020 r Ankogel przedłużył sezon zimowy do 13.04.2020 https://www.moelltaler-gletscher.at/resort/ankogel-mallnitz 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 12 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2020 53 minuty temu, surfing napisał: Ankogel przedłużył sezon zimowy do 13.04.2020 https://www.moelltaler-gletscher.at/resort/ankogel-mallnitz Bo mają piękny warun i dużo śniegu, fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2020 Sie wpadnie z rowerami przed majówka, prawda @marcinn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 25 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2020 Dzisiaj na 3000m +4C 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2020 i całkiem spory tłum na wyciągu jak na Alteck, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 25 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2020 Godzinę temu, surfing napisał: Dzisiaj na 3000m +4C No i pierwszy raz od miesięcy lawinowe 1, choć zaraz będzie 3 bo bergfex na ten tydzień prognozuje metr radości😎 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 6 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi