SB Napisano 6 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2005 Na polu "włączyło" się naśnieżanie lecą płatki wielkości kapsla z Kubusia i temperatura pikuje w dół teraz jest +01 - może coś z tego będzie !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cisiu Napisano 6 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2005 Naśnieżanie !!!!!! Nie wiem skąd jestes SB ale u mnie w Żywcu tez sobie sypie lecz spokojnie narazie tylko zrobiło siebiało i nie ma jeszcze żadnej gróbej warstwy ale moze coś bedzie moze wreszcie spadnie 1m śniegu i ruszą wszytskie ośrodki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2005 Naśnieżanie !!!!!! Do Cisiu: to jesteśmy niedaleko siebie bo ja mieszkam niedaleko Kęt to 28 km od Żywca. Pozdrawiam Sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 6 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2005 Naśnieżanie !!!!!! ha, w Andrychowie też posypuje , więc może , może coś białego z tego się urodzi )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cisiu Napisano 7 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2005 Naśnieżanie !!!!!! Do SB to fajnie u mnioe dziś od rana sypie i jest około 7cm śniegu przynajmniej tak było o 830 jakj wchodziłem do szkoły teraz nie wiem bo nie wychodziłem napisze ci wieczorkiem ile jest Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cisiu Napisano 7 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2005 Naśnieżanie !!!!!! CZeść SB wyszedłem ze szkoły a tu deszcz i chlapa i po śniegu. No to sobie posypało! Ale w górach napewno sypie i to porządnie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi