moloo Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2018 Czy ktoś myślał / planuje kupić karnet i jechać na kilka dni ? Może jakąś ekipę zwołać i jechać w więcej osób ? Ktoś ma jakiś pomysł / plan ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2018 Ja bym się wybrał w grudniu na 5-6 dni, tylko nie mam transportu, musiałbym się do kogoś dokleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2018 Ja na 3 dni,auto mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 18 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2018 (edytowane) No to czekamy na pozostałych chętnych - dla mnie termin nie ma znaczenie. Też myślałem o 5 dniach jazdy. Ale 3 dni też mogą być Edytowane 18 Październik 2018 przez moloo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2018 Panowie, proponuje wyjazd od 31.10 na 4/5 lub więcej dni. Ktoś chętny? Jest szansa, że będą warunki do jazdy bo zapowiadają opady śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2018 10 i 11 listopada jest " otwarcie sezonu" z darmowymi testami najnowszych nart - jak by ktoś był chętny na 4-5 dniówkę to mogę ogarnąć temat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2018 Oficjalne otwarcie i testy to tylko większy tłok na stoku, więc lepiej inny termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2018 Nie tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2018 Ja jestem chętny na 5-6 dni w grudniu przy wyjeździe z południowej Polski, powinno działać już 100% tras. Nigdy tam nie byłem więc jestem ciekawy ośrodka. 5dni - 150e, 6dni - 180e wychodzi z kuponami Gopass. Rozważam także Solde we Włoszech, ciekawi mnie ten pięknie położony ośrodek. Tam w grudniu również korzystne ceny na skipassy 5dni - 142e, 6dni - 167e. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2018 Ofertą na lodowiec za 30 euro dzień: Logujemy się na swoje konto na gopass.pl/moje zniżki/ sprawdź rabaty na Słowacji - przenosi nas na gopass.sk, jeszcze tylko zmiana języka na PL i mamy możliwość zakupu karnetu na lodowiec lub do Tatralandii za 13 euro , prawda że prosto Cytat Skorzystaj z wyjątkowej okazji i szusuj w najlepszej cenie w ośrodku narciarskim Mölltaler Gletscher w Austrii! Kup niniejszy voucher, a potem wystarczy już tylko okazać swoją kartę Gopass w kasie bezpośrednio w ośrodku Mölltaler Gletscher, gdzie otrzymasz jednodniowy skipass. Skipass możesz wykorzystać w ośrodku Mölltaler Gletscher w okresie od 25. 10. do 25. 12. 2018 (włącznie). Skipass jest niezbywalny, może być wykorzystany tylko przez osobę, na której nazwisko został kupiony. 29.9 EUR 9 godzin temu, pawelb91 napisał: Na koncie Gopass pojawiła się możliwość zakupu dziewięciu jednodniowych kuponów na skipass w cenie 29,90e za dzień, do wykorzystania w terminie 25.10.2018 - 25.12.2018. 3 godziny temu, moruniek napisał: Dodam, że promocyjny karnet dziecięcy jest po 19,90 Euro a zniżkowe karnety są w dziale "Rabaty na Słowacji". 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 19 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2018 Ja gdzieś planuje jechać w drugiej połowie listopada, myślałem o Pitztal, ale może być Moltaller. Z innej beczki, jak ktoś nie ma konta gopass i teraz założy, to pewnie nie będzie miał tych zniżek? Czemu to jest w gopass? myślalem że gopass to tylko TMR 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 19 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2018 GOPASS to również Tatrzańska Łomnica, chopok no i teraz Molltaler. Nie pamiętam czy jeszcze nie któryś z ośrodków w Czechach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 19 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2018 40 minut temu, Chrumcia napisał: GOPASS to również Tatrzańska Łomnica, chopok no i teraz Molltaler. Nie pamiętam czy jeszcze nie któryś z ośrodków w Czechach... ...Spindleruv Mlyn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 19 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2018 2 godziny temu, marionen napisał: ...Spindleruv Mlyn a jeżeli jeszcze nie doszedł, to za chwilę pewnie dojdzie Jested, bo TMR wydzierżawił ten ośrodek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafek Napisano 19 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2018 6 godzin temu, Gerald napisał: Z innej beczki, jak ktoś nie ma konta gopass i teraz założy, to pewnie nie będzie miał tych zniżek? Dziewczyna wczoraj wieczorem się zarejestrowała. Ma zniżki. Zarówno na Molltaler jak i te wcześniejsze Tatralandie itp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 19 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2018 5 godzin temu, Cosworth240 napisał: a jeżeli jeszcze nie doszedł, to za chwilę pewnie dojdzie Jested, bo TMR wydzierżawił ten ośrodek... Tam na szczęście rzadko bywam...🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 25 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2018 Wczoraj dostałem takiego maila. Na lodowcu Mölltal spodziewamy się obfitych opadów śniegu. Czy będziesz jednym z pierwszych, którzy w tym sezonie posmakują świeżego puchu? Od dziś do 30.10.2018 synoptycy w austriackich Alpach zapowiadają, że spadnie co najmniej 75 cm świeżego śniegu. Od 30.10.2018 pogoda ma się polepszyć, opadów będzie mniej i pojawi się słońce. Tak się akurat składa, że w tych dniach będziemy mieć przerwę jesienną. Czy to zbieg okoliczności? Na pewno nie Jak skorzystać ze zniżki GOPASS? KROK 1 Zaloguj się do Centrum Zniżek na GOPASS.sk. Znajdziesz tam możliwość zakupu vouchera, który automatycznie nabija się na kartę GOPASS. Centrum Zniżek KROK 2 Po przyjeździe do ośrodka z kartą GOPASS odwiedź dowolną KASĘ, w której otrzymasz bezpłatnie ODDZIELNY SKIPASS. KROK 3 Ze skipassem z ośrodka Mölltaler możesz korzystać ze świeżo przygotowanego sztruksu i cieszyć się niezapomnianymi widokami, jakie zapewnia tylko lodowiec Mölltaler. Życzymy wielu przyjemnie spędzonych chwil z przyjaciółmi i rodziną Maksymalna liczba promocyjnych skipassów na jedną osobę wynosi 9 sztuk. Skipass możesz wykorzystać w ośrodku Mölltaler Gletscher w okresie od 25.10. do 25.12.2018 (włącznie). Skipass jest niezbywalny, może być wykorzystany tylko przez osobę, na której nazwisko został zakupiony. Zaliczka zwrotna za skipass w ośrodku wynosi 5 €. Co jeśli chcę jeździć na lodowcu przez kilka dni z rzędu? W takim przypadku musisz kupić tyle voucherów, ile dni chcesz jeździć na nartach i poinformować o tym personel w kasie ośrodka. Pracownicy sprawdzą zakupione vouchery, a następnie wydadzą Ci karnet narciarski. Czy moja karta Gopass obowiązuje w ośrodku Mölltaler Gletscher? Karta Gopass nie obowiązuje w ośrodku Mölltaler Gletscher. Służy tylko do weryfikacji zakupionego skipassu. W jakim terminie można wykorzystać vouchery w ośrodku Mölltaler Gletscher? Vouchery w ośrodku Mölltaler Gletscher można wykorzystać w terminie od 25.10. do 25.12.2018 r. (włącznie). 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 25 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2018 Oki, to szykujemy jakąś ekipę na 4-5 dni ? W jaki terminie ? - padło kilka terminów, które się trochę rozbiegają, pasowało by jakoś to spiąć i jak są chętni to pojechać. W sumie to jak się chetni znajdą to może być kilka terminów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 28 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2018 Robią się coraz lepsze warunki, kwaterki w okolicy są nadal w konkurencyjnych cenach, na Gopass są tanie karnety, może ustalimy jakieś plany wyjazdowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 29 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2018 16 godzin temu, moruniek napisał: Robią się coraz lepsze warunki, kwaterki w okolicy są nadal w konkurencyjnych cenach, na Gopass są tanie karnety, może ustalimy jakieś plany wyjazdowe ? Cześć, dla mnie w sumie termin jest bez znaczenia - jedynie w pierwszy weekend grudnia chciałem jechać na Chopok - reszta nie ma znaczenia. Piszę się na każdy termin - jedyne ograniczenie to czas - maksymalnie 4 (ewentualnie 5 :) ) dni jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 29 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2018 Cześć, trzeba obserwować warunki by trafić dobrą pogodę i czynny ośrodek, co przy wyjeździe na 4-5 dni jest raczej niezbędne. Ja zakładam termin od 09 do 13-14 listopada (wykorzystując wolne 12 listopada). Wyjazd 09 grudnia w godzinach wieczornych, tak by być na rano na stoku. Planuję jechać z synem, mam 2 wolne miejsca w samochodzie (SUV 4x4), box na dachu więc jest w miarę wygodnie. Niemniej ostateczną decyzję o wyjeździe podejmowałbym w oparciu o prognozę pogody, tak by trafić dobre warunki. p.s. W pierwszy weekend grudnia też prawdopodobnie będziemy na Chopoku, no chyba żeby Szczyrk jednak ruszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 29 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2018 W sumie mi ten termin też odpowiada Będziemy w kontakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 29 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2018 Na razie warto zaczekać żeby odbudowali "wyżartą" po lecie trasę na lodowcu bliżej krzesełka. No i fajnie jakby całość tras już chodziła, więc po weekendzie 8-9 grudnia chyba dobry czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 14 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2018 szybkie pytanie- jutro wyjeżdżam: czy ktoś korzystał z gopassa na molltaler gletscher? usiłuję dokonać płatności kartą walutową i nie przechodzi mi to...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 2 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2019 (edytowane) Molltaler Gletscher 2020 dla posiadaczy Sprytnej Sezonówki Dopłata w wysokości 49 € do ośrodka Mölltaler Gletscher obowiązuje każdego klienta, który kupił Sprytną Sezonówkę na sezon zimowy 2019/2020 na gopass.sk. Kupon z dopłatą do Sezonówki dostępny jest tylko na gopass.sk po zalogowaniu do konta Gopass w zakładce Kupony Gopass. Skipass można kupić do 30.10.2019 i można z niego korzystać w okresie od 11.10.2019 do 11.5.2020 (włącznie) Dopłata dla ośrodków Mölltaler Gletscher i Ankogel - Mallnitz. Obowiązywanie skipassu zależy od funkcjonowania ośrodków narciarskich. Skipass jest nieprzenośny Edytowane 2 Październik 2019 przez surfing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi