mglum Napisano 7 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2005 Witam, Jaką nartą można ewentualnie 'podmienić' dwie powyższe? Jaki jest odpowiednik heada, volkla lub dynastara? Nie miałem okazji sprawdzić, a chętnie bym spróbował. Jakie są Wasze doświadczenia? Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 7 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2005 Przybiżony ekwiwalent sl9/rc4 race sc innych firm? kazda firma ma odpowiednik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mglum Napisano 7 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2005 Przybiżony ekwiwalent sl9/rc4 race sc innych firm? Wzorcowo lakoniczna odpowiedż - gratuluję )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekl Napisano 7 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2005 Przybiżony ekwiwalent sl9/rc4 race sc innych firm? elan sl voelk p60 slalom carver dynastar-teraz pewnie contakt 10, wczesniej omecarve 10 Head i.sl- ten najnizszy model, ewentualnie supershape (jeszcze bardziej funowy niz sl9) salomon equipe 10sc, ewentualnie streetracer10 itd... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 7 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2005 Przybiżony ekwiwalent sl9/rc4 race sc innych firm? dynastar omeglas 63, racetiger sc, i inne szukaj jako drugą slalomke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 7 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2005 Przybiżony ekwiwalent sl9/rc4 race sc innych firm? zwykle sie staram, raz nie wyszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mglum Napisano 8 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2005 Podziękować Wielkie dzięki dla darka, 1973marcina za wyczerpujące odpowiedzi oraz dla jarka za podjętą próbę ) Pozdrawiam jak najbardziej slalomowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koz@k Napisano 8 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2005 Przybiżony ekwiwalent sl9/rc4 race sc innych firm? Przepraszam szanownych kolegów ale na czym opieracie tą wiedze porównawczą na wiedzy katalogowej czy porównujecie ten sprzęt na śniegu i się wypowiadacie. Tak pytam merytorycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 8 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2005 Przybiżony ekwiwalent sl9/rc4 race sc innych firm? na wiedzy użytkowej nie katalogowej ) choć nie na tegorocnej:>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartasinme Napisano 8 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2005 Przybiżony ekwiwalent sl9/rc4 race sc innych firm? no ale racetigerów w zeszłym roku nie było:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 9 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2005 Przybiżony ekwiwalent sl9/rc4 race sc innych firm? omeglas 63 w zeszłym roku też był najwyższą slalomką, ale chodziło o tegoroczne modele, a w zeszłym roku jeździłem i na p60sc i na omecarv10, zanim kupiłem to co chciałem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koz@k Napisano 9 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2005 Przybiżony ekwiwalent sl9/rc4 race sc innych firm? No nie to żebym się czepiał ale mglum pytał o doświadczenia w porónaniu z cytuje: " Jaki jest odpowiednik heada, volkla lub dynastara?" a tu widze nowe modele na 05/06, słyszałem o testach prowadzonych w Białce przez NTN ale nie miałem przyjemności tam być więc nie porównywałem RC4 z tego sezony z niczym bo jej jeszcze na żywo na stoku nie widziałem. Kiedyś dzięki A Małysie poównywałem RC4 race sc z dynastarem, atomic'kiem sl11 i moim dynamic'kiem ale to było w 2003 roku. Nie czepiam sie tyko tak sobie zapytałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi