sasiad Napisano 15 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2021 Dobre pytanie... Liczysz ile można dostać rekompensaty z gwarancji sezonówki premium ? Próbuje się dowiedzieć mając sezonówkę premium, jeśli jej nie użyję w Szczyrku ani razu dostanę 100% zwrotu na kartę gopass ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stary bywalec Napisano 24 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2021 No i sam już nie wiem.... Mam zabukowany termin od 26.02. Patrzę na kamerki na lodowcu i wygląda że nikt nie jeździ. Zaczynam się zastanawiać nad rezygnacją apartamentu. Sytuacja jest jak widać dynamiczna. Apartament jeszcze nie opłacony...... z możliwością bezpłatnej anulacji dopoczątku stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack78 Napisano 8 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2022 Ktoś planuje wyjazd w najbliższym miesiącu z okolic śląska i ma wolne w samochodzie/busie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 16 Kwiecień 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2023 (edytowane) Moltek na weekend majowy. Szukam 2 osób, na razie nie mam noclegu, ale jakby byli chętni można coś poszukać. 29.04 - 03.05 Oczywiście wyjazd po kosztach, bez żadnego zarobku. Wyjazd z Bielska - Białej Edytowane 16 Kwiecień 2023 przez moloo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 22 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2023 Dzień dobry z rana ☀️ 11 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg Napisano 22 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2023 😵 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 22 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2023 2 godziny temu, marcinn napisał: Dzień dobry z rana ☀️ Pięknie! Udanych szusów. Jakbym miał z 500-600km a nie ponad 900km to bym może wpadł na 4 ostatnie dni sezonu w promocji skipassowej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack78 Napisano 22 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2023 A jak śnieg? Jak śnieg, czy bliżej mu do cukru?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 23 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2023 21 godzin temu, jack78 napisał: A jak śnieg? Jak śnieg, czy bliżej mu do cukru?? Z rana pierwsze 2,3 godzinki piękna jazda,potem gorąco No ale mamy koniec maja i ja nie pamiętam tak dobrych warunków w poprzednich latach na lodowcach 11 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trevor_5 Napisano 11 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2023 Kupiłem w maju sezonówkę i mam zamiar ją wykorzystać jak się da. Chciałbym pojechać w pierwszym rzucie na Moeltaller, bo tam mam nadzieję chyba będą warunki już w listopadzie. Jak ktoś ma podobne plany, chętnie dołącze na wypad 4-5 dniowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi