SB Napisano 8 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2005 Jestem na etapie zakupu nowych butów. Chciał bym was prosić o opinie natemat: Fischer F8000, Techica Diablo i Salomon- modelu nie pamiętam cena coś ok.1700. Dodam jeszcze że aktualnie mam Atomici B Race z przed 5 sezonów i narty Fischery RC4 SC. pozdrawiam Sławek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek42 Napisano 8 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2005 Buty- co wybrać ? Wszystkie z wymienionych sa OK. Przymierzałeś je?Bo to podstawa. Mnie np Technica Diablo diablo gniotły pod kostkami. Pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 8 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2005 Buty- co wybrać ? cena 1700 wydaje mi sie przegieta, chyba lepiej poczekac i kupic po sezonie jak obniza ceny tylko ze rozmiarowka juz niepelna jest wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2005 Buty- co wybrać ? Niesety nie mogę czekać do końca sezonu bo w tych co mam cierkną mi stopy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2005 Buty- co wybrać ? Head RS 100, używam takowych i nigdy mnie nie zawiodły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztorm Napisano 10 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2005 Buty- co wybrać ? A próbowałeś coś z serii MX Fischera są w dużo lepszych cenach niż konkurencja i napewno wygodniejsze od F 8000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi