piter100 Napisano 17 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2005 Scott genius-czy ktoś jezdził na tych nartkach/słyszałem że są rewelacyjne wbrew wynikom testów OFICJALNYCH/PROSZE O OPINIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 27 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2005 scott genius ? Ja też pytałem rok temu , nikt na tym tu nie jeździł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 27 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2005 scott genius ? Ja też pytałem rok temu , nikt na tym tu nie jeździł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 28 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2005 scott genius ? Ja jezdziłem 2 dni,pożyczyłem od kolegi z Krakowa i jeździło mi się rewelacyjnie.Byłem w Białce i na Rohaczach-czyli warunki różne i mogę powiedzieć że nartki prowadzi się bardzo stabilnie,są skrętne i dość łatwe tzn.wybaczają błędy,można jeździć i krótkim skrętem i długim..bez znaczenia ;prowadzą cię jak po szynach,moim zdaniem narty rewelacyjne/szkoda że tak mało popularne/.Dotychczas jeździłem na omeglasach 64 dynastara-tutaj trudno mówić o luziku na stoku,a na scottach dużo łatwiej i przyjemniej...Chciałbym poznać opinie innych.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi