JC Napisano 18 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2005 Witam, wróciłem przed chwilą ze Słowacji. Miałem okazję rozmawiać z kilkoma osobami odpowiedzialny za inwestycje na Chopoku oraz odwiedziłem nowo powstały aquapark w Oravicach (inwestorem jest m.in. Polak!), przy którym w styczniu ruszy czteroosobowa kanapa i żeby tego było mało będzie podgrzewana. Dowiedziałem się też jakie są plany Jasnej na rozbudowę Chopoka. Przy okazji upewniłem Słowaków, że klientów z Polski przez następne lata im nie zabraknie i opowiedziałem o naszych inwestycjach. Szkoda, że nie widzieliście ich min! ... a mnie szlag trafiał jak sobie pomyślałem o naszych rodzimych ośrodkach nafciarskich. Więcej informacji o Słowacji wkrótce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 18 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2005 Wróciłem ze Słowacji... a ja wróciłem z Pilska - w sumie Ok , śniegu dużo. Podobno mają jakieś mega problemy z krzesłem i nikt nie wie kiedy to cuś ruszy. A co do Chopoka i reszty , to kiedyś mówiło się , że Polak potrafi.W tej jednak materii to Słowak bije nas na głowę pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2005 Wróciłem ze Słowacji... Mam nadzieję że nie zapomniałeś im powiedzieć o fontannie w Szczyrku !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macyo Napisano 18 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2005 Wróciłem ze Słowacji... Również byłem dziś na Chopoku. Stoku elegancko przygotowane, ceny przystępne (z kartą euro >26)- zapłaciłem 350 koron za cały dzień białego szaleństwa. U nas chyba żaden stok nie oferuje zniżek dla posiadaczy euro czy isec. Wróciłem całkowicie usatysfakcjonowany. Zakopane niech dalej zamyka stoki. Za kilka lat będzie można zerwać "zakopianke" i posadzić las bo po co do zadymionej dziury jechać skoro oferuje tylko jazgotliwe Krupówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartasinme Napisano 19 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2005 Wróciłem ze Słowacji... to ciekawe jaka jest zniżka na kartę euro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 19 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2005 Wróciłem ze Słowacji... Taak. Standard u Słowaków jest myślę swobodnie porównywalny z dobrym ośrodkiem narciarskim we szwajcarii. Też teraz byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 19 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2005 Wróciłem ze Słowacji... Cieszę się że tak blisko mieszkam od granicy i w sumie mam niedaleko na Słowację. Często tam bywam . A w Polsce ...no cóż , jesteśmy zadupiem Europy w stacjach narciarskich i nie tylko. PS. I jeszcze w Zakopanem ta rodzina która niepozwala ustawić armatek śnieżnych na swim....Szkoda gadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macyo Napisano 19 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2005 Wróciłem ze Słowacji... 30% na Chopoku. Velka Raca daje 15%, Donovaly 20%, Jasenska Dolina 20%. Szczegóły na http://www.euro26.pl/gory#3 PS. Czy Słowacy planują budowę nowego wyciągu na sam szczyt? Jeśli tak to kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2005 Wróciłem ze Słowacji... Będzie w przyszłym sezonie połączenie z południem. Szczegóły soon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 20 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2005 Wróciłem ze Słowacji... sie zgadzam całkowicie !! Tylko co z tego - wolałbym JEDNAK zostawiać kapuche jakiemuś "naszemu" .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi