Ziemowit Napisano 30 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2019 (edytowane) Oburzeni czyli cena piwa 0.5l ponad 5 euro? Zazwyczaj jest 4.00€ do 5.00€, przeważnie w granicach 4.50€. W CH tylko mają aż od 7.00₣ do 9.00₣. Edytowane 30 Grudzień 2019 przez Ziemowit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2019 13 minut temu, Ziemowit napisał: Oburzeni czyli cena piwa 0.5l ponad 5 euro? Zazwyczaj jest 4.00€ do 5.00€, przeważnie w granicach 4.50€. W CH tylko mają aż od 7.00₣ do 9.00₣. nie wiem ile kosztuje piwo, sprawdź sobie w menu, nie pije alkoholu na nartach, tylko słyszałem jak narzekali na, ich zdaniem, wysokie ceny piwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 30 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2019 23 minuty temu, Sariensis napisał: nie wiem ile kosztuje piwo, sprawdź sobie w menu, nie pije alkoholu na nartach, tylko słyszałem jak narzekali na, ich zdaniem, wysokie ceny piwa. Hmm Cena piwka od 3.90 do 4.50 za pół litra Normalna cena,tym bardziej na lodowcu Z zasady im wyżej tym drożej Takie cudo 7 euro (ciacho na parze) Na goopas z obniżka 6 euro i odejmuje 20 punktów Całkiem zjadliwe 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2019 Teraz, marcinn napisał: Hmm Cena piwka od 3.90 do 4.50 za pół litra Normalna cena,tym bardziej na lodowcu Z zasady im wyżej tym drożej Takie cudo 7 euro (ciacho na parze) Na goopas z obniżka 6 euro i odejmuje 20 punktów Całkiem zjadliwe Dla mnie ceny również były przystępne, ale Austriacy narzekali, więc podejrzewam, że wcześniej mieli trochę taniej. Na razie będę korzystał, zobaczymy co wymyślą tutaj, żeby zniechęcić narciarzy do korzystania a ich ośrodka ., może bujane fotele VIP w pociągu na lodowiec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 30 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2019 (edytowane) W maju piwo było po 3,10, w październiku po chyba 3,9 w listopadzie 4,2 tak zostało, Ale dodali po 3,5 z pkt gopass. Edytowane 30 Grudzień 2019 przez przemo_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 30 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2019 6 godzin temu, Sariensis napisał: Dla mnie ceny również były przystępne, ale Austriacy narzekali, więc podejrzewam, że wcześniej mieli trochę taniej. Na razie będę korzystał, zobaczymy co wymyślą tutaj, żeby zniechęcić narciarzy do korzystania a ich ośrodka ., może bujane fotele VIP w pociągu na lodowiec ? Mówisz że mogą wymysleć dla posiadaczy sezonówek atrakcje ala..wejście tylko z buta z dołu specjalnym wyznaczonym chodnikiem obok kreta 😃 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekn Napisano 30 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2019 (edytowane) 3 minuty temu, marcinn napisał: Mówisz że mogą wymysleć dla posiadaczy sezonówek atrakcje ala..wejście tylko z buta z dołu specjalnym wyznaczonym chodnikiem obok kreta 😃 Jak mozna wbiegać to dopłacam zaraz Pozdrawiam mirekn Edytowane 30 Grudzień 2019 przez mirekn 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2019 30 minut temu, marcinn napisał: Mówisz że mogą wymysleć dla posiadaczy sezonówek atrakcje ala..wejście tylko z buta z dołu specjalnym wyznaczonym chodnikiem obok kreta 😃 Kreatywność handlowego TMR bywa zaskakująca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 31 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2019 Dziś było ponowie pięknie Ludzia co pies napłakał 10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2020 Już się nie mogę doczkać “sześciu króli” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 1 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2020 He,he to nastąpi zmiana warty My dziś skończyliśmy w istnie pięknych warunkach W drodze do domku,a jutro może Scyrk przed pracą. 😀 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2020 Jesli Scyrk, to tylko COS,w SON da się jeździć tylko powyzej hali, stoki przygotowane kiepsko. Muszę koniecznie wyskoczyć do Ankogel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 1 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2020 Hmm,pewne jest że w weekend Skolnity 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2020 Jutro zmiana warty na Moltku i w Ankogel , druga wizyta Martynki w Alpach, jednak najbardziej czeka na Val di Sole i Dolomity . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 5 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2020 I tak ma być 💪 Udanych szusów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2020 4 godziny temu, marcinn napisał: I tak ma być 💪 Udanych szusów Dziekuje, moja żona rownież już nie na grzyby tylko na narty Pan @Jeeb będzie uszczęśliwiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 6 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2020 Wie ktoś może kiedy startuje skipark z hopami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stary bywalec Napisano 6 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2020 Czy zna ktoś tani apartament w okolicy , szukam na wyjazdy 2 dniowe ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotek Napisano 6 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2020 Pension Maier, Flattach, 35E za dobę ze śniadaniem płaciłem w listopadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 6 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2020 W dniu 5.01.2020 o 11:00, Sariensis napisał: Jutro zmiana warty na Moltku i w Ankogel , druga wizyta Martynki w Alpach, jednak najbardziej czeka na Val di Sole i Dolomity . i jak tam droga bez niespodzianek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2020 12 godzin temu, przemo_narciarz napisał: i jak tam droga bez niespodzianek? Jestem w Ankogel akurat i zero niespodzianek, ale jadę przepisowo, w końcu wiozę cały mój świat ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sasiad Napisano 8 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2020 Witam Jadę pierwszy raz do Molltaler, którą drogę najlepiej wybrać ? 1,2,3 Jadę że Śląska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2020 Ta na niebiesko przez Brno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sasiad Napisano 9 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2020 Dzięki, wszystkie są przez Brno, Automatycznie google proponuje jechać "dołem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2020 Google kiepsko prowadzi akurat w tym kierunku, na pewno nie przez Salzburg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi