Webmaster Napisano 10 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2005 Bardzo proszę o nie nadużywanie forum do celów reklamowych. Mimo moich próśb login jednego z użytkowników forum (promujący własną adres www) nie został zmieniony. Post oraz login został usunięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba Napisano 11 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2005 Komunikat nigdy nie otrzymałem żadnej prośby o zmienienie loginu !!!!!! chętnie bym się do takiej prośby zastosował a sprawa dotycząca kojażenia loginu z promowaniem czegokolwiek jest bardzo dyskusyjna...... nie chcę wymieniać istniejących tu loginów kojażących się miedzy innym ze stronami www..... Webmaster jak sama nazwa mówi, to master..... i on decyduje co można a co nie.... respektuje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartasinme Napisano 11 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2005 Komunikat Ja też respektuje i pozdrawia, niemniej jednak pozwolę sobie zaryzykować. Jak jeżdze na nartach to Zawsze piję Coca- colę. Enjoy;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2005 Komunikat E-mail został wysłany 17.11 o 7:52 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba Napisano 12 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2005 Komunikat a komentarz do drugiej części ??? bardzo jestem ciekaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi