Misal Napisano 8 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2005 (edytowane) Mam pytanie. Ostatni tydzień listiopada spędziłem w Stubaiu. Warunki i pogoda extra, ale jest jedno ale. Do zeszlego roku w ciągu dnia, a w szczególności jak sypał śnieg, po stoku jeździły regularnie ratraki. W tym roku mimo opadów śniegu ratraka ani na lekarstwo i na koniec dnia muldy na niebieskich trasach były dość spore. Czy ktoś coś wie dlaczego Austriacy wycofali ratraki w ciągu dnia ? Do zostało: Edytowane 23 Grudzień 2009 przez Misal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartasinme Napisano 8 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2005 Ratraki na stokach Ojej, mam nadzieję ze nie wycofali. Zawsze ich lubilem za widok 3 ratraków pnących się pod górę jeden za drugim. Ten szyk bojowy był charakterystyczny dla pietyzmu autriackiego przygotowania tras. Ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 8 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2005 Ratraki na stokach to dziwne bo mi sie wydawalo ze w ciagu dnia nigdy nie jezdza a tymbardziej kiedy pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2005 Ratraki na stokach Normalnie już mi ktoś zalecał kupno słownika ortograficznego(mam go ale nie używam)ale teraz żeby czytać posty Bartasinme to se kupię słownik wyrazów obcych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2005 Ratraki na stokach A jeśli chodzi o ratraki to czy w Austri czy we Włoszech to je widywałem dopiero po południu gdy staneły kolejki i wyciągi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartasinme Napisano 8 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2005 Ratraki na stokach Ja często w ciagu dnia. SB, dałbyś jakąś emotikonę bo to forum wpędziło mnie już w ortograficzna paranoję i nie wiem czy znów coś źle napisalem, czy kpisz, czy jak:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2005 Ratraki na stokach Bartasinme:nie kpię- nie smiał bym poprostu nie rozumię niektórych słów które użuwasz np: emotikonę, puryści, pietysmu - what's this. A od ortograficznej paranoi to ja tu jestem. I nie gniewaj się ja jestem poprostu country boy. Pozdrawiam Sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 8 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2005 (edytowane) Ratraki na stokach Chyba nie miałem zwidów. Zajrzyj http://free.polbox.pl/m/misal/stubai/ski101k.jpg Zdjęcie zrobiłem w marcu 2004 w Stubai'a z wyciągu Rotadl. Było to na pewno przed południem. _________________ Edytowane 5 Listopad 2009 przez misalatomic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2005 Ratraki na stokach misalatomic: widziałem ładne zdjęcie i to nie zwidy - zwidów aparaty nie utrwalają. Pozdrawiam sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koala Napisano 9 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2005 Ratraki na stokach ...użuwasz np: emotikonę, puryści, pietysmu - what's this. A od ortograficznej paranoi to ja tu jestem. dobre !! ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kpt Napisano 12 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2005 Ratraki na stokach to dobre jest;), chyba nie mialeś zwidów!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi