jarek Napisano 8 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2005 Do J.C ---> warte przemyślenia ... , zapewniam Heli czemu mam nie wiedziec, pamietam tamto forum i Pieroooga tez pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HiPhoto Napisano 8 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2005 Do J.C ---> warte przemyślenia ... , zapewniam Jestem, jestem... Witam wszystkich & pozdrawiam "Nic w przyrodzie nie ginie, czasami zmienia miejsce pobytu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heli Napisano 8 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2005 Do J.C ---> warte przemyślenia ... , zapewniam Maciek ! ))))))) Kopa lat ! Co u Ciebie ? Gdzie się osiedliłeś i dlaczego nie dajesz znaku życia ? Może na jakieś ośmiorniczki wpadniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HiPhoto Napisano 8 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2005 Do J.C ---> warte przemyślenia ... , zapewniam Wracam w przyszłym tygodniu na Ochotę ;-) więc zupka z krabów bardzo chętnie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heli Napisano 8 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2005 Do J.C ---> warte przemyślenia ... , zapewniam super . W necie sporadycznie bywasz, czy masz chwilę na przegladanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.scrooge Napisano 8 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2005 Do J.C ---> warte przemyślenia ... , zapewniam wzruszajace ;] ale co racja to racja ... wracajac do pytania które ktos mi tam powyzej zadał .. "co rozumiesz przez umiejętności narciarskie" to pozwolę sobie nie udzielić odpowiedzi z racji jej retorycznego charakteru Jeszcze raz gorąco pozdrawiam purystów... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HiPhoto Napisano 9 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2005 Do J.C ---> warte przemyślenia ... , zapewniam Bynajmniej nie sporadycznie ;-) Ale ostatnio rzadko pisuję, po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2005 Do J.C ---> warte przemyślenia ... , zapewniam jeeee... to Ty żyjesz ? no jak jeszcze Wujek tu napisze i ... Jazzman to chyba spadnę z krzesła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HiPhoto Napisano 9 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2005 Do J.C ---> warte przemyślenia ... , zapewniam Ano żyję ;-) Tylko podstawowy e-mail zmieniłem - vide profil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heli Napisano 9 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2005 Do J.C ---> warte przemyślenia ... , zapewniam Od tego się nie spada z krzesła... chyba ))))))))))))))))) ,ale "spad" jest wykonalny w innych okolicznościach IRL - testy jałwocówki albo Łąckiej )))))) ... to bardzo nienarciarskie, ale wtedy slalom się jedzie "na krechę" , oby w dobrą fazę trafić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heli Napisano 9 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2005 Do J.C ---> warte przemyślenia ... , zapewniam Dlaczego retoryczne pytanie ? -umiejetność jazdy -znajomość techniki jazdy od strony fizyki czyli teoria -umiejętność przekazania wiedzy - to może trochę spoza narciarstwa, ale w tej konkretnej sytuacji jest potrzebny pewien specyficzny sposób przekazywania. To wszystko mozna podciągnąć pod umiejętności narciarskie. Prosiłem więc o doprecyzowanie . Umiejętność jazdy na nartach w pisaniu na forum narciarskim jest niepotrzebna ( teoretycznie), ale umiejętność przekazania informacji tak. Czy uważasz, że ortografia nie ma wpływu na przekazywanie informacji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.scrooge Napisano 12 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2005 Do J.C ---> warte przemyślenia ... , zapewniam nieznaczny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 12 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2005 Do J.C ---> warte przemyślenia ... , zapewniam chyba jednak ma duże znaczenie, szczególnie w języku polskim ) (morze i może czyta się tak samo ale pewnie co innego znaczy czyż nie??) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi