SB Napisano 14 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2005 Mam Jacku propzycję: może Ty jako przedstawiciel mediów postaraj się umówić z szanownym panem dyrektorem COS na "ekskluzywny" wywiad, a my forumowicze przygotujemy Ci zestaw pytań. Co Ty na to ? Albo zróbmy głosowanie kto jest za: Pozdrawiam sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 14 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2005 Do JC - dotyczy sCyrk ... i forumowicze przygotują pytania , a kto będzie jako obstawa, bo już widzę jak kilku "naszych" zaczyna się nakręcać z pytaniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2005 Do JC - dotyczy sCyrk Nie dygaj- popatrz na Wojewódzkiego on o wszystko pyta i żyje(jeszcze). A co do obstawy ja mogę iść Fogo napewn też by poszedł - a jego się można przestraszyć. To co piszemy te pytania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 16 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2005 Do JC - dotyczy sCyrk Jacku do szczyrku ma 40 min mozesz na mnie liczyć , a malutki też nie jestem hahahahaahhaaahahha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi